Karisto

Huippusuosittu Kiltin tytön murhaopas saa jatkoa: Kiltti tyttö, julma kosto on koukuttava dekkari kadonneesta nuoresta

Jaa
Itseoppinut etsivä Pippa Fitz-Amobi on täällä taas! Kiltti tyttö, julma kosto on herkkua erityisesti true crimen ystäville.

Pippa Fitz-Amobi ei ole enää etsivä. Nykyään hän juontaa Ravin kanssa podcastia murhatapauksesta, jonka he ratkaisivat edellisvuonna. Vaikka podcast on levinnyt viraaliksi, Pip vakuuttelee, että hänen päivänsä rikosten ratkojana ovat ohi.

Pipin on kuitenkin syötävä sanansa, kun hänen tuttunsa Jamie katoaa. Poliisi ei tee mitään, joten Pip tarttuu toimeen. Samalla hän tulee paljastaneeksi lisää kaupunkinsa synkkiä salaisuuksia... ja tällä kertaa kaikki ovat kuulolla.

Löytääkö Pip Jamien ennen kuin on liian myöhäistä?

Kiltti tyttö, julma kosto on jatkoa viime vuonna suomeksi ilmestyneelle Kiltin tytön murhaopas -dekkarille, joka oli valtava menestys niin meillä kuin maailmallakin. Kuten ensimmäinen osa, myös uutuuskirja käyttää hyödykseen true crimen maailmasta tuttuja elementtejä, kuten karttakuvia, litteroituja keskusteluja ja valokuvia.

Erityisesti sarja kerää suosiota TikTokissa, missä kiltintytönmurhaopas-hashtagilla on yli 107 tuhatta näyttökertaa – kansainvälisesti aiheesta tehtyjä videoita on katsottu miljoonia kertoja. Kirjasarjan toinen osa, Kiltti tyttö, julma kosto on saanut Goodreadsissa 4,4 tähteä, ja esimerkiksi Kirkus kutsuu arviossaan kirjaa psykologisesti vavahduttavaksi ja moderniksi teokseksi.

Kiltin tytön murhaopas -kirjasta on tekeillä myös tv-sarja, jonka BBC esittää tänä vuonna.

Kiltti tyttö, julma kosto on arvosteluvapaa 27.4. Se ilmestyy myös sähkö- ja äänikirjana, jonka lukevat Mimosa Willamo, Valtteri Lehtinen ja Yasmine Yamajako. Kirjan on suomentanut Leena Ojalatva.

Palkittu brittikirjailija Holly Jackson (s. 1992) alkoi kirjoittaa nuorena ja sai ensimmäisen romaaninsa valmiiksi jo 15-vuotiaana. Hän valmistui Nottinghamin yliopistosta, jossa hän opiskeli kielitiedettä ja luovaa kirjoittamista. Lontoossa asuva Jackson nauttii videopeleistä ja true crime -dokumenteista.

Lisätiedot ja pdf-vedokset: anni.gullichsen@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Holly Jackson.
Holly Jackson.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Karisto
Karisto
Kasarmikatu 11
13100 Hämeenlinna

https://www.karisto.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Karisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme