Atena

Kun mentalisti tapasi selvänäkijän

Jaa
Kiehtovassa tietokirjassa mentalisti Jose Ahonen sukeltaa noitien, meedioiden, ufojen ja uskomushoitajien maailmaan.

Jose Ahonen: Yli luonnollisen - Mentalistin tutkimusmatka salatieteisiin

Ilmestyy 5.5.2023

Mistä selvänäkijä tietää, mitä minun elämässäni tapahtuu? Ovatko ufot kaapanneet ihmisiä? Mitä tarot-kortit kertovat? Uskomushoitoihin ja yliluonnollisiin ilmiöihin suhtaudutaan usein mustavalkoisesti: joko täysin kritiikittömästi tai sitten hyvin skeptisesti. Jose Ahonen on mentalistina ihmismielen johdattelun ammattilainen, joka tekee taidoillaan viihdettä. Hän päätti lähestyä näitä ilmiöitä omasta näkökulmastaan. Plaseboefektien, suggestioiden ja todellisuuden taivuttamisen mestari halusi kurkistaa salaisuuksien verhon taakse, ja ymmärtää, mitä niissä todella tapahtuu.

Löytyykö näistä piireistä hänen kaltaisiaan illuusioiden ammattilaisia?

Mystiikan rajoilla seikkailevassa teoksessaan Jose Ahonen saa energiahoidon aikana aivoihinsa päivityksen ulkoavaruudesta, selvänäkijän luota taas lähtee mukaan tuntematon henkiolento – ainakin näin meedio kertoo. Ufon sieppaama mies kertoo kaipaavansa takaisin tähtiin, K-kauppias kuvailee ayahuasca-trippiään ja taistelulajien mestari kaataa oppilaansa koskettamatta. Lopulta mentalisti itse nostaa tarot-pakasta taikurin kortin.

Yli luonnollisen on silmiä avaava ja viihdyttävä kurkistus toisenlaisiin maailmankatsomuksiin ja todellisuuksiin. Teos ei tarjoa yksiselitteisiä vastauksia, mutta lukija nauttii matkasta yli luonnollisen.

Jose Ahonen (1978) on yksi harvoista suomalaisista ammattimentalisteista. Edellisessä kirjassaan Ajattele kuin mentalisti hän sovelsi mentalismin periaatteita ihmissuhteisiin ja työelämän tilanteisiin.

Haastattelut, lisätiedot, arvostelukappaleet: hanna-leena.soisalo@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Atena
Atena
PL 436 (Asemakatu 6)
40101 Jyväskylä

010 4214 200https://atena.fi

Atena on osa Otava-konsernia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Atena

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme