Veikkaus Oy

Loton potti kohoaa 3,1 miljoonaan euroon - 49 000 euron voitot Akaaseen, Lempäälään ja Kokkolaan

Jaa
Loton kierroksen 15/2023 arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten ensi viikolla pelin potti kohoaa 3,1 miljoonaan euroon.

Loton kierroksen 15/2023 oikea rivi on 1, 2, 7, 9, 13, 29 ja 37. Lisänumero 17. Plusnumero 20.

Illan arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten ensi viikolla Loton potti kohoaa 3,1 miljoonaan euroon.

Lauantaina löytyi kolme kappaletta 6+1 -oikein rivejä. Niillä voitti 49 624 euroa. Voitot osuivat nettipelaajalle Akaaseen, Kokkolan Prisman asiakkaalle sekä Lempäälän Ideaparkin Prisman asiakkaalle.

Kokkolan Prismassa ja Ideaparkin Prismassa Lotto-rivinsä pelanneet voittajat olivat käyttäneet Veikkaus-korttia. He saavat voittonsa tililleen todennettuaan henkilöllisyytensä osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai vaihtoehtoisesti jossakin Veikkauksen pelisalissa tai Tampereen tai Helsingin Casinolla. Akaalainen nettipelaaja saa voittonsa suoraan pankkitililleen.

Lauantai-Jokerin oikea rivi on 9 4 8 2 2 6 1. Täysosumia ei Jokerista löytynyt. Kuusi oikein -rivejä löytyi kaksi kappaletta. Molemmat oli pelattu tuplattuna ja kun viimeinen numero osui kohdalleen, voitot olivat 40 000 euroa. Nämä potit osuivat nettipelaajalle Ouluun sekä nettipelaajalle Espooseen.

Lomatonnin voittoyhdistelmä on Miami 58. Lomatonneja voitettiin kuusi kappaletta.

Kuponkipelien, kuten Kenon, pelaaminen edellyttää 15.5. alkaen tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye