Helena Immosen elokuussa ilmestyvää Operaatio Napakettu -trilleriä suunnitellaan kansainväliseksi tv-sarjaksi

Jaa
Werner Söderström Oy sekä kansainvälisesti toimiva Ilkkas’ Creative Studio, ICS, solmivat yhteistyön kirjojen jatkokehityksestä kansainvälisiä tv- ja elokuvatuotantoja varten. Sopimus mahdollistaa kirjailijoille vahvemman osallistumisen käsikirjoitusprosessiin yhdessä tuotantoyhtiöiden kanssa.
Kuva: Mikko Rasila
Kuva: Mikko Rasila

Yhteistyö aloitetaan Helena Immosen 21.8. ilmestyvällä trillerillä Operaatio Napakettu (Docendo 2023), joka kertoo Venäjän ja Kiinan pyrkimyksistä varmistaa pohjoisen luonnonvarat ja kulkureitit omiin tarkoitusperiinsä sekä Pohjois-Norjassa syttyvästä konfliktista, johon Suomikin vedetään mukaan.

"Olen erittäin innostunut tästä hankkeesta ja mahdollisuudesta päästä työskentelemään yhdessä huippuammattilaisten kanssa", Helena Immonen kommentoi.

Ajankohtainen Operaatio Napakettu -trilleri on Operaatio Kettu -sarjan kolmas, itsenäinen teos. Sarjan aiemmat osat Operaatio Punainen kettu ja Operaatio Aavikkokettu kertovat Suomen roolista kansainvälisessä geopoliittisessa pelissä sekä Venäjän reaktioista Ruotsin Nato-jäsenyyteen ja sen aiheuttamaan kriisiin Suomen maaperällä. Operaatio Punainen kettu palkittiin Vuoden esikoisdekkari -kunniakirjalla vuonna 2021.

Helena Immonen (s. 1986) on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnän ammattilainen, sissiradisti ja reserviupseeri. Hän on työskennellyt vuosien ajan Puolustusvoimissa mm. media-analyytikkona.

"Immonen luo jännitystä uskottavista maailmanpoliittisista kuvioista, mutta myös hänen henkilönsä ovat uskottavia ja inhimillisiä, eivät mitään supersankareita." – Kai Hirvasnoro, Kansan Uutiset

Yhteyshenkilöt

Timo Julkunen
Toimitusjohtaja
WSOY
Puh. +358 40 549 0434


Ilkka Hynninen
Creative Director
Ilkkas’ Creative Studios
puh. +358 50 544 4722


Ilkka Rahkonen
CEO & Founder
Ilkkas’ Creative Studios
puh. +358 40 860 3816 

Kuvat

Kuva: Mikko Rasila
Kuva: Mikko Rasila
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Werner Söderström Osakeyhtiö
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 300

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Werner Söderström Osakeyhtiö

Werner Söderström Osakeyhtiö ylsi 2000-luvun parhaimpaan tulokseen vuonna 202124.1.2022 11:25:13 EET | Tiedote

Werner Söderström Osakeyhtiön kahdeksan kustantamoa tekivät vuosikymmenen kasvun. Kaikki kustantamot ylittivät tavoitteensa. ”Koronan kiusaaman vuoden 2021 keskellä kirjallisuus oli suuri valopilkku suomalaisten elämässä”, toteaa kustantamon toimitusjohtaja Timo Julkunen. ”Myynnin lähes 30 prosentin kasvu ja yli 15 prosentin tuloskasvu siivittivät kustantamon 2000-luvun parhaaseen tulokseen. Kirjallisuus, kirjailijat, kirjan tekijät ja osaava henkilöstö osoittivat voimansa ja muutoskykynsä alati vaihtelevassa ympäristössä. Hieno kasvu johtaa myös kasvaneisiin tekijänpalkkioihin vuoden 2021 aikana. Kirjallisuuden jatkuvuudella onkin näin paremmat olosuhteet kuin vuosiin.” Kaikki kahdeksan Werner Söderströmin kustantamoa olivat kannattavia vuonna 2021. Kaikki myös ylittivät asetetut tavoitteet reilusti. Monen kirjan ja kirjailijan kohdalla myynti rikkoi ennätyksiä. Kasvua tapahtui niin painetun kirjan kuin myös edellisinä vuosina rajusti kasvaneiden digituotteiden osalta. Digituotteet mu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme