Kotipizza Group Oy

Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään Talvipäivät-tapahtumassa

Jaa
Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään eri puolilta Suomea erinomaisista myynneistä ja tasavuosista Kotipizza-yrittäjänä. Palkinnot jaettiin Kotipizzan vuosittaisessa Talvipäivät-tapahtumassa, joka päättyi tänään.
Kotipizza palkitsi yrittäjiään perinteisillä Talvipäivillä. Kuva: Henri Luoma
Kotipizza palkitsi yrittäjiään perinteisillä Talvipäivillä. Kuva: Henri Luoma

’’Kotipizzalla on mahtavia yrittäjiä, jotka yltävät vuosittain hienoihin saavutuksiin myynnissä, ravintolan johtamisessa ja vastuullisessa liiketoiminnassa. Nyt palkittava joukko todistaa, että meillä on todella Suomen parhaat yrittäjät. Joukossamme on sekä useita vuosia mukana olleita konkareita, kuin myös nuoria kunnianhimoisia yrittäjiä, jotka ovat kaikki valmiina kehittämään suomalaista pizzakulttuuria määrätietoisesti eteenpäin yhdessä koko Kotipizza-perheen kanssa’’, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen.

’’Haluamme koko ketjun voimin kiittää ansioituneita Kotipizza-yrittäjiä hyvästä työstä ja kannustamme heitä jatkamaan samaan malliin’’, hän jatkaa.

Kotipizza-ketju palkitsee menestyneitä yrittäjiään vuosittain parhaasta myynnin kehityksestä ja antaa yrittäjille erilaisia kunniamainintoja. Perinteisesti palkinnot jaetaan Kotipizzan Syysseminaarissa sekä keväisin Talvipäivät-tapahtumassa. Talvipäivillä 2023 palkittiin 12 yrittäjää.

Ravintolansa myyntiä kehittivät prosentuaalisesti parhaiten:

  • Ville Salmi ja Pentti Henriksson, Hämeenlinna Hätilä
  • Ari Lempinen, Teboil Kuopio Rastaantie

Ravintolansa myyntiä kehittivät euromääräisesti parhaiten:

  • Ville Salmi ja Pentti Henriksson, Hämeenlinna Hätilä
  • Tarja Kela-Haverinen ja Pekka Juntunen, Neste Kontiomäki Viitostie

Timanttipalkinnolla palkittiin Kotipizza-yrittäjät, joiden ravintolan myynti oli tarkastelujaksolla kolmen peräkkäisen kuukauden aikana yli 90 000 euroa:

  • Yrittäjäkolmikko Mesut Gürkan, Mazlum Dogan ja Vural Dogan, Vantaa Tikkurila

Kymmenen vuotta ketjussa olleet yrittäjät palkittiin Kauppakamarin ansiomerkillä ja kunniakirjalla.

  • Jukka Karttunen (Teboil Käsämä), Sakari Nieminen (Tampere, Kaukajärvi), Panu Marjokorpi (Helsinki, Punavuori) ja Lehto Arto (Neste Tornio ja Kemi Valtakatu).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Kotipizza Group Oy, ulkoisen viestinnän asiantuntija, Nelli Sajakoski, p. 040 5538850

Kuvat

Kotipizza palkitsi yrittäjiään perinteisillä Talvipäivillä. Kuva: Henri Luoma
Kotipizza palkitsi yrittäjiään perinteisillä Talvipäivillä. Kuva: Henri Luoma
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla on yli 300 ravintolaa ympäri Suomen. Kaikki Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean, valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Kotipizza Group Oy

Kotipizza-ketju on osa Kotipizza Groupia, johon kuuluvat lisäksi artesaaniburgereita valmistava The Social Burger Joint Oy ja hankinta- ja logistiikkaorganisaatio Helsinki Foodstock Oy, joka toimittaa vastuulliset raaka-aineet konsernin ravintolaketjuille. Kotipizza Group on osa norjalaista Orkla-konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme