Smartvatten

Smartvatten ja Leakomatic yhteistyöhön – Vuotojen havaitsemisesta vuotojen pysäyttämiseen

Jaa
Kasvava vesitehokkuusteknologian toimittaja Smartvatten etsii ja kehittää jatkuvasti uusia keinoja veden säästämiseksi ja ympäristön suojelemiseksi. Yhdessä sidosryhmiensä kanssa yritys rakentaa kulttuuria, jossa puhdasta vettä arvostetaan ja sen vastuulliseen käyttöön pyritään jatkuvasti ja kaikkialla maailmassa. Vuotojen havaitseminen putkistossa on yksi Smartvattenin kivijaloista, ja nyt yhteistyössä Leakomaticin kanssa se tuo myös havaittujen vuotojen pysäyttämisen osaksi arvoketjuaan.
Smartvatten ja Leakomatic yhteistyöhön
Smartvatten ja Leakomatic yhteistyöhön

Vesivahingot ovat kiinteistönomistajan suurin vahinkoriski. Suomessa sattuu vuosittain yli 40 000 vesivahinkoa. Vahinkojen vuosikustannukset kiinteistönomistajille ovat yli 200 miljoonaa euroa. Yhteistyössä kotimaisen Leakomaticin kanssa kehitetty Smartvatten Valve tuo havaittujen vuotojen pysäyttämisen osaksi Smartvattenin palvelutarjontaa.

Smartvatten Valven vuotovahti tarjoaa vakuutuksenomaisen ratkaisun kiinteistöjen suojaamiseksi vesivahingoilta, jotta kiinteistön omistajat voivat nukkua yönsä rauhassa. Ennalta määritettyjen parametrien mukaisesti Smartvatten Valve katkaisee veden putkistosta automaattisesti, jos virtausmäärä havaitaan liian suureksi. Smartvatten Valve suojaa kiinteistöä ympäri vuorokauden. Erityisesti palvelu sopii rakennuksiin, joita ei käytetä yöaikaan, kuten toimistot, kauppakeskukset, liikuntapaikat, koulut ja muut julkiset rakennukset.

- Olemme todella innoissamme alkaneesta yhteistyöstä Leakomaticin kanssa. Leakomaticin vuotovahdilla on vankka kokemuspohja, joka istuu saumattomasti yhteen Smartvattenin palvelumallin kanssa. Yhdistämällä kahden suomalaisen yrityksen vahva osaaminen vesitehokkuuden alalla, pystymme yhdessä kattamaan entistäkin suuremman osan koko putkiston vuotojen hallinnasta, sanoo Business Director Mikko Sykkö Smartvattenilta.

Leakomaticin yli 20 vuoden rautainen kokemus alalta yhdistyy saumattomasti Smartvattenin vesitehokkuusstrategiaan. Vesivuotojen estäminen säästää vettä, mikä säästää rahaa. Lisäksi järjestelmä auttaa optimoimaan kiinteistön vedenkäyttöä lisäsäästöjä tuoden. Veden säästäminen auttaa suojelemaan sinistä planeettaamme. Vuotojen estäminen pitää myös rakennukset terveinä.

- Yhteistyö Smartvattenin kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden laajentaa markkinaamme, ja toimia yhdessä suurempana vesitehokkuuden lähettiläänä. Yhdessä olemme osiemme summa, ja tarjontamme toimii suoraan sanoen äärettömän hyvin yhteen, Leakomatic​in toimitusjohtaja Jukka Nikula toteaa.

---

Leakomatic on vuotovahtien edelläkävijä vesivahinkojen estämisessä ja Pohjoismaiden suosituin vuotovahti. Olemme vuototurvanneet kiinteistöjä jo yli 20 vuotta ja tarjoamme parhaimmat vuotovahdit kaikkiin rakennuksiin. Tähän mennessä olemme jo turvanneet yli 17 000 erikokoista kiinteistöä ja työmaata vesivahingoilta.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Smartvatten - Vesitehokkuuden asiantuntijaSiirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jukka Nikula
toimitusjohtaja
Leakomatic
+358 40 504 6672
jukka@leakomatic.com

Kuvat

Smartvatten ja Leakomatic yhteistyöhön
Smartvatten ja Leakomatic yhteistyöhön
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Smartvatten
Smartvatten
Lars Sonckin kaari 10
02600 Espoo

Smartvatten on kasvava vuonna 2013 perustettu Pohjois-Euroopan johtava vesitehokkuusteknologian toimittaja. Kehitämme, valmistamme ja myymme kiinteistöalalle ja vesilaitossektorille tuotteita ja palveluita, jotka kattavat veden koko kiertokulun. Luomme vesitehokkaan tulevaisuuden, jossa puhdasta vettä arvostetaan ja sen vastuulliseen käyttöön pyritään jatkuvasti ja kaikkialla maailmassa. Meillä on yli 110 työntekijää kahdeksassa eri maassa ja toimitilat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Hollannissa ja Saksassa. Olemme yritys, jossa niin työntekijät kuin sidosryhmämme ovat sitoutuneita auttamaan globaalin vesikriisin ratkaisemisessa yhdessä innostuen, asiantuntevasti, yhteistyöllä ja vastuullisesti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Smartvatten

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme