Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohde korjaa: Kuivaniemen laboratorionäytteenotto jatkuu

Jaa
Toisin kuin aiemmin tiedotettiin, kuivaniemeläisten laboratorionäytteenotto hoidetaan jatkossakin toistaiseksi omassa näytteenottopisteessä.

Pohteen aiemmassa tiedotteessa kerrottiin, että kuivaniemeläisten laboratorionäytteenotto hoidettaisiin jatkossa Iissä. Pohteen terveyden ja sairaanhoidon toimialuejohtaja Päivi Peltokorven mukaan näytteenotto jatkuu kuitenkin toistaiseksi ennallaan Kuivaniemellä.

”Olemme tarkastelleet näytteenottoa osana tarpeenmukaisten sote-keskusten suunnittelutyötä”, Peltokorpi toteaa. "Tavoitteena on, että esitys tarpeenmukaisista sotekeskuksista lähtee lausunnolle jo ensi viikon aikana. Päätöksiä asiasta on odotettavissa kesäkuussa".

Pohde pahoittelee julkisuuteen lähtenyttä väärää tietoa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme