SDP

SDP:n puoluehallitus päättänyt esityksestään hallitusohjelmatoimikuntaan

Jaa

SDP:n puoluehallitus käsitteli tänään kokouksessaan vaalianalyysin lisäksi valmistautumista hallitustunnusteluihin. SDP:n sääntöjen mukaan hallitusohjelmaneuvotteluista vastaa hallitusohjelmatoimikunta. Toimikunnan nimittää sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä ja sitä johtaa sääntöjen mukaan puolueen puheenjohtaja. Toimikunnan jäsenistä puolet edustaa puoluehallitusta ja puolet eduskuntaryhmää.

SDP:n puoluehallitus päätti tänään kokouksessaan esittää toimikuntaan:

Puheenjohtajaksi: Sanna Marin

Jäseniksi: Antton Rönnholm, Ville Skinnari, Matias Mäkynen ja Sirpa Paatero

Eduskuntaryhmä päättää omalta osaltaan toimikunnan jäsenistä kokouksessaan tänään iltapäivällä.

SDP kuuluu vaalien voittajiin. Puolue kasvatti kannatustaan ja lisäsi paikkamääräänsä eduskunnassa. Äänestäjiltä saadun luottamuksen myötä puolue on valmis kantamaan vastuuta ja tekemään töitä Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin eteen hallituksessa, joka rakentaa hyvinvoivaa ja osaavaa Suomea. Hallitusohjelmatoimikunta jää odottamaan hallitustunnistelijan kysymyksiä.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme