Restel OyRestel OyRestel OyRestel Oy

Whopper ja taco yhdessä jälleen – uusi ravintolakokonaisuus tarjoaa makuja eri puolilta maailmaa

Jaa
Burger King ja Taco Bell -ravintolaketjut yhdistyvät jälleen ja 2023 loppuvuodesta nämä löytyvät Tampereen Hämeenkatu 6 -osoitteesta uudenlaisesta ravintolakokonaisuudesta. Nykyinen Hämeenkadun Burger King saa muuton yhteydessä suuremmat tilat ja samalla Taco Bell avaa 17. ravintolansa Suomeen.

Ravintolat sijaitsevat loistavalla sijainnilla, Hämeenkadun raitiovaunupysäkkien kohdalla rautatieaseman läheisyydessä. Tampereen suosituimmista yökerhoista on lyhyt kävelymatka yöasiakkaita ajatellen.

”Muuton myötä saadaan Burger Kingille paremmat puitteet palvella kasvavaa asiakaskuntaa. Samaan tilaan avautuva Tampereen toinen Taco Bell -ravintola tarjoaa laajojen aukioloaikojen ansiosta asiakkaalle monipuolisen kohtaamispaikan.” kertoo Restelin Fast Food liiketoimintajohtaja Siru Kalpio.

Ravintolassa erikoista on se, että erillisten asiakaspaikkojen sijaan uudessa liiketilassa on 350 asiakaspaikkaa food court -tyyliin. Taco Bellin ja Burger Kingin lisäksi kolmantena ravintolana samaan liiketilaan tulee japanilaista grilliruokaa tarjoava Itsuyaki. Perinteinen, teppanyaki-tyylinen ravintola täydentää Restelin ravintoloiden tuotetarjontaa Aasian mauilla. Yhteisellä liiketilaratkaisulla pystytään tarjoamaan asiakkaille uudenlainen ruokailukokemus ja monenlaisia vaihtoehtoja samassa ravintolassa. Tilan suunnittelussa kiinnitetään huomiota monikanavaiseen tilaustapaan, jotta asiakkaan asiointi on mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta eri ravintoloiden välillä.

Uusi ravintola istuu hyvin Tampereen uudistuvaan kaupunkikuvaan tuoden monipuolisen ruokapaikan keskeiseen risteyskohtaan. OP Tampereen omistamassa kiinteistössä sijaitseva esteetön ja tilava katutason liiketila mahdollistaa asiakkaiden nopean palvelun myös isojen tapahtumien aikaan. Lisäksi useamman toimijan yhteinen ravintola parantaa myös henkilökunnan sekä asiakkaiden turvallisuutta, etenkin ilta- ja yöaikaan.

”Olemme iloisia, että lähes kahden vuoden etsinnän jälkeen löysimme toimijan ja ratkaisun katutason liiketilalle yhteistyössä OP Koti Pirkanmaan toimitilavälityksen kanssa. Uskon, että tällainen ravintolakokonaisuus toimii erinomaisesti vilkkaalla liikepaikalla ja elävöittää hienosti kävelykatua”, kertoo OP Tampereen liiketoimintajohtaja Kari Lepistö.

Uusi ravintolakokonaisuus avaa ovensa arviolta loppuvuodesta 2023. Ravintolan lisäksi kiinteistön katutasossa toimintaansa jatkavat Silmäasema ja Robert’s Coffee sekä ylemmissä kerroksissa Stockmann ja lääkärikeskus Mehiläinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Siru Kalpio
Liiketoimintajohtaja
Restel Fast Food Oy
Puh. +358 40 5190233
Email: siru.kalpio@restel.fi


Hao Cao
Itsuyaki
Puh. +35845 2047 508


Kari Lepistö
Liiketoimintajohtaja, yritysasiakaspankkiliiketoiminta
OP Tampere
Puh. +35810 254 6350


Teppo Lehto
Toimitila-asiantuntija
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Puh +35810 254 6420

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Itsuyaki Est. 2021 Teppanyaki on aitoa japanilaista grilliruokaa parhaimmillaan. Jokaisen perinteisen japanilaisen teppanyaki-ravintolan ydin on tarjota asiakkailleen ainutlaatuinen ruokailukokemus.

OP Tampere on Suomen suurimpia osuuspankkeja ja osa OP Ryhmää. Perustehtävänämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

OP Koti Pirkanmaan toimitilavälitys auttaa yrityksiä löytämään sopivat toimitilat Pirkanmaalla sekä palvelee kiinteistöjen omistajia myymisessä, vuokraamisessa ja tilojen kehittämisessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme