SDP Helsinki

SDP HELSINKI VALITSEE APULAISPORMESTARIN KEVÄÄLLÄ

Jaa
Varhaiskasvatuksen apulaispormestari Nasima Razmyarin vaalimenestyksen myötä SDP Helsingillä on edessä apulaispormestarin valinta.

Valinnan ehdokkaasta tekee SDP Helsingin piirikokous. Valinnan aikataulu ja vaiheet vahvistaa SDP Helsingin piirihallitus pääsiäisen jälkeisellä viikolla, kun prosessin eri vaiheet on varmistettu. Apulaispormestariksi voidaan valita henkilö, joka on SDP:n kaupunginvaltuutettu tai varavaltuutettu Helsingissä.

SDP Helsingin puheenjohtaja Anita Hellman iloitsee puolueen vaalimenestyksestä Helsingissä ja apulaispormestari Razmyarin erinomaisesta vaalituloksesta. ”Nasima on tehnyt loistavaa työtä apulaispormestarina, mutta on luonnollista, että politiikassa ihmiset menevät eteenpäin ja tarttuvat uusiin haasteisiin. Valtuutettujemme ja varavaltuutettujemme joukosta löytyy varmasti pätevä henkilö Nasiman työtä jatkamaan.”

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Eveliina Heinäluoma kiittää Razmyaria, ”Haluan kiittää koko valtuustoryhmän puolesta Nasimaa apulaispormestarin tehtävien menestyksellisestä hoidosta. Nasima on ollut SDP:n Helsingin keulakuva ja hoitanut niin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan kuin myös koulutuksen toimialan apulaispormestarin tehtäviä.”

”Apulaispormestarin tehtävään liittyy sekä oman toimialan johtamista että laajasti kaupunkipolitiikan linjanvetoa. Uskon, että saamme tehtävään hyvän apulaispormestarin, joka toimii loppukauden SDP:n kaupunkipolitiikan kasvoina Helsingissä” Heinäluoma jatkaa.

SDP Helsingin piirihallitus korostaa valinnan avoimuutta ja pitää tärkeänä, että jäsendemokratia toteutuu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

SDP Helsinki
SDP Helsinki
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 Helsinki

https://helsinki.sdp.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme