Readme.fi

KUTSU: Private Chef painekattilassa -kirjan julkistustilaisuuteen torstaina 4.5.2023 Klo 15.00, haastattelijana kirjan kirjoittanut Lasse Lindqvist ja tilaisuudessa esiintyy myös jazzmuusikko Antti Sarpila

Jaa
Luovalla nerokkuudellaan Markku Mutanen loihtii jäljen suomalaisen ravintolamaailman historiaan. Yksityiskokki Markku Mutanen on työskennellyt radiokokkina Espanjan Fuengirolasssa, ja oppia ruuanlaittoon hän on hakenut myös Yhdysvalloista. Vuonna 2013 Mutanen valittiin useiden satojen hakijoiden joukosta Sauli Kemppaisen isännöimään Hell´s Kitchen Suomi-televisio-ohjelmaan. Mutasen tarina on kertomus haasteiden voittamisesta ja ihailtavasta yrittäjähenkisyydestä.
Kansi_High res.
Kansi_High res.

Tarinassa kulkee myös yhteiskunnallinen pohjavire, sillä kirja haastaa lukijansa pohtimaan paineensietokyvyn ja sosiaalisten vuorovaikutustaitojen merkityksestä hotelli- ja ravintola-alan työyhteisöissä.

Kirjan tarinoiden lomassa lukijan ruokahalua herättävät ensiluokkaiset reseptit ja laadukkaat ruokakuvat, jotka voivat inspiroida yhtä lailla niin aloittelevia kotikokkeja kuin jo edistyneempiä ruuanlaiton ammattilaisia.

Kirjan alkusanat on kirjoittanut nuortenkokkien maailmanmestaruuden vuonna 2005 voittanut ja ravintoloitsija Arto Rastas. Lisäksi kirjassa ovat mukana huippukokit Pekka Terävä, Eero Vottonen ja Akseli Herlevi.

Kirjan on kirjoittanut tietokirjailija Lasse Lindqvist.

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Kirja on saatavilla toukokuussa 2023.

AIKA: Torstai 4.5. 2023, kello 15.00

PAIKKA: Lönnrotinkatu 18 A, 2 krs, 00120 Helsinki

ILMOITTAUDU NYT tai viimeistään 28.4.2023, paikkoja rajoitetusti: jussi.kiilamo@readme.fi

Haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet: jussi.kiilamo@readme.fi

Tutustu kirjaan: https://www.readme.fi/kirja/private-chef-painekattilassa/

Kuvat

Kansi_High res.
Kansi_High res.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Peggy Thomasin uusi ruokakirja kutsuu sinut ihastuttavaan joulun tunnelmaan!27.9.2023 09:50:48 EEST | Tiedote

Peggyn pieni punainen joulu -kirjasta löytyy lähes sata uutta ja modernia reseptiä perinteisiä lapsuuden suosikkeja unohtamatta. Reseptien ruoat maistuvat erityisesti joulun aikaan, mutta osa myös ympäri vuoden. Reseptien määrät ovat maltillisia, jotta hävikkiä ei syntyisi. Ruoanlaiton lomassa katetaan pöytä kauniiksi, valmistetaan paukkukaramelleja, paketoidaan lahjoja ja loihditaan kaakaobaari.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme