SDP Helsinki

SDP HELSINKI VALITSEE APULAISPORMESTARIN KEVÄÄLLÄ

Jaa
Varhaiskasvatuksen apulaispormestari Nasima Razmyarin vaalimenestyksen myötä SDP Helsingillä on edessä apulaispormestarin valinta.

Valinnan ehdokkaasta tekee SDP Helsingin piirikokous. Valinnan aikataulu ja vaiheet vahvistaa SDP Helsingin piirihallitus pääsiäisen jälkeisellä viikolla, kun prosessin eri vaiheet on varmistettu. Apulaispormestariksi voidaan valita henkilö, joka on SDP:n kaupunginvaltuutettu tai varavaltuutettu Helsingissä.

SDP Helsingin puheenjohtaja Anita Hellman iloitsee puolueen vaalimenestyksestä Helsingissä ja apulaispormestari Razmyarin erinomaisesta vaalituloksesta. ”Nasima on tehnyt loistavaa työtä apulaispormestarina, mutta on luonnollista, että politiikassa ihmiset menevät eteenpäin ja tarttuvat uusiin haasteisiin. Valtuutettujemme ja varavaltuutettujemme joukosta löytyy varmasti pätevä henkilö Nasiman työtä jatkamaan.”

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Eveliina Heinäluoma kiittää Razmyaria, ”Haluan kiittää koko valtuustoryhmän puolesta Nasimaa apulaispormestarin tehtävien menestyksellisestä hoidosta. Nasima on ollut SDP:n Helsingin keulakuva ja hoitanut niin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan kuin myös koulutuksen toimialan apulaispormestarin tehtäviä.”

”Apulaispormestarin tehtävään liittyy sekä oman toimialan johtamista että laajasti kaupunkipolitiikan linjanvetoa. Uskon, että saamme tehtävään hyvän apulaispormestarin, joka toimii loppukauden SDP:n kaupunkipolitiikan kasvoina Helsingissä” Heinäluoma jatkaa.

SDP Helsingin piirihallitus korostaa valinnan avoimuutta ja pitää tärkeänä, että jäsendemokratia toteutuu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

SDP Helsinki
SDP Helsinki
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 Helsinki

https://helsinki.sdp.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP Helsinki

SDP:n valtuustoryhmän tavoite läpi: Hekaa ja Hasoa tuetaan vuokrankorotuspaineiden keskellä2.11.2023 14:37:22 EET | Tiedote

Helsingin kaupungin talousarvioneuvotteluissa on löydetty sopu kaupungin vuoden 2024 budjetista valtuuston enemmistön kesken. SDP:n valtuustoryhmä on tyytyväinen saavutettuun sopuun. Valtuustoryhmän ajamat tavoitteet, kuten kaupungin palkkaohjelman jatkaminen, Hekan vuokrankorotusten hillitseminen, koulutuksen perusrahoituksen tuki sekä alueiden eritymiskehityksen ehkäisyn tukeminen toteutuivat.

SDP Helsingin ryhmäaloite: Toimivaa työvoimapolitiikkaa12.10.2023 12:50:30 EEST | Tiedote

Vuoden 2025 alusta TE-palvelut siirtyvät valtiolta kuntien järjestettäväksi. Helsinki on ollut mukana työllisyyspalveluiden kuntakokeilussa. Kuntakokeilun piirissä ovat ainoastaan olleet työttömät alle 30-vuotiaat nuoret, työmarkkinatuella olevat sekä asiakkaat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai ruotsi. Vuoden 2025 alusta tuleva uudistus tuo työvoimapalvelut koko laajuudessaan Helsingin järjestettäväksi. Palvelukokonaisuus on huomattavasti laajempi kuin kuntakokeilussa. Siirtyvät työvoimapalvelut koostuvat henkilöasiakkaan palveluista, alkavan yrityksen palveluista sekä työnantaja- ja yrityspalveluista. ”Helsingin TE-Palvelut tulee rakentaa yhteistyössä sekä henkilö- että yritysasiakkaiden tarpeista lähtien. Keskeistä on henkilöstön osaamisen hyödyntäminen ja sitouttaminen. Asiakkaiden ja henkilöstön näkökulmat ansaitsevat tulla kuulluksi. Laaja-alainen yhteistyö takaa onnistuneen lopputuloksen”, kertoo varavaltuutettu Marika Koski. Tämä uudistus on Helsingille suuri mahdollisuus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme