Tulikivi Oyj

Tulikivi tuo markkinoille uudenlaisen kamiinankokoisen tulisijamalliston

Jaa
Uudessa Jero-mallistossa varaavan tulisijan tekniikka ja laatu on yhdistetty kamiinoiden kompaktiin kokoon ja moderniin muotoiluun.
Tulikiven Jero-mallistoon kuuluvat pyöreät Puro-mallit (kuva) ja kantikkaat Korpi-mallit. Lisää Jero-malliston tulisijojen kuvia tiedotteen lopussa olevassa linkissä.
Tulikiven Jero-mallistoon kuuluvat pyöreät Puro-mallit (kuva) ja kantikkaat Korpi-mallit. Lisää Jero-malliston tulisijojen kuvia tiedotteen lopussa olevassa linkissä.

TULIKIVI OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 17.4.2023 KLO 17:00

Tulikivi on nykyaikaistanut tuotemallistojaan voimakkaasti viime vuosina ja pyrkinyt suunnittelemaan tulisijoja myös uusille asiakasryhmille. Tämän kehitystyön myötä Tulikivi tuo nyt markkinoille uuden Jero-malliston.

Jero-mallisto on erityisen sopiva sellaisille asiakkaille ja käyttäjille, joille perinteiset varaavat tulisijat ja takat ovat olleet liian suuria ja tilaa vieviä. Mallisto yhdistää uudella tavalla kamiinoista tutun kompaktin koon ja perinteisten vuolukivitakkojen tehokkaat lämmitys- ja lämmönvarausominaisuudet.

Malliston ensiesittely tapahtuu Leipzigissa, World of Fireplaces -messuilla 17.-19.4.2023. Messuilla esitellään Jero-malliston pyöreät Puro-mallit ja kantikkaat Korpi-mallit.

Euroopassa mittavat markkinat kamiinankokoisille tulisijoille

Keski-Euroopassa kuluttajat suosivat kamiinakokoluokan tulisijoja. Uuden Jero-malliston avulla Tulikivi tarjoaa kamiinoiden kompaktiin kokoluokkaan vuolukivitakan parhaat ominaisuudet – tehokkaan lämmityksen ja lämmönvarauskyvyn. Aidon vuolukivitakan tapaan Jero-malliston tulisijat luovuttavat lämmön miellyttävänä säteilylämpönä, myös useita tunteja tulen sammumisen jälkeen.

Malliston suunnittelun keskeisenä tavoitteena on ollut myös asennusvaiheen nopeuttaminen. Kompaktin koon ja nopean asennustyön myötä tuotteet tavoittavat uusia asiakasryhmiä, ja ovat myös kuluttajille selvästi perinteisiä suuria tulisijoja edullisempia.

Pohjoinen design uuteen kompaktiin kokoluokkaan

Tulikiven muotoilufilosofian perustana on tulen ja kiven liitto modernilla pohjoisen estetiikalla. Designissa korostuvat vuolukiven luontainen olemus, uudet kiven pintastruktuurit sekä tulen elämyksellisyys ja visuaalisuus.

Uudessa Jero-mallistossa on tuotu alkuperäisen Tulikivi-uunin lämpö- ja visuaalinen elämys uuteen kokoluokkaan. Uusi kompakti, funktionaalinen ja varaava tulisija, jossa tulen näkyminen ja elämyksellisyys on maksimoitu, palvelee entistä laajempaa asiakaskuntaa.

Made in Pohjois-Karjala

Jero-malliston tulisijat pohjautuvat Tulikiven omista louhoksista saatavaan vuolukiveen yhdistettynä Kermansaven keraamiseen kierrätysmassaan. Kaikki Tulikiven tulisijat on suunniteltu ja valmistettu Pohjois-Karjalassa. Uusi mallisto on saanut nimensä Kolin kupeessa sijaitsevan Jero-järven mukaan.

Toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen: ”On hienoa päästä lanseeraamaan Jero-mallisto juuri nyt. Eurooppalaiset kuluttajat etsivät edullisia lämmitysratkaisuja ensi talveksi. Jero-malliston ansiosta entistä useammilla asiakkailla on mahdollisuus hankkia aito Tulikivi-takka. Uusi avaus tarjoaa Tulikivelle mahdollisuuden kasvattaa myyntiä Keski-Euroopan suurilla kamiinamarkkinoilla.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heikki VauhkonenToimitusjohtajaTulikivi Oyj

Puh:040-5245593

Kuvat

Tulikiven Jero-mallistoon kuuluvat pyöreät Puro-mallit (kuva) ja kantikkaat Korpi-mallit. Lisää Jero-malliston tulisijojen kuvia tiedotteen lopussa olevassa linkissä.
Tulikiven Jero-mallistoon kuuluvat pyöreät Puro-mallit (kuva) ja kantikkaat Korpi-mallit. Lisää Jero-malliston tulisijojen kuvia tiedotteen lopussa olevassa linkissä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tulikivi Oyj
Kuhnustantie 22
83900 Juuka

0403 063 100https://www.tulikivi.fi

Tulikivi on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut tulisijoihin, kiukaisiin ja sisustuskiviin. Yritys valmistaa kestäviä ja ekologisia lämmitysratkaisuja, joissa yhdistyvät huippuluokan muotoilu ja toiminnallisuus. Tulikiven tuotteet valmistetaan korkealaatuisista luonnon- ja kierrätysmateriaaleista, ja ne ovat tunnettuja pitkästä käyttöiästään sekä energiatehokkuudestaan. Tulikivi on saavuttanut kansainvälistä menestystä ja on arvostettu toimija alallaan. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tulikivi Oyj

Loviisan Asuntomessut: Tulikivi esittelee uuden kokoluokan varaavat takat ja sähkökiukaiden yksilöllisen ohjausjärjestelmän6.7.2023 06:57:54 EEST | Tiedote

Loviisan Kuningattarenrannan Asuntomessut 7.7.-6.8.2023 esittelevät vastuullisia ja kestäviä asumisratkaisuja merellisessä ympäristössä. Tulikivi on mukana messuilla kuuden kodin sisustuksessa takoilla, kiukailla ja sisustuskivillä. Tulikiven osastolla UA/D 7-8 on esillä uutuustuotteita, kuten Jero-takkamallistoa ja uutta kiukaiden ohjaustekniikkaa, jotka molemmat edustavat alan huippua niin designin kuin toiminnallisuuksien osalta.

The enrichment tests of the Suomussalmi talc project and the preliminary design of the concentrator have been completed20.6.2023 13:00:00 EEST | Press release

TULIKIVI CORPORATION PRESS RELEASE 20 JUNE 2023 AT 1 PM In the winter of 2022-2023 and spring 2023, Tulikivi has progressed in the prefeasibility study of the Suomussalmi talc project, the aim of which is to refine the project's financial profitability, environmental and both mining and process technical plans for industrial operations. The company's goal is to draw up technical plans and apply for the permits required by the operation for a mine and concentrator producing carbon-neutral and traceable talc.

Suomussalmen talkkihankkeen rikastuskokeet ja rikastamon esisuunnittelu ovat valmistuneet20.6.2023 13:00:00 EEST | Tiedote

TULIKIVI OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 20.6.2023 KLO 13:00 Tulikivi on talven 2022-2023 ja kevään 2023 aikana edennyt Suomussalmen talkkihankkeen toteutettavuusselvityksessä (prefeasibility study), jonka tavoitteena on tarkentaa hankkeen taloudelliset kannattavuus-, ympäristö- ja kaivos- sekä rikastustekniset suunnitelmat teollista toimintaa varten. Yhtiön tavoitteena on laatia tekniset suunnitelmat ja hakea toiminnan vaatimat luvat hiilineutraalia ja jäljitettävää talkkia tuottavalle kaivokselle ja rikastamolle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme