Foodora

Nyt se on mahdollista Savonlinnassa - Foodora käynnistää kotiinkuljetukset kahdeksan kumppanin kanssa

Jaa
Foodora vahvistaa toimintaansa Savonlinnassa torstaista 30.3.2023 alkaen, kun se alkaa kuljettaa ruokaa kotiin, työpaikalle tai minne vain. Palvelussa on mukana kahdeksan kumppania Hesburgerista Pizzeria Savon Solmuun sekä Ravintola Kripasta Ravintola Pedroon.

“Savonlinnan kuljetusalueemme on laaja. Se ulottuu Kallislahdesta Anttolaan, sekä Savonlinnan lentoasemalta Tanhuvaaraan ja Koivukannan lossille. Haluamme lisätä savonlinnalaisten mahdollisuutta nauttia hyvästä elämästä helposti. Hyvä, lempeä elämä rakentuu sille, ettei ihminen rasita itseään liikaa”, kertoo Foodoran ravintolatoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Einar Toivonen

Foodora tarjoaa avajaisten kunniaksi kolmenkymmenen päivän ilmaisen kotiinkuljetuksen valikoiduista ravintoloista kolmen kilometrin säteellä toimitusosoitteesta. Jatkossa kuljetusmaksu määräytyy toimitusosoitteen perusteella. Jos maksuttoman kuukauden aikana henkilö tilaa kerran viikossa, niin hän voi esimerkiksi säästää 15,60 euroa tuona aikana, jos normaalisti kuljetusmaksu on esimerkiksi 3,90 euroa hänen kotiinsa. 

“Me haluamme parantaa savonlinnalaisten arkea ja juhlaa avaamalla palvelumme Etelä-Savon lumoavassa helmessä. Haluamme, että ihmiset pystyvät helposti tilaamaan maukasta ruokaa. Se tarkoittaa, että palvelun ja toimitusprosessien täytyy olla kunnossa. Kaiken tulee toimia täydellisesti asiakkaillemme, kaiken tulee olla yhtä upeaa kuin kaunis Saimaa konsanaan”, Einar Toivonen sanoo.

Toiminnan käynnistyessä Foodoran kotiinkuljetus palvelee maanantaista torstaihin 10-22, perjantaisin 10-23, lauantaisin 11-23 sekä sunnuntaisin 11-21 välisenä aikana.

Ensimmäisen kuukauden ajan Foodoran kautta voi tilata ilman kuljetusmaksua seuraavilta kumppaneilta: 

  • Hesburger Savonlinna Drive-in
  • Pizzeria Savon Solmu
  • Ravintola Kripa
  • Ravintola Pedro
  • Rolls Savonlinna

Lisäksi Foodoran palvelussa mukana ovat myös seuraavat kumppanit: 

  • Bella Pizza Kebab
  • Kauppatori Grilli Pizzeria
  • Pizzeria Sahmaran

Einar Toivonen on median käytettävissä puhelinhaastatteluihin, olethan yhteydessä Foodoraan haastattelun sopimiseksi. Hän antaa mielellään haastatteluita alustataloudesta ja toiminnastamme Savonlinnassa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Einar Toivonen!
Einar Toivonen!
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Foodora
Pasilankatu 10
00240 Helsinki

http://www.foodora.fi

Pohjoismaiden suurin ruoan ja päivittäistavarakaupan alan alustatalousyhtiö Foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on toimialansa johtavimpia yrityksiä ympäri maailman. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva Foodora on aloittanut toimintansa vuonna 2007, ja nykyään Foodoran toimistolla työskentelee noin 200 ihmistä. Foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. Foodora tekee elämästä lempeämpää, ja mahdollistaa siten keskittymisen elämän tärkeisiin asioihin. Onneksi on Foodora, oikotie hyvään elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye