SDP Helsinki

Helsingin sosialidemokraatit nimeävät uuden apulaispormestarin

Jaa
Helsingin sosialidemokraatit tekee toukokuussa esityksen kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestariksi.

Helsingin Sosialidemokraatit tekee esityksen uudeksi kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestariksi 25. toukokuuta järjestettävässä ylimääräisessä piirikokouksessa. SDP sai kuntavaalien yhteydessä kasvatuksesta ja koulutuksesta vastaavan Helsingin apulaispormestarin paikan. Tehtävää tähän asti hoitanut apulaispormestari Nasima Razmyar valittiin eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi.

Helsingin SDP:n piirihallitus korostaa jäsendemokratian ja avoimuuden merkitystä valintaprosessissa. Puolueosastot voivat tehdä ehdotuksia apulaispormestariehdokkaista 5. toukokuuta mennessä. Viikolla 19 järjestetään Paasitornissa kaikille avoin apulaispormestariehdokkaiden paneeli. Apulaispormestarin tulee olla SDP:n valtuutettu tai varavaltuutettu.

SDP:n piirihallitus esittää piirikokoukselle että 5.5. mennessä tulleiden apulaispormestariehdokkaiden joukosta tehdään esitys kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestariksi. Valinta esitetään tehtäväksi suljetulla lippuäänestyksellä. SDP:n piirikokouksen apulaispormestariesitys menee kaupunginhallituksen kautta valtuustolle ja päätös apulaispormestarista tehdään kesäkuussa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Tuomas Finne
toiminnanjohtaja
SDP Helsinki
p. 050 374 0315
tuomas.finne@sdp.fi


Anita Hellman
puheenjohtaja
SDP Helsinki
p. 040 756 5765
hellman.anita@gmail.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP Helsinki
SDP Helsinki
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 Helsinki

https://helsinki.sdp.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP Helsinki

SDP:n valtuustoryhmän tavoite läpi: Hekaa ja Hasoa tuetaan vuokrankorotuspaineiden keskellä2.11.2023 14:37:22 EET | Tiedote

Helsingin kaupungin talousarvioneuvotteluissa on löydetty sopu kaupungin vuoden 2024 budjetista valtuuston enemmistön kesken. SDP:n valtuustoryhmä on tyytyväinen saavutettuun sopuun. Valtuustoryhmän ajamat tavoitteet, kuten kaupungin palkkaohjelman jatkaminen, Hekan vuokrankorotusten hillitseminen, koulutuksen perusrahoituksen tuki sekä alueiden eritymiskehityksen ehkäisyn tukeminen toteutuivat.

SDP Helsingin ryhmäaloite: Toimivaa työvoimapolitiikkaa12.10.2023 12:50:30 EEST | Tiedote

Vuoden 2025 alusta TE-palvelut siirtyvät valtiolta kuntien järjestettäväksi. Helsinki on ollut mukana työllisyyspalveluiden kuntakokeilussa. Kuntakokeilun piirissä ovat ainoastaan olleet työttömät alle 30-vuotiaat nuoret, työmarkkinatuella olevat sekä asiakkaat, joiden äidinkieli on muu kuin suomi tai ruotsi. Vuoden 2025 alusta tuleva uudistus tuo työvoimapalvelut koko laajuudessaan Helsingin järjestettäväksi. Palvelukokonaisuus on huomattavasti laajempi kuin kuntakokeilussa. Siirtyvät työvoimapalvelut koostuvat henkilöasiakkaan palveluista, alkavan yrityksen palveluista sekä työnantaja- ja yrityspalveluista. ”Helsingin TE-Palvelut tulee rakentaa yhteistyössä sekä henkilö- että yritysasiakkaiden tarpeista lähtien. Keskeistä on henkilöstön osaamisen hyödyntäminen ja sitouttaminen. Asiakkaiden ja henkilöstön näkökulmat ansaitsevat tulla kuulluksi. Laaja-alainen yhteistyö takaa onnistuneen lopputuloksen”, kertoo varavaltuutettu Marika Koski. Tämä uudistus on Helsingille suuri mahdollisuus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme