Scanfil Oyj

grandcentrix valitsi Scanfilin tuotantokumppanikseen Modbus Cloud Connect IoT -ratkaisulleen

Jaa
Scanfil ja grandcentrix ovat sopineet Modbus Cloud Connect IoT -ratkaisun tuotannosta ja edelleenkehityksestä. grandcentrix on saksalainen IoT-yritys, jonka Vodafone osti vuonna 2020. Yrityksen visio on yhdistää asiakkaidensa tuotteet ja tehdä esineiden internetistä (Internet of Things, lyh. IoT) edullinen ja kaikille saatavilla oleva.

Scanfil Oyj     Lehdistötiedote   20.4.2023 klo 9:00

grandcentrix valitsi Scanfilin tuotantokumppanikseen Modbus Cloud Connect IoT -ratkaisulleen

Scanfil ja grandcentrix ovat sopineet Modbus Cloud Connect IoT -ratkaisun tuotannosta ja edelleenkehityksestä. grandcentrix on saksalainen IoT-yritys, jonka Vodafone osti vuonna 2020. Yrityksen visio on yhdistää asiakkaidensa tuotteet ja tehdä esineiden internetistä (Internet of Things, lyh. IoT) edullinen ja kaikille saatavilla oleva.

”IoT on ollut muotisana jo vuosia ja sen läpimurto ei ole ollut yhtä nopea kuin odotettiin,” sanoo Global Sales Manager Andreas Bohner Scanfililta.“Yksi iso ongelma on ollut laitteiden ja asennuksen hinta. grandcentrixilla on käytä & kytke(plug & play, lyh. PnP) -ratkaisu tätä varten. Olemme Scanfililla ylpeitä ja innoissamme mahdollisuudesta olla mukana IoT:n kauppallistamisessa”.

Modbus Cloud Connect on kokonaisratkaisu, joka sisältää laitteiston, liitettävyyden, itsepalveluportaalin ja tuen ja se on suunniteltu yhdistämään kaikki Modbus-protokollalaitteet pilvessä. Yksi ensimmäisistä IoT-ratkaisun suurista asiakkaista oli teollisuusilmakompressoriyritys ALMiG.

”Me grandcentrixilla ymmärsimme, että suurin este yrityksille hyödyntää IoT:ta on toteutuksen monimutkaisuus. Ratkaisumme oli luoda kokonainen standardoitu tuote, jonka asennus ja käyttö on helppoa”, selventää Philipp Buhl, grandcentrixin Head of Marketing & Channel Management. ”Modbus Cloud Connect on mahdollistanut ALMiG:n uuden digitaalisen palvelunhallinnan ja asiakastyytyväisyyden parantamisen. Tämä kaikki skaalautuvalla ja kustannustehokkaalla ratkaisulla”.

ALMiG käyttää grandcentrixin Modbus Cloud Connectia yhdistämään uudet ja vanhat koneet pilveen. Tavoitteena oli yhdistää koneet pilvianalyysialustoihin yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla käyttämällä edullista, kaikkia laitteita tukevaa liitäntäratkaisua.

”Meidän oli haastavaa saada yhtä ratkaisua eri kumppaneiden ja eri palveluiden takia. Modbus Cloud Connect oli täydellinen vastaus menneisyyden haasteisiin, koska kaikki olennaiset rakennuspalikat oli jo harmonisoitu ja integroitu yhdeksi tuotteeksi,” selittää Ralph Jeschabek, ALMiGin Head of Marketing.

Globaalin teollisen IoT:n on arvioitu kasvavan yli 20 % CAGR vuoteen 2030 mennessä. IoT-ratkaisuissa on myös ESG-näkökulma. Ne mahdollistavat energiansäästön, paremman käytettävyyden ja pidemmän käyttöiän. IoT:stä on tulossa standardi teollisuusyritysten tuotantotoiminnalle.

Scanfil valmistaa grancentrixin Modbus Cloud Connectia ja omaisuudenseurantalaitteita Malmön ja Suzhoun tehtailla.

Lisätietoa: https://grandcentrix.net/en/products/modbus/

Lisätiedot:

Andreas Bohner
Global Sales Manager, Scanfil Oyj
Puh. +49 172 296 3130
andreas.bohner@scanfil.com

Philipp Buhl
Head of Marketing & Channel Management, grandcentrix
Puh.+49 172 860 490
philipp.buhl@grandcentrix.net

Ralph Jeschabek
Head of Marketing, ALMiG Kompressoren
Puh. +49 7024 9614 144
ralph.jeschabek@almig.de

Scanfil lyhyesti
Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden valmistuskumppani ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 45 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle. Lue lisää: www.scanfil.com

grandcentrix lyhyesti
grandcentrix on yksi johtavista Esineiden internetin (IoT) ja älykkäiden tuotteiden järjestelmäintegraattoreista. grandcentrix tarjoaa yli 200 asiantuntijan kanssa täydellisen valikoiman palveluita elektroniikasta ja sulautettujen ohjelmistojen kehittämisestä, sertifioinneista, IoT-tuotteiden valmistuksesta, sovellusten ja taustajärjestelmien kehityksestä, liitettävyydestä, turvallisuudesta, analytiikan ja IoT-alustojen käyttöön yhdestä lähteestä. Vuodesta 2020 lähtien grandcentrix on ollut Vodafone Saksan 100 % omistama tytäryhtiö. grandcentrix vastaa yksittäisten Vodafone-asiakkaiden IoT-projektien toteuttamisesta Vodafone-konsernissa, ja toisaalta, grandcentrix on yksi neljästä erikoistuneesta tuotetalosta, jotka kehittävät ja tarjoavat IoT-tuotteita ja kokonaisratkaisuja globaalille Vodafonelle.

ALMiG lyhyesti
ALMiG tulee sanoista Automatic Air Pumps (Automatische Luftpumpen) – Made in Germany ja yritys on yksi johtavista paineilmatekniikan järjestelmätoimittajista. Meillä on vuosikymmenten kokemus paineilmateollisuuden huipputuotteista. Yritykset kaikkialla maailmassa luottavat asiakaslähtöisiin ratkaisuihimme, laatuumme, innovaatioihimme ja joustavuutemme.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Scanfil Oyj
Scanfil Oyj
Yritystie 6
85410 Sievi

https://www.scanfil.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Scanfil Oyj

Scanfil och grandcentrix samarbetar i tillverkningen av Vodafone Asset Solar8.6.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Scanfil plc Pressmeddelande 8 juni 2023 kl. 8:00 Scanfil och grandcentrix samarbetar i tillverkningen av Vodafone Asset Solar Scanfil och grandcentrix har ingått ett avtal gällande tillverkning och vidareutveckling av Vodafone Asset Solar. Grandcentrix är ett innovativt tyskt IoT-företag som är en del av Vodafone-koncernen sedan 2020. Vodafone Asset Solar tracker är en soldriven spårningsutrustning. Produkten tillåter enkel och kostnadseffektiv spårning och övervakning med hjälp av solenergisystemets resurser. Detta kan användas inom processoptimering i energileverans logistik, produktion och service. – Med den integrerade solcellsmodulen och ett hållbart batteri, kan trackern fungera utan behov av underhåll i mer än 8 år. Dessutom ger Vodafone-tjänsten kunden en helhetslösning för spårning och analys av tillgängliga resurser, inklusive en plan för internationell uppkoppling och stöd. Detta och en IoT-plattform möjliggör hantering av alla tillgängliga resurser, förklarar Sebastian Boll

Scanfil and grandcentrix to cooperate in the manufacturing of Vodafone Asset Solar tracker8.6.2023 09:00:00 EEST | Press release

Scanfil plc Press release 8 June 2023 at 9.00 a.m. EEST Scanfil and grandcentrix to cooperate in the manufacturing of Vodafone Asset Solar tracker Scanfil and grandcentrix have agreed on manufacturing and further developing the Vodafone Asset Solar tracker. grandcentrix is an innovative German IoT company part of Vodafone Group since 2020. The Vodafone Asset Solar is a solar-powered asset tracker. It enables simple and cost-effective tracking and monitoring of goods and assets for process optimization in logistics, production, and supply chain. “With the integrated solar module and a durable battery, the tracker can work maintenance-free for a predicted lifetime of more than 8 years. In addition, the Vodafone service will provide the customer an end-to-end solution for asset tracking, including a data plan for international connectivity, support and an IoT tracker platform to manage their assets”, explains Sebastian Boll, Product Manager Asset Solar at grandcentrix. The Asset Solar was

Scanfil aloittaa valmistamaan Vodafonen Asset Solar tracker -laitteita8.6.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Scanfil Oyj Lehdistötiedote 8.6.2023 klo 9.00 Scanfil aloittaa valmistamaan Vodafonen Asset Solar tracker -laitteita Scanfil ja grandcentrix ovat sopineet Vodafonen Asset Solar -seurantalaiteiden tuotannosta ja edelleen kehityksestä. grandcentrix on innovatiivinen saksalainen IoT-yritys, joka on kuulunut osaksi Vodafonea vuodesta 2020. Vodafonen Asset Solar on aurinkoenergialla toimiva seurantalaite. Se mahdollistaa yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavaroiden seurannan ja toiminnan optimoinnin logistiikassa, tuotannossa ja toimitusketjussa. ”Integroidun aurinkomoduulin ja kestävän akun ansiosta seurantalaite on huoltovapaa ja laitteen on arvioitu saavuttavan yli 8 vuoden käyttöiän. Lisäksi Vodafone-palvelu tarjoaa asiakkaalle kokonaisvaltaisen seurantaratkaisun, joka pitää sisällään kansainväliset tietoyhteydet, tukipalvelut ja IoT-seuranta-alustan tavaroiden hallintaa varten”, kertoo Sebastian Boll, joka työskentelee grandcentrixillä Asset Solar trackerin tuotepäällikkönä. Asset S

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme