Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue ottaa käyttöön uusia asiakaspalvelunumeroita

Jaa
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde ottaa kevään aikana vaiheittain käyttöön uusia asiakaspalvelunumeroita eri puolilla hyvinvointialuetta. Muutos koskee kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueelle siirtyviä 08-alkuisia asiakaspalvelunumeroita.

Kaikki uudet numerot päivitetään Pohteen verkkosivuille muutosten edetessä. Vastaavat vanhat asiakaspalvelunumerot toimivat vuoden 2023 loppuun saakka, eli myös niihin voi edelleen soittaa. Puhelut ohjataan vanhoista numeroista automaattisesti uusiin.


Uudet asiakaspalvelunumerot näkyvät jo nyt Pohteelta tulevissa puheluissa

Asiakkaita pyydetään huomioimaan, että hyvinvointialueelta tulevissa puheluissa voi näkyä jo kevään aikana Pohteen uusi 08 669-alkuinen asiakaspalvelunumero. Uusia numeroita otetaan käyttöön vaiheittain. Pohde tiedottaa muutoksesta lisää kesäkuussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Seppo Alatalo, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, seppo.alatalo@pohde.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Tulevaisuuslautakunta päätti turva-auttamispalvelun myöntämisen perusteista21.9.2023 12:55:19 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tulevaisuuslautakunta teki kokouksessaan 20.9. päätöksen turva-auttamispalvelun myöntämisen perusteista. Perusteet tulevat voimaan 1.11.2023 alkaen. Tuolloin myös jo palvelun piirissä oleville asiakkaille aletaan tehdä uudet palvelutarpeen arvioinnit uusien myöntämisen perusteiden mukaan. Näissä arvioinneissa huomioidaan, että Pohteelle on siirtynyt kunnilta ja kuntayhtymiltä vastaavia palveluita koskevia sopimuksia, jotka jatkuvat sellaisenaan sopimuksien päättymiseen saakka tai kunnes ne irtisanotaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme