SDP Helsinki

Helsingin sosialidemokraatit nimeävät uuden apulaispormestarin

Jaa
Helsingin sosialidemokraatit tekee toukokuussa esityksen kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestariksi.

Helsingin Sosialidemokraatit tekee esityksen uudeksi kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestariksi 25. toukokuuta järjestettävässä ylimääräisessä piirikokouksessa. SDP sai kuntavaalien yhteydessä kasvatuksesta ja koulutuksesta vastaavan Helsingin apulaispormestarin paikan. Tehtävää tähän asti hoitanut apulaispormestari Nasima Razmyar valittiin eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi.

Helsingin SDP:n piirihallitus korostaa jäsendemokratian ja avoimuuden merkitystä valintaprosessissa. Puolueosastot voivat tehdä ehdotuksia apulaispormestariehdokkaista 5. toukokuuta mennessä. Viikolla 19 järjestetään Paasitornissa kaikille avoin apulaispormestariehdokkaiden paneeli. Apulaispormestarin tulee olla SDP:n valtuutettu tai varavaltuutettu.

SDP:n piirihallitus esittää piirikokoukselle että 5.5. mennessä tulleiden apulaispormestariehdokkaiden joukosta tehdään esitys kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestariksi. Valinta esitetään tehtäväksi suljetulla lippuäänestyksellä. SDP:n piirikokouksen apulaispormestariesitys menee kaupunginhallituksen kautta valtuustolle ja päätös apulaispormestarista tehdään kesäkuussa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Tuomas Finne
toiminnanjohtaja
SDP Helsinki
p. 050 374 0315
tuomas.finne@sdp.fi


Anita Hellman
puheenjohtaja
SDP Helsinki
p. 040 756 5765
hellman.anita@gmail.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP Helsinki
SDP Helsinki
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 Helsinki

https://helsinki.sdp.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme