Pirkanmaan liitto

Mirva Kandolin Pirkanmaan liiton henkilöstöjohtajaksi

Jaa
Maakuntahallitus valitsi Pirkanmaan liiton henkilöstöjohtajan virkaan HTM, KTM Mirva Kandolinin Akaasta.

Valintaryhmään kuuluivat maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen, maakuntahallituksen puheenjohtaja Roope Lehto sekä maakuntahallituksen jäsenet Ilkka Sasi, Hannu Ruuska ja Virva-Mari Rask.

Pirkanmaan liitossa avoinna olleeseen henkilöstöjohtajan virkaan saapui määräaikaan mennessä 39 hakemusta, joista haastateltiin viisi. Yksi hakijoista peruutti hakemuksensa. Soveltuvuusarviointiin lähetettiin kaksi hakijaa.

Henkilöstöjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hyväksi luetaan kokemus kunnallisesta henkilöstö-, talous- ja hallintojohtamisesta. Eduksi katsotaan hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä muut viestinnälliset valmiudet.

Uusi virka liittyy strategiatyön aikana nousseeseen tarpeeseen henkilöstöjohtamisen vahvistamisesta ja talon sisäisten prosessien kehittämisestä. Maakuntahallitus perusti henkilöstöjohtajan viran 13.2. pidetyssä kokouksessaan ja julisti sen haettavaksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan liitto
Pirkanmaan liitto
Kelloportinkatu 1 B
33101 Tampere

03 2481 111http://www.pirkanmaa.fi

Pirkanmaan liitto on koko maakunnan laajuinen kuntayhtymä. Toiminta-alueita ovat aluekehitystyö, maankäyttö ja liikenne (alueidenkäyttö), innovaatio- ja tulevaisuustyö, EU-rahoitukseen liittyvät tehtävät sekä kansallinen ja kansainvälinen edunvalvonta. Liiton toiminnassa korostuu verkostomaisuus, jonka avulla viemme yhdessä Pirkanmaata kohti kestävästi elinvoimaista maakuntaa.

www.pirkanmaa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan liitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme