Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluevaltuusto kokoontuu Tampere-talossa 3. huhtikuuta

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu maanantaina 3.4.2023 klo 17 Tampere-talossa. Aluevaltuuston kokousta voi seurata suorana verkossa.

Seuraa suoraa striimausta hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Tampere-talossa kokoustilana on kokoushuone Duetto 1-2. Aluevaltuusto kokoontui aiemmin Tampereen valtuustosalissa, joka on toistaiseksi pois kokouskäytöstä remontin vuoksi.

Aluevaltuuston esityslistalla on seuraavat asiat:

  • Vaikuttamistoimielinten edustaja/varaedustaja läsnäolo- ja puheoikeudella aluevaltuustossa
  • Aluevaltuuston varajäsenen eroaminen
  • Tulevaisuus- ja strategiavaliokunnan jäsenen eroaminen
  • Sidonnaisuusilmoitusten käsittely Pirkanmaan hyvinvointialueella
  • Vastaus valtuustoaloitteeseen, Ikääntyneiden palveluasuminen tulee säilyttää Pirkanmaalla
  • Vastaus valtuustoaloitteeseen, Kuntoutuksen aseman vahvistaminen Pirkanmaalla
  • Hyvinvointialueen aluevaltuutettujen aloitteet

Katso koko esityslista verkossa

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Henkilöstön suositteluhalukkuus parani Pirkanmaan hyvinvointialueen Fiilismittari-kyselyssä15.7.2024 11:21:54 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialue mittaa työntekijäkokemusta ja henkilöstön suositteluhalukkuutta Fiilismittari-kyselyllä neljä kertaa vuodessa. Vuoden toisessa kyselyssä Fiilismittarin suositteluarvoksi muodostui -5, kun se aiemmassa kyselyssä oli -10. Turvallisuuden kokemus on edelleen korkealla, ja yksiköiden koetaan olevan turvallisia myös asiakkaille ja potilaille.

Tutkimus Taysissa: Mitä vakava vamma maksaa ja miten se vaikuttaa potilaan elämänlaatuun?5.7.2024 12:39:39 EEST | Tiedote

Yli puolet vakavasti loukkaantuneista potilaista kärsii erilaisista kivuista vuoden kuluttua vamman jälkeen, mutta ahdistuksen kokemukseen loukkaantuminen ei näytä pidemmän päälle vaikuttavan. Hintalappu loukkaantumiselle on tyypillisesti kymmeniä tuhansia euroja, ja pieni porukka hyvin kallishoitoisia potilaita vastaa isosta osasta kustannuksia. Muun muassa tämä kävi ilmi Taysin apulaisylilääkärin Antti Riuttasen vakavasti loukkaantuneiden potilaiden tutkimuksesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye