DS Smith

DS Smith jatkaa investointejaan Suomeen – luvassa yli 10 miljoonan euron koneinvestoinnit

Jaa
DS Smith, Euroopan johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, jatkaa tuotannollisen tekemisensä vahvistamista Suomessa ja Pirkanmaalla investoimalla yli 10 miljoonaa euroa koneisiin ja laitteisiin vuoden 2024 loppuun mennessä. Uudet koneet vaikuttavat positiivisesti DS Smithin kykyyn vastata kotimaisen pakkaavan teollisuuden tarpeisiin ja samalla huomioivat kestävän kehityksen, työturvallisuuden ja mahdollistavat kasvun. Investointien myötä DS Smith voi tarjota asiakkailleen uudenlaisia pakkauksia kotimaassa valmistettuna.
DS Smithin Tampereen tehdas Lielahdessa.
DS Smithin Tampereen tehdas Lielahdessa.

Aaltopahvipakkauksia valmistava DS Smith jatkaa investointeja Suomeen.
Aiemmin julkaistun uuden Pirkkalan tehtaan lisäksi DS Smith investoi Suomen tehtaille sijoitettaviin koneisiin ja laitteisiin yli 10 miljoonaa euroa. Investointien myötä Tampereen Lielahdessa, Nummelassa, Pirkkalassa ja Iissä oleville DS Smithin tehtaille tullaan asentamaan uusia tuotantokoneita ja -laitteita.

DS Smith on Euroopan johtava kierrätettävien pakkausten toimittaja. Nyt tehtävien koneinvestointien myötä se laajentaa kotimaista tarjontaa ja varmistaa, että pakkaavaa teollisuus, verkkokauppa ja vähittäiskauppa saavat paikallisesti valmistettuina heille juuri oikeanlaisia, helposti kierrätettäviä ja kiertotalouden huomioivia aaltopahvisia pakkauksia, jotka vastaavat myös kuluttajien odotuksiin pakkauksista.

DS Smithin investoinnit Suomeen perustuvat yhtiön arvioon kasvumahdollisuuksista ja asiakkaiden tahtotilasta panostaa kiertotalouden mukaisiin pakkauksiin osaavan kumppanin kanssa. Pakkauksen odotetaan olevan muutakin kuin suojaava laatikko: sen odotetaan tehostavan tuotantoa, toimivan logistiikassa aiempaa tehokkaammin, olemaan mahdollisimman vähästä raaka-aineesta valmistettu, mutta silti suojaava, huomioivan kiertotalouden ja toimivan myös brändien tarpeet huomioiden.

”Tämä nyt julkaistu investointi on osa systemaattista investointiohjelmaamme, jota teemme pitkällä aikajänteellä. Hankittavat koneet ja laitteet varmistavat, että voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Investointiemme avulla laajennamme tarjontaamme ja lisäämme kyvykkyyttämme auttaa Suomessa toimivia yrityksiä heidän liiketoiminnassaan. Ei pidä unohtaa, että investoinnit ovat jatkumo, joiden avulla voimme olla vastuullinen työnantaja mahdollisimman monelle ihmiselle.” – Ari Viinikkala, toimitusjohtaja, DS Smith, Suomi


DS Smithillä on tehdastoimintaa Tampereen, Pirkkalan, Nummelan ja Iin lisäksi Kuopiossa ja Akaan Viialassa, sekä myyntikonttori Raisiossa. DS Smith työllistää Suomessa suoraan noin 330 henkilöä, ja välillisesti tätäkin enemmän.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

DS Smithin Tampereen tehdas Lielahdessa.
DS Smithin Tampereen tehdas Lielahdessa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

DS Smith
DS Smith
PL 426
33101 Tampere

010 245 2111http://www.dssmith.com/fi

DS Smith on maailmanlaajuisesti toimiva, johtava kestävän kehityksen mukaisten aaltopahvista valmistettavien pakkausten suunnittelija ja valmistaja, tukenaan kierrätys- ja paperinvalmistustoiminnot. Yrityksen pääkonttori on Lontoossa, se on FTSE 100 -listattu ja toimii yli 30 maassa työllistäen noin 30 000 ammattilaista. Yritys on merkittävä tekijä verkkokaupan, kuluttajatuotteiden, vähittäiskaupan ja teollisuuden toimitusketjuissa. Sen olemassaolon tarkoitus kiteytyy lauseeseen ‘Redefining Packaging for a Changing World’ ja Now and Next -nimisellä kestävän kehityksen strategiallaan se on sitoutunut johtamaan muutosta kohti kiertotalouden mukaista toimintaa tuottaen ratkaisuja, joiden avulla voidaan vähentää kertakäyttöistä muovia, pienentää toimitusketjujen hiilidioksidipäästöjä ja parantaa kierrätystä. DS Smith on Ellen MacArthur -säätiön strateginen kumppani. DS Smithin juuret ovat vuodessa 1940, jolloin Smithin perhe perusti yrityksen. Suomessa juuret ulottuvat jo vuoteen 1911 Tampereella perustettuun Suomen ensimmäiseen aaltopahvia valmistavaan tehtaaseen. DS Smithillä on tehtaat kuudella paikkakunnalla Suomessa (Tampere, Nummela, Pirkkala, Akaa, Kuopio ja Ii).

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DS Smith

Auttamisen tarve ei ole vähentynyt – 1000 hyvää tekoa pahvipakkauksessa avuntarvitsijoille Helsingissä 25.marraskuuta 202320.11.2023 07:23:00 EET | Tiedote

Suomen suurin auttamisen tapahtuma #1000tekoa kerää yhteen hyvää tekeviä yrityksiä ja ihmisiä jakamaan konkreettista apua sitä tarvitseville ihmisille 25. marraskuuta 2023 Helsingin Kaapelitehtaalla. DS Smith osallistuu tapahtumaan lahjoittamalla suunnittelemansa ja valmistamansa pahvipakkaukset, joissa avuntarve voidaan sitä tarvitsevien koteihin kantaa.

Artekin tuolipakkauksen suunnittelusta palkinto Tampereelle4.9.2023 07:23:00 EEST | Tiedote

DS Smithin Tampereen tehtaalla pakkaussuunnittelussa työskentelevä kokenut suunnittelija Jyrki Valkama on jälleen saavuttanut palkinnon pohjoismaisessa ScanStar -pakkaussuunnittelukilpailussa. DS Smithin suunnittelutiimissä työskentelevän Jyrki Valkaman tekemä pakkaussuunnittelu on näin ollen palkittu kilpailussa jo kolmatta kertaa vuoden 2019 jälkeen, koko tiimin tuodessa menestystä Suomeen puolestaan kuudetta kerran peräkkäin. DS Smith sai samaisesta kilpailusta myös kaksi muuta palkintoa, yhden Ruotsiin ja yhden Tanskaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye