Oy Sinebrychoff Ab

Konsta Punkan valokuvanäyttely avautuu olutlanseerauksen yhteydessä – keksitkö nimen karhukuvalle?

Jaa
Suomen tunnetuimpiin luontokuvaajiin kuuluvan Konsta Punkan valokuvaamat karhut ovat esillä Helsingissä Hotelli Tornin Ateljee Barissa 12.4. alkaen reilun kuukauden ajan. Yleisö saa ehdottaa nimeä yhdelle tauluista.

Intensiivisistä luontokuvistaan tunnettu valokuvaaja Konsta Punkka saa yksityisnäyttelyn Helsinkiin Hotelli Tornin Ateljee Bar -tilaan. Sosiaalisen median kautta kansainväliseen maineeseen ponnistaneelta luontokuvaajalta tulee nähtäville kahdeksan karhuaiheista teosta osana Karhu Kupari -oluen lanseerausta.

Yksi teoksista on jätetty nimettömäksi, jotta yleisö voi näyttelyn aikana ehdottaa sille nimeä. Ehdotuksia kerätään myös paikasta, jonne teos ripustetaan näyttelyn jälkeen. Punkka päättää teoksen uuden nimen ja sijoituspaikan yleisöltä saatujen ehdotusten perusteella näyttelyn päätyttyä.

Itseoppinut luontokuvaaja Punkka nousi julkisuuteen vuonna 2016, kun poptähti Jennifer Lopez jakoi luvatta hänen ottamansa oravakuvan Instagramissa. Nykyisin Punkalla on Instagramissa huimat 1,3 miljoonaa seuraajaa.

Punkka tunnetaan etenkin lähietäisyydeltä otetuista villieläinten tilanne -ja muotokuvista, joissa eläimet katsovat usein suoraan kameraan. Punkkaa on leikkisästi kutsuttu myös “oravakuiskaajaksi”. 

Karhut löysivät toisensa

Punkan valokuvanäyttely on osa suomalaisen olutbrändi Karhun uutuusoluen, Karhu Kuparin, lanseerausta. Näyttely tuo metsien valtiaan kaupunkiin ihmisten ilmoille. 

– Karhu Kuparin kanssa haluamme nostaa lagerin arvostusta Suomessa. Punkka on ilmiömäinen valokuvataiteilija, jonka näyttelyyn laadukas lager-olut sopii hyvin, Karhun Senior Brand Manager Elli Karppinen sanoo.

– Halusimme näyttelyn avulla nostaa esiin karhun sosiaalista puolta, koska olutkin on parhaimmillaan yhdessä nautittuna.

Karppinen on innoissaan siitä, että pääsee tuomaan Karhu Kuparia esiin nimenomaan Punkan kuvien kautta. Hänen mukaansa Suomen kansalliseläin vastaa hienosti uutuustuotteen laatua: siinä on pehmeyttä ja voimaa samassa paketissa.

Punkan näyttely on avoinna 14.5. asti Ateljee Barin aukiolojen mukaisesti. Osa näyttelystä sijaitsee Ateljee Barin aulassa, jossa kuvat ovat nähtävillä viikon jokaisena päivänä. 

Lisätiedot:

Elli Karppinen, Senior Brand Manager, Sinebrychoff, Elli.Karppinen@sff.fi, +358 40 551 2791

Tiedotteen karhukuva: Konsta Punkka

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Oy Sinebrychoff Ab
Oy Sinebrychoff Ab
Sinebrychoffinaukio 1
04250 Kerava

+3589294991https://www.sinebrychoff.fi

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Sinebrychoff Ab

Sinebrychoffin kestävän kehityksen raportti 2022: Onnistuimme edelleen vähentämään panimon veden ja energian kulutusta9.5.2023 08:20:08 EEST | Tiedote

Sinebrychoffin järjestyksessään 14. kestävän kehityksen katsaus on julkaistu. Vuodesta 2017 lähtien raportointi on noudattanut Carlsberg-konsernin kestävän kehityksen ohjelman rakennetta. Syksyllä 2022 konserni lanseerasi uuden Together Towards ZERO and Beyond -ohjelman. Entisen neljän sijaan ohjelmassa on nyt kuusi pääteemaa: hiilidioksidipäästöt panimoilla ja arvoketjussa, vesi, maanviljely, pakkaukset, vastuullinen juominen sekä työturvallisuus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme