Smokehouse Bros.

TV:stä tuttu Suomalainen Menestysresepti -kilpailun voittaja Mattila Bros. avaa Tampereelle Smokehouse Bros. -ravintolan

Jaa
Smokehouse Bros. tuo autenttiset Smokehouse- ja BBQ -perinteet kaupunkien keskustoihin ja kauppakeskuksiin kaikkien saataville. Ravintolan ruokalista sisältää täyteläisen kattauksen lihaa, kanaa, makkaroita ja kasviksia, jotka kaikki on valmistettu kypsentäen ne hitaasti ja matalalla lämmöllä, varjellen koko suun täyttävää makumaailmaa. Lopullisessa tuotteessa savu on yksi hienostunut mauste monien makujen joukossa. Talon omaan tapaan valmistetut lisukkeet sekä mutkaton miljöö ja palvelu täydentävät autenttisen Yhdysvaltojen etelävaltioista lähtöisin olevan BBQ-elämyksen. Ensimmäinen Smokehouse Bros. -ravintola avataan Tampereen Tammelaan toukokuun alkupuolella, juuri ennen kaupungissa alkavien jääkiekon MM-kisojen alkua.
Essi ja Tero Sivula ovat perinteisen Mattilan savustamon yrittäjiä kolmannessa polvessa. Laadukkaista perinteistään tunnettu Mattila Bros. voitti Suomalainen Menestysresepti -kilpailun vuonna 2023.
Essi ja Tero Sivula ovat perinteisen Mattilan savustamon yrittäjiä kolmannessa polvessa. Laadukkaista perinteistään tunnettu Mattila Bros. voitti Suomalainen Menestysresepti -kilpailun vuonna 2023.

Ravintolan ruuat Mattila Bros. savustaa Ylöjärvellä, Tampereen kupeessa. Omassa savustamossa valmistetaan yli 65-vuotisella perinteellä hitaasti ja lempeästi savustettua ruokaa. Smokehouse-ruuat kypsyvät perinteiseen tapaan ajan kanssa matalassa lämpötilassa leppeässä leppäsavussa. Ylöjärveltä ruuat toimitetaan ravintoloihin nautittavaksi. Nämä rauhassa ja rakkaudella valmistetut Smokehouse-ruuat ovat Smokehouse Bros. -ravintoloiden ydin.

– Kaikilla ihmisillä ei ole mahdollisuutta savustaa ja valmistaa ruokia alusta asti kotona. Siksi loimme Smokehouse Bros. -ravintolan. Näin kaikilla on mahdollisuus saavuttaa helposti ja nopeasti aito Smokehouse BBQ-elämys, sanoo Mattila Bros. -savustamon toimitusjohtaja Tero Sivula.

Smokehouse Bros. -ravintola rakennetaan ja sitä operoidaan yhdessä kokeneiden ravintola-alan kumppaneiden kanssa. Smokehouse Bros. -ruokien mausta vastaavat Mattila Brosin pitkä savustusperinne, sekä yhdessä maustamiskumppani Poppamiehen kanssa suunnitellut reseptit. Ravintolassa asiakkaat saavat annoksensa nopeasti ja helposti nautittavaksi ravintolan omalta koulutuksen saaneelta Smokehouse Masterilta, joka leikkaa ja annostelee annokset asiakkaiden valinnan mukaan.

– Suomeen on jo avattu hienoja savustettuihin tuotteisiin pohjautuvia BBQ-ravintoloita, jotka usein sijaitsevat kaupunkien laitamilla, koska savustaminen kaupungin ytimessä on aika mahdotonta. Tällä täysin uudella toimintamallilla pääsemme tarjoamaan aidon Smokehouse BBQ-elämyksen myös kaupunkien keskustoihin ja kauppakeskuksiin, jatkaa toimitusjohtaja Sivula.

Ensimmäinen Smokehouse Bros. -ravintola avataan jo toukokuun alussa kotikulmille Tampereen Tammelaan ja sen jälkeen ravintolakonseptille katsotaan seuraavia liiketiloja. Jatkossa ravintoloita on tarkoitus avata myös franchise-yrittäjien toimesta.

– Ensimmäisessä ravintolassamme testataan, että kaikki varmasti toimii juuri niin kuin pitää ja että sekä fiilis ja maut ovat kohdallaan. Kyselemme myös asiakkailta aktiivisesti palautetta tuotteista, miljööstä ja palvelusta. Tuotteen tiedämme hyväksi, mutta ravintolatoimintaan liittyy paljon asioita. Olemme valmiita muokkaamaan toimintaa asiakkaiden palautteiden pohjalta, Mattila Brosin Tero Sivula täydentää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tero Sivula, toimitusjohtaja, Mattila Bros. Oy
+358 40 5399 321, tero.sivula@veljeksetmattila.fi

Kuvat

Essi ja Tero Sivula ovat perinteisen Mattilan savustamon yrittäjiä kolmannessa polvessa. Laadukkaista perinteistään tunnettu Mattila Bros. voitti Suomalainen Menestysresepti -kilpailun vuonna 2023.
Essi ja Tero Sivula ovat perinteisen Mattilan savustamon yrittäjiä kolmannessa polvessa. Laadukkaista perinteistään tunnettu Mattila Bros. voitti Suomalainen Menestysresepti -kilpailun vuonna 2023.
Lataa
Mattila Bros. toimitusjohtaja Tero Sivula laittaa lisää pökköä pesään. Seuraavaksi aukeaa Smokehouse Bros. -ravintola.
Mattila Bros. toimitusjohtaja Tero Sivula laittaa lisää pökköä pesään. Seuraavaksi aukeaa Smokehouse Bros. -ravintola.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Smokehouse Bros.
Smokehouse Bros.
Tammelan puistokatu 34
33100 Tampere

http://www.smokehousebros.fi

Mattila Brosin tarina sai alkunsa 1950-luvulla, jolloin toinen perustajaveljeksistä lähti Kanadaan metsätöihin. Pohjois-Amerikan ikimetsistä Mattila toi mukanaan rahasäkin ja kokemusten mukana aidot ja autenttiset opit savustamiseen. Näillä opeilla Ylöjärven savustamolta nousee edelleen se sama tuoksu, jonka ikiaikainen tuli ja savu on synnyttänyt jo yli 65 vuotta. Vuodesta 2006 alkaen toiminnasta ovat vastanneet perustajan lapsenlapsi Essi Sivula miehensä Tero Sivulan kanssa. Vuonna 2023 Mattila Bros. voitti suositun Suomalainen menestysresepti -kilpailun Smokehouse-tuotesarjallaan, joita myydään nyt kaupoissa ympäri Suomen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.