TV:stä tuttu Suomalainen Menestysresepti -kilpailun voittaja Mattila Bros. avaa Tampereelle Smokehouse Bros. -ravintolan

Ravintolan ruuat Mattila Bros. savustaa Ylöjärvellä, Tampereen kupeessa. Omassa savustamossa valmistetaan yli 65-vuotisella perinteellä hitaasti ja lempeästi savustettua ruokaa. Smokehouse-ruuat kypsyvät perinteiseen tapaan ajan kanssa matalassa lämpötilassa leppeässä leppäsavussa. Ylöjärveltä ruuat toimitetaan ravintoloihin nautittavaksi. Nämä rauhassa ja rakkaudella valmistetut Smokehouse-ruuat ovat Smokehouse Bros. -ravintoloiden ydin.
– Kaikilla ihmisillä ei ole mahdollisuutta savustaa ja valmistaa ruokia alusta asti kotona. Siksi loimme Smokehouse Bros. -ravintolan. Näin kaikilla on mahdollisuus saavuttaa helposti ja nopeasti aito Smokehouse BBQ-elämys, sanoo Mattila Bros. -savustamon toimitusjohtaja Tero Sivula.
Smokehouse Bros. -ravintola rakennetaan ja sitä operoidaan yhdessä kokeneiden ravintola-alan kumppaneiden kanssa. Smokehouse Bros. -ruokien mausta vastaavat Mattila Brosin pitkä savustusperinne, sekä yhdessä maustamiskumppani Poppamiehen kanssa suunnitellut reseptit. Ravintolassa asiakkaat saavat annoksensa nopeasti ja helposti nautittavaksi ravintolan omalta koulutuksen saaneelta Smokehouse Masterilta, joka leikkaa ja annostelee annokset asiakkaiden valinnan mukaan.
– Suomeen on jo avattu hienoja savustettuihin tuotteisiin pohjautuvia BBQ-ravintoloita, jotka usein sijaitsevat kaupunkien laitamilla, koska savustaminen kaupungin ytimessä on aika mahdotonta. Tällä täysin uudella toimintamallilla pääsemme tarjoamaan aidon Smokehouse BBQ-elämyksen myös kaupunkien keskustoihin ja kauppakeskuksiin, jatkaa toimitusjohtaja Sivula.
Ensimmäinen Smokehouse Bros. -ravintola avataan jo toukokuun alussa kotikulmille Tampereen Tammelaan ja sen jälkeen ravintolakonseptille katsotaan seuraavia liiketiloja. Jatkossa ravintoloita on tarkoitus avata myös franchise-yrittäjien toimesta.
– Ensimmäisessä ravintolassamme testataan, että kaikki varmasti toimii juuri niin kuin pitää ja että sekä fiilis ja maut ovat kohdallaan. Kyselemme myös asiakkailta aktiivisesti palautetta tuotteista, miljööstä ja palvelusta. Tuotteen tiedämme hyväksi, mutta ravintolatoimintaan liittyy paljon asioita. Olemme valmiita muokkaamaan toimintaa asiakkaiden palautteiden pohjalta, Mattila Brosin Tero Sivula täydentää.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Tero Sivula, toimitusjohtaja, Mattila Bros. Oy
+358 40 5399 321, tero.sivula@veljeksetmattila.fi
Kuvat


Tietoja julkaisijasta
Mattila Brosin tarina sai alkunsa 1950-luvulla, jolloin toinen perustajaveljeksistä lähti Kanadaan metsätöihin. Pohjois-Amerikan ikimetsistä Mattila toi mukanaan rahasäkin ja kokemusten mukana aidot ja autenttiset opit savustamiseen. Näillä opeilla Ylöjärven savustamolta nousee edelleen se sama tuoksu, jonka ikiaikainen tuli ja savu on synnyttänyt jo yli 65 vuotta. Vuodesta 2006 alkaen toiminnasta ovat vastanneet perustajan lapsenlapsi Essi Sivula miehensä Tero Sivulan kanssa. Vuonna 2023 Mattila Bros. voitti suositun Suomalainen menestysresepti -kilpailun Smokehouse-tuotesarjallaan, joita myydään nyt kaupoissa ympäri Suomen.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.