S-Pankki Oyj

Varainhoidon huippuammattilainen Nina Laakkonen vastaamaan S-Pankin Private Banking- ja -instituutioasiakkaista

Jaa
S-Pankin vt. toimitusjohtajan Hanna Porkan mukaan pankki haluaa olla suomalaisen sijoitusmaailman edelläkävijä myös seuraavat 35 vuotta.
S-Pankki Private
S-Pankki Private

S-Pankki jatkaa panostuksiaan varainhoitoon ja nimittää Nina Laakkosen luotsaamaan yksikköä, joka vastaa sijoituspalveluiden tarjoamisesta Private Banking- ja instituutioasiakkaille. Laakkonen on kokenut varainhoidon ammattilainen, joka on työskennellyt vaativissa tehtävissä useissa finanssialan yhtiöissä. Edellisessä tehtävässään Ålandsbankenissa Laakkonen vastasi pankin Private Banking -toiminnoista Suomessa.

”Iloitsen siitä, että Nina liittyy tiimiimme, sillä hän kuuluu kotimaisen varainhoitoalan kärkikastiin. Ninalla on monipuolinen tausta rahoitusalalta ja hän on arvostettu johtaja, joka on saanut rautaisia tuloksia aikaan. Tästä kertovat myös hänen luotsaamiensa toimintojen saamat palkinnot vuosien varrelta. Olen varma, että Ninan osaaminen ja johtamistaidot tukevat vahvaa kasvuamme varainhoidossa”, S-Pankin vt. toimitusjohtaja Hanna Porkka kertoo.

Varallisuudenhoito on toinen S-Pankin kahdesta liiketoiminta-alueesta. Pankki tarjoaa varakkaille yksityishenkilöille sekä institutionaalisille sijoittajille yksilöllisiä varainhoidon ja varallisuuden suunnitteluun liittyviä ratkaisuja, täysiä pankki- ja lainapalveluita sekä kattavasti erilaisia sijoituskohteita S-Pankki Private- ja S-Pankki Instituutiot -sateenvarjojen alla.

”Vaikka S-Pankki on 15-vuotias, juuremme varainhoidossa juontavat yrityskauppojen kautta vuoteen 1987 asti. Olemme olleet 35 vuoden ajan henkilökohtaisen, räätälöidyn palvelun sekä suomalaisen sijoitusmaailman edelläkävijä. Aiomme olla sitä seuraavatkin vuosikymmenet”, Porkka sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

S-Pankki Private
S-Pankki Private
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-Pankki Oyj
S-Pankki Oyj
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

+358 10 767 9300https://www.s-pankki.fi

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta S-Pankki Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme