Kymenlaakson Sähkö Oy

Kymenlaakson Sähkö Oy:n varsinainen yhtiökokous

Jaa
Kymenlaakson Sähkö Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin torstaina 13.4.2023. Kokouksessa käsiteltiin yhtiöjärjestyksen varsinaiselle yhtiökokoukselle määrittelemät asiat.

Osingonmaksu

Yhtiökokous vahvisti vuoden 2022 tilinpäätöksen ja hyväksyi hallituksen esityksen, jonka mukaan tilikauden voitosta jaetaan omistajille osinkona 16,90 euroa osakkeelta eli yhteensä 2,8 miljoonaa euroa. Liitteenä tiedot osingonmaksusta omistajakunnittain.

Yhtiökokouksen henkilövalinnat

Hallitukseen valittiin uutena jäsenenä Otto Koskela (Virolahti). Hallituksen jäseninä jatkavat Vesa Palmgren (Hamina), Mika Lampola (Hollola), Manu Huuhilo (Kouvola), Kim Jordas (Lapinjärvi), Jan D. Oker-Blom (Loviisa) ja Tero Jäppinen (Orimattila).

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jan D. Oker-Blom Loviisasta ja varapuheenjohtajana Manu Huuhilo Kouvolasta.

Yhtiökokous valitsi uudeksi hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Hannu-Matti Vertasen Kouvolasta ja varapuheenjohtajaksi Katriina Ovaskan Luumäeltä.

Tilintarkastajana jatkaa KPMG Oy Ab, Helsinki.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Kymenlaakson Sähkö Oy
Kymenlaakson Sähkö Oy
Yhdystie 7
47200 Elimäki

Vaihde 05 778 01https://www.ksoy.fi

Kymenlaakson Sähkö on kaupunkien ja kuntien omistama energiakonserni, jonka pääliiketoiminnot ovat energian tuotanto, myynti ja verkkotoiminta. Konsernin muodostavat energialiiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähkö Oy ja sen kokonaan omistamat tytäryhtiöt, verkkoliiketoimintaa harjoittava Kymenlaakson Sähköverkko Oy ja  liittymisjohtoliiketoimintaa harjoittava Suomen Liittymisjohdot Oy.  

Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 196 miljoonaa euroa, ja konsernissa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Olemme alueemme merkittävin energiayhtiö asiakasmäärällä mitattuna. Palvelemme yli 100 000 asiakasta pääasiassa neljän maakunnan alueella — Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalassa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Toimipaikkamme sijaitsevat Kouvolan Elimäellä ja Kotkassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson Sähkö Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme