Whopper ja taco yhdessä jälleen – uusi ravintolakokonaisuus tarjoaa makuja eri puolilta maailmaa

Ravintolat sijaitsevat loistavalla sijainnilla, Hämeenkadun raitiovaunupysäkkien kohdalla rautatieaseman läheisyydessä. Tampereen suosituimmista yökerhoista on lyhyt kävelymatka yöasiakkaita ajatellen.
”Muuton myötä saadaan Burger Kingille paremmat puitteet palvella kasvavaa asiakaskuntaa. Samaan tilaan avautuva Tampereen toinen Taco Bell -ravintola tarjoaa laajojen aukioloaikojen ansiosta asiakkaalle monipuolisen kohtaamispaikan.” kertoo Restelin Fast Food liiketoimintajohtaja Siru Kalpio.
Ravintolassa erikoista on se, että erillisten asiakaspaikkojen sijaan uudessa liiketilassa on 350 asiakaspaikkaa food court -tyyliin. Taco Bellin ja Burger Kingin lisäksi kolmantena ravintolana samaan liiketilaan tulee japanilaista grilliruokaa tarjoava Itsuyaki. Perinteinen, teppanyaki-tyylinen ravintola täydentää Restelin ravintoloiden tuotetarjontaa Aasian mauilla. Yhteisellä liiketilaratkaisulla pystytään tarjoamaan asiakkaille uudenlainen ruokailukokemus ja monenlaisia vaihtoehtoja samassa ravintolassa. Tilan suunnittelussa kiinnitetään huomiota monikanavaiseen tilaustapaan, jotta asiakkaan asiointi on mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta eri ravintoloiden välillä.
Uusi ravintola istuu hyvin Tampereen uudistuvaan kaupunkikuvaan tuoden monipuolisen ruokapaikan keskeiseen risteyskohtaan. OP Tampereen omistamassa kiinteistössä sijaitseva esteetön ja tilava katutason liiketila mahdollistaa asiakkaiden nopean palvelun myös isojen tapahtumien aikaan. Lisäksi useamman toimijan yhteinen ravintola parantaa myös henkilökunnan sekä asiakkaiden turvallisuutta, etenkin ilta- ja yöaikaan.
”Olemme iloisia, että lähes kahden vuoden etsinnän jälkeen löysimme toimijan ja ratkaisun katutason liiketilalle yhteistyössä OP Koti Pirkanmaan toimitilavälityksen kanssa. Uskon, että tällainen ravintolakokonaisuus toimii erinomaisesti vilkkaalla liikepaikalla ja elävöittää hienosti kävelykatua”, kertoo OP Tampereen liiketoimintajohtaja Kari Lepistö.
Uusi ravintolakokonaisuus avaa ovensa arviolta loppuvuodesta 2023. Ravintolan lisäksi kiinteistön katutasossa toimintaansa jatkavat Silmäasema ja Robert’s Coffee sekä ylemmissä kerroksissa Stockmann ja lääkärikeskus Mehiläinen.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Siru Kalpio
Liiketoimintajohtaja
Restel Fast Food Oy
Puh. +358 40 5190233
Email: siru.kalpio@restel.fi
Hao Cao
Itsuyaki
Puh. +35845 2047 508
Kari Lepistö
Liiketoimintajohtaja, yritysasiakaspankkiliiketoiminta
OP Tampere
Puh. +35810 254 6350
Teppo Lehto
Toimitila-asiantuntija
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Puh +35810 254 6420
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Restel on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.
Itsuyaki Est. 2021 Teppanyaki on aitoa japanilaista grilliruokaa parhaimmillaan. Jokaisen perinteisen japanilaisen teppanyaki-ravintolan ydin on tarjota asiakkailleen ainutlaatuinen ruokailukokemus.
OP Tampere on Suomen suurimpia osuuspankkeja ja osa OP Ryhmää. Perustehtävänämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.
OP Koti Pirkanmaan toimitilavälitys auttaa yrityksiä löytämään sopivat toimitilat Pirkanmaalla sekä palvelee kiinteistöjen omistajia myymisessä, vuokraamisessa ja tilojen kehittämisessä.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
“Huili tekee hyvää” – Restelin uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili lanseerataan Nesteen asemille25.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen tieverkoston varrelle nousee uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili, jonka ytimessä on laadukas ruoka. Huili syntyi halusta luoda paikka, jossa matkantekijä voi hengähtää.
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme