Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kankaan risteyssillan peruskorjaus alkaa Rautjärvellä 11.4.2023

Jaa
Kankaan risteyssilta (KaS-986) sijaitsee Rautjärvellä Kangaskosken paikallistiellä 14930 kohdassa, missä tie ylittää Helsinki – Joensuu valtatien. Alkuun yleinen liikenne kulkee sillan kannella yhdellä kaistalla ja liikennevalo-ohjauksella, mutta kesällä joudutaan ottamaan käyttöön kiertotie.

Sillalle tehdään täydellinen peruskorjaus, jossa mm. alusrakenteita korjataan. Samalla uusitaan myös reunapalkkirakenteet, pintarakenteet sekä kaiteet.

Peruskorjaus alkaa 11.4.2023 ja urakka on valmis syksyllä 2023. Alkuun reunapalkkien rakentamisen ajan yleinen liikenne kulkee sillan kannella yhdellä kaistalla ja liikennevalo-ohjauksella. Kesällä pintarakenteiden uusimisen ajaksi yleinen liikenne suljetaan siltakannella. Kiertotie järjestetään nykyisten ramppien kautta. Kiertotien ollessa käytössä valtatien 6 nopeusrajoitus alennetaan ja rakennetaan erilliset kääntymiskaistat vasemmalle kääntyville sekä suojatie jalankulkijoille valtatien 6 yli. Peruskorjauksen valmistuttua liikennejärjestelyt palautuvat nykyisiksi.

Rakennuttajana toimii Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii MPV-Infrarakenne Oy ja urakan valvonnasta vastaa Silta TSV Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Projektipäällikkö Matti Ruoti, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 029 043
- Valvoja, Harri Keskinen, Silta TSV Oy, puh. 0400 660 052
- Vastaava työnjohtaja, Ville Piirainen, MPV-Infrarakenne Oy, puh. 050 314 1300

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan elinvoimainen, kestävä ja saavutettava Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye