Viestintätoimisto Manifesto Oy

Paree Group: 50-vuotiaan Paree Groupin uudistettu liiketoimintastrategia hakee ratkaisuja hyvinvointiin ja kestävän kehityksen kysymyksiin

Jaa
Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Paree Group on suomalaiset juuret omaava perheomisteinen yritys, jonka tytäryrityksiä ovat Serres Oy, Innokas Medical Oy, Vieser Oy ja Cubist IT Ab. Juhlavuoden aluksi Paree Group uudisti myös liiketoimintastrategiansa ja juhliikin nyt tasavuosia katse tulevaisuuteen suunnattuna.

Paree Group on perheyritys, joka omistaa alansa johtavia pieniä ja keskisuuria kasvuyrityksiä. Konsernissa työskentelee noin 450 työntekijää, ja koko yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 75 MEUR. Konsernin yhteinen missio on vaikuttaa tänään kestävämmän ja terveemmän huomisen puolesta. Tavoitteena on löytää ratkaisuja ihmisten hyvinvointiin ja kestävään kehitykseen liittyviin kysymyksiin. 

Paree Group suunnittelee ja tuottaa turvallisia, älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja yhdessä kumppaneiden kanssa ihmisten ja ympäristön hyväksi. Konserni pyrkii pitkäaikaisiin liikekumppanuuksiin, hyödyntäen yli tytäryhtiöiden rajojen syntyvää synergiaetua uusien innovaatioiden ja ratkaisujen kehittämisessä. 

”Kasvuyrityksiin keskittyminen antaa meille kilpailu- ja synergiaetuja. Innovointi ja ongelmien ratkaiseminen on meille hyvin luontaista toimintaa. Paree Groupin strategiana on olla paras pitkäaikainen omistaja tytäryhtiöilleen sekä halutuin työnantaja työntekijöilleen. Yrityksen yhteinen uusi missio ja arvot ohjaavat kaikkia toimintojamme tavoittelemaan kannattavaa liiketoiminnan kasvua sekä edistämään ihmisten hyvinvointia ja kestävää kehitystä”, kertoo Paree Groupin toimitusjohtaja Mika Hagberg.

Paras perhe alansa johtaville pienille ja keskisuurille kasvuyrityksille 

Paree Group on vahvasti arvojohdettu konserni, ja sen arvot näkyvät kaikessa toiminnassa. 

”Parhaat ja kestävimmät liiketoimintatulokset syntyvät luottamuksellisella yhteistyöllä. Kilpailukyvyn ylläpitäminen edellyttää uudistumista, muutosrohkeutta ja kykyä sekä oppia nopeasti että hyödyntää uusia ratkaisuja. Paree Group on työpaikka, jossa monimuotoisuuden voima ymmärretään ja siitä ammennetaan luovuutta ja innovaatioita. Tavoitteenamme on olla paras perhe alansa johtaville pienille ja keskisuurille kasvuyrityksille”, kertoo tytäryhtiö Vieserin toimitusjohtaja ja Paree Groupin toisen sukupolven omistaja Annika Jyllilä-Vertigans

Konsernin yksi monista innovaatioista on tytäryhtiö Serresin sairaalaimupussit, joissa se on tälläkin hetkellä maailman toiseksi suurin toimija. Tytäryhtiö Vieser on Pohjoismaiden johtava lattiakaivojärjestelmiä valmistava yritys. Imupussien ja kaivojärjestelmien lisäksi konserni tekee laajasti tuotesuunnittelua, laitteita ja ohjelmistoja terveysalan saralla. Innokas Medical on erikoistunut terveysteknologiaan, lääkinnällisiin ohjelmistoihin sekä terveydenhuollon digitalisointiin. Cubist on IT-konsulttiyritys, joka kehittää älykkäitä ratkaisuja tulevaisuuden terveydenhuoltoon. 

Paree Group juhlistaa 50-vuotista taivaltaan yhdessä koko henkilöstön voimin perjantaina 31. maaliskuuta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mika Hagberg, toimitusjohtaja
Paree Group
mika.hagberg@paree.com
p. +358 40 745 7008

Tietoja julkaisijasta

Viestintätoimisto Manifesto Oy
Viestintätoimisto Manifesto Oy
Salomonkatu 17 B (Autotalo, 12. krs)
00100 Helsinki

https://www.manifesto.fi

Paree Group on vuonna 1973 perustettu suomalainen perheyritys, jonka alla toimivat Serres Oy, Innokas Medical Oy, Vieser Oy ja Cubist IT Ab. Paree Group toimii lääkinnällisten laitteiden ja LVI/Design -toimialoilla. Toimintaa on yli 50 maassa. Konsernissa työskentelee noin 450 työntekijää, ja koko Groupin liikevaihto vuonna 2022 oli 75 MEUR. www.paree.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Manifesto Oy

Izmir nimettiin Lonely Planetin kymmenen parhaan kaupungin listalle vuonna 202415.11.2023 09:27:45 EET | Tiedote

Yksi Turkin Egeanmeren kauneimmista kaupungeista, Izmir, on nimetty Lonely Planetin kuuluisan matkaoppaan vuoden 2024 parhaiden kaupunkien joukkoon. Best in Travel 2024 -lista on oppaan 19. painos matkakohteiden suosituksista. Matkailuasiantuntijoiden kokoama luettelo on jaettu viiteen kategoriaan: maa, alue, kaupunki, kestävä kehitys ja arvo. Izmir sai tunnustusta sen muinaisista kaupungeista, upeista rannoista ja maisemista sekä sen ainutlaatuisesta ruokakulttuurista.

Golfaajien suosikkikohde Turkki täyttää kaiken tasoisten pelaajien odotukset1.11.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Turkki on yksi niistä harvoista kohteista, joista löytyy jokaiselle jotakin – upea luonto, kauniit rannat, rikas historia ja monipuolinen valikoima paikallisia ruokia ja aktiviteetteja. Miellyttävän ilmaston lisäksi Turkki on maailmanlaajuisesti tunnettujen golfkenttäarkkitehtien suunnittelemien viheriöiden ansiosta yksi maailman suosituimmista golfmatkojen kohteista. Erityisesti Antalyan Belekissä on paljon arvostettuja hotelleja ja lomakohteita, jotka ovat tehneet Antalyasta golfin suosikkikohteen.

Kiehtova suurkaupunki, jossa itä ja länsi kohtaavat – viisi syytä vierailla Istanbulissa5.10.2023 09:48:09 EEST | Tiedote

Istanbulissa historia ja nykyaika yhdistyy saumattomalla tavalla. Se tunnetaan yhtenä maailman muinaisista kaupungeista sekä Bysantin ja Ottomaanien valtakunnan entisenä pääkaupunkina. Täällä Aasian ja Euroopan leikkauspisteessä menneisyys ja nykyaika yhdistyy eloisaksi, nykyaikaiseksi metropoliksi. Istanbulissa matkailijat pääsevät kiertelemään historiallisissa basaareissa, tutustumaan ylellisiin hotelleihin ja ostoskeskuksiin sekä sukeltamaan herkulliseen ruokakulttuuriin sekä vilkkaan yöelämän saloihin. Tässä viisi syytä, miksi Istanbulissa vierailu kannattaa.

Luovia valaistusratkaisuja kotiin LEDVANCEn uudella kiskojärjestelmällä5.10.2023 07:30:00 EEST | Tiedote

Kodin eri tiloissa riittävä yleisvalo on hyvän valaistuksen perusta, minkä lisäksi kohdennetulla valolla voi luoda kontrastia ja tunnelmaa. LEDVANCE on tuonut markkinoille uuden Tracklight-kiskojärjestelmän, jossa on valittavana useita kiinnitysvaihtoehtoja ja monenlaisia valaisinpäitä. Nyt jokainen voi suunnitella omaan tyyliinsä ja tarpeeseensa sopivan kiskovalaisinkokonaisuuden.

ECOVACSin neliskanttinen DEEBOT X2 OMNI -puhdistusrobotti siivoaa hankalimmatkin kulmaukset3.10.2023 08:30:46 EEST | Tiedote

Kodin robotiikan asiantuntija ECOVACS on julkaissut uuden DEEBOT X2 OMNI -puhdistusrobotin, joka sekä imuroi että pesee lattiat. ECOVACSin lippulaivamallin neliskanttinen muotoilu auttaa ulottumaan paremmin myös huoneen kulmiin ja reuna-alueisiin, joihin perinteisellä robottipuhdistimella on hankalaa yltää. ECOVACSin DEEBOT X-sarjan moppaavissa robotti-imureissa on uudistetun muotoilun lisäksi päivitettyjä navigaatio-ominaisuuksia sekä parempi suorituskyky.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme