Lomarengas Oy

Lomarengas laajentaa Saariselällä

Jaa
Saariselän Keskusvaraamo Oy myy vuokramökkien majoitusliiketoiminnan Lomarengas Oy:lle. Kaupan myötä Lomarenkaan välitykseen tulee Saariselältä 250 uutta vuokramökkiä ja huoneistoa.
Vuokramökki Saariselällä. Kuva: Lomarengas Oy.
Vuokramökki Saariselällä. Kuva: Lomarengas Oy.

Saariselän Keskusvaraamo Oy:n vuokramökkien majoitusmyynti siirtyy liiketoimintakauppana Lomarengas Oy:lle 1.6.2023 alkaen. Kaupan myötä 250 vuokramökkiä ja huoneistoa siirtyy Lomarenkaalle, jonka kohdemäärä Saariselällä nousee noin sadasta kohteesta 350 kohteeseen.

Yhteinen tavoite: lisää varauksia ja asiakkaita Saariselälle  

”Olemme tästä kaupasta todella innoissamme. Saariselkä on merkittävä matkailukohde Lapissa”, iloitsee Lomarenkaan toimitusjohtaja Eva Kohonen. ”Tavoitteenamme on kasvattaa varausmääriä Saariselällä. Saariselkä on jo nyt yksi kysytyimpiä hiihtokeskuskohteitamme ja uskomme hyvään menestykseen alueella”, Kohonen jatkaa. 

Saariselän uudet kohteet saavat lisänäkyvyyttä. “Saariselän uudet vuokramökit tulevat varattaviksi Lomarenkaan kumppanuussivustoille, joita ovat muun muassa Booking.com ja Interhome. Tämä mahdollistaa myynnin kasvun tulevaisuudessa”, sanoo Kohonen. 

Lomarengas vaalii paikallista läsnäoloa  

”Paikallista palvelua ei missään nimessä tulla unohtamaan”, Kohonen teroittaa. ”Lomarengas avaa uuden paikallistoimiston Saariselälle ja tutut asiakaspalvelijat auttavat alueen mökinomistajia myös jatkossa. Olemme iloisia, että voimme olla vahvasti läsnä Saariselän matkailun kehittämisessä”, Kohonen kertoo. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vuokramökki Saariselällä. Kuva: Lomarengas Oy.
Vuokramökki Saariselällä. Kuva: Lomarengas Oy.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lomarengas Oy
Lomarengas Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

0306 502 502http://www.lomarengas.fi

Vuonna 1967 perustettu Lomarengas Oy on kotimainen loma-asuntojen välittäjä. Edustettuna yli 4000 vuokramökkiä, huvilaa ja huoneistoa. Kaikki kohteet on laatutarkastettu ja luokiteltu. Suurimmat osakkeenomistajaryhmät ovat mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä tytäryhtiö Ylläksen Matkailu Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 45 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 40.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lomarengas Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye