Antilooppi Ky

Suosioon nousseet Stella Business Parkin POOL-joustotilat laajenevat toukokuussa

Jaa
Antiloopin joustotilaratkaisu POOL avasi ovensa Stella Business Parkissa syksyllä 2022. POOL Stella on jo lyhyessä ajassa yltänyt huimaan suosioon, ja kysyntään vastatakseen Antilooppi aikoo nyt laajentaa POOL Stellan tiloja. Samaan kerrokseen sijoittuva laajennusosa avataan toukokuussa.
Leppävaarassa sijaitseva POOL Stella tarjoaa monipuoliset työ- ja taukotilat.
Leppävaarassa sijaitseva POOL Stella tarjoaa monipuoliset työ- ja taukotilat.

Antiloopin joustavan työelämän tilaratkaisu ja Suomen ensimmäinen hiilineutraali toimitilaverkosto POOL tarjoaa monipuolisia ja joustavia työ-, projekti- ja tapahtumatiloja yhdeksässä kohteessa pääkaupunkiseudulla.  Syyskuussa 2022 POOL avasi ovensa myös Stella Business Parkissa Leppävaarassa. Viihtyisä POOL Stella tarjoaa käyttäjilleen kaiken tarvittavan, kuten ensiluokkaisia pientoimistoja, neuvotteluhuoneita ja yhteisöllisiä kohtaamistiloja. Tilat joustavat käyttäjien tarpeiden mukaan ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksen omien toimitilojen jatkeeksi.

POOL Stellan lanseeraus on ollut menestys, ja se on jo lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa alueen yritysten ja ihmisten suosimana työskentely- ja kohtaamispaikkana. Suuren kysynnän vuoksi Antilooppi on päättänyt laajentaa POOLin tiloja nykyisen kerroksen toiselle puolelle. Noin 400 neliötä kattavan laajennuksen on määrä valmistua toukokuussa 2023, minkä jälkeen POOL Stella tarjoaa käyttäjilleen yhteensä yli 900 neliötä tilaa.

Laadukkaat puitteet tehokkaaseen työskentelyyn

Laajennus tuo POOLin asiakkaille runsaasti hyvin työtä tukevia lisätiloja. POOLista löytyy jatkossa uusi neuvottelutila, kaksi vuokrattavaa projektityötilaa, sekä runsaasti erikokoisille yrityksille soveltuvia pientoimistoja, jotka ovat vapaasti vuokrattavissa juuri siksi aikaa, kuin on tarve.

Yhteisöllinen POOL Stella tarjoaa asiakkailleen jo ennestään laadukkaat puitteet tehokkaaseen työskentelyyn. Rauhalliset ja äänieristetyt puhelinkopit mahdollistavat häiriöttömät etäpalaverit, joustavat hot desk -paikat puolestaan keskittymistä vaativan työn. Rento POOL Lounge houkuttelee työskentelemään, kohtaamaan ja hengähtämään töiden lomassa. Taukotilat ja hyvin varusteltu yhteiskeittiö tukevat työpäivän aikaista hyvinvointia ja POOL Stellassa on myös aina tarjolla ilmaista Kaffa Roasteryn vastuullista kahvia, joka valmistetaan pienpaahtimossa Punavuoressa.

Lisäksi POOLin asiakkaat voivat vapaasti hyödyntää Stella Business Parkin arkea sujuvoittavia palveluita, kuten hyvin varusteltua kuntosalia, kattokerroksen saunatilaa, pyöräparkkeja sekä tilavia parkkihalleja sähköautojen latauspaikkoineen. Laajennuksen myötä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva POOL Stella tarjoaa entistäkin paremmat puitteet joustavaan, paikkariippumattomaan työskentelyyn keskellä vilkkainta Leppävaaraa.

”POOL Stellan suosio on ylittänyt odotuksemme. Olemme erittäin innoissamme siitä, että voimme pian tarjota lisätilaa POOLin käyttäjille ja antaa yhä useammalle mahdollisuuden nauttia Stella Business Parkin inspiroivasta työympäristöstä. Näin voimme vastata kasvavaan kysyntään ja jatkaa POOLin menestystarinaa täällä Stellassa”, kohteesta vastaava Tiina Tuomi-Lahtinen Antiloopilta iloitsee.

Vastuullisuus kantaa yli työelämän muutoksen

Suomen ensimmäisenä hiilineutraalina toimitilakonseptina POOL vastaa asiakasyritysten kasvaviin odotuksiin entistä vastuullisemmista toimitilaratkaisuista. Hiilineutraali POOL toivottaa kävijänsä tervetulleiksi vastuullisiin tiloihin, joiden ilmastovaikutukset on huomioitu yksityiskohtia myöden. POOL-kohteiden energiankäytön hiilijalanjälki on pyöreä nolla: kiinteistömme käyttävät uusiutuvaa sähköä, josta osa tuotetaan Antiloopin omien aurinkovoimaloiden toimesta ja loput 100 % kotimaisella ostetulla tuulisähköllä. Myös kaikkien POOL kiinteistöjen lämmitys ja jäähdytys ovat peräisin uusiutuvista lähteistä.

Rakentaminen ja materiaalit eivät vielä tänä päivänä ole täysin päästöttömiä. POOL-tilat on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi ja pitkäikäisiksi vähähiilisiä materiaaleja hyödyntäen. Edistyksellisissä tiloissa suositaan laadukkaita ja vähähiilisiä sisustusvalintoja. Hiilineutraalius ulottuu kiinteistöjen energiankäytöstä aina tilojen rakentamiseen ja tiloissa käytettäviin tuotteisiin ja palveluihin. Niiltä osin kuin päästöjä ei voida välttää, Antilooppi kantaa vastuunsa hyvittämällä POOLien toiminnasta aiheutuvat päästöt yhteistyössä ilmastoyhtiö Compensaten kanssa. Tavoitteena on päästövähennystoimien edetessä pienentää kompensoitavaa päästömäärää vuosittain.

Kiinnostuitko?

Tutustu POOL-joustotilaratkaisuun >
Tutustu Stella Business Parkiin >

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiina Tuomi-Lahtinen
Asset Manager
tiina.tuomi-lahtinen@antilooppi.fi
+358 40 664 7665


Johanna Sarekoski
Director, Customer Experience & Concept

johanna.sarekoski@antilooppi.fi
+358 40 710 8671

Kuvat

Leppävaarassa sijaitseva POOL Stella tarjoaa monipuoliset työ- ja taukotilat.
Leppävaarassa sijaitseva POOL Stella tarjoaa monipuoliset työ- ja taukotilat.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Antilooppi Ky
Itämerenkatu 3
00180 Helsinki

http://www.antilooppi.fi

Antilooppi on suomalainen toimistokiinteistöihin keskittynyt vastuullinen kiinteistönomistaja. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Kiinteistö on aina tiiviissä vuorovaikutuksessa lähiympäristönsä kanssa – meille on erityisen tärkeää kehittää paitsi kiinteistöä myös sen palveluja ja lähialueita entistä toimivammaksi. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja historiallinen entinen HOK Elannon kiinteistö Siltasaari 10 ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Merikortteli Punavuoressa sekä Kiilakortteli Ruoholahdessa. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 400 000 m2, arvoltaan 1,4 mrd. euroa. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Tjänstepension AB.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Antilooppi Ky

Hakaniemen uusin ravintolatulokas tuo ranskalaiset bistroherkut Siltasaari 10:een – taustalla Munkkiniemen hehkutetun Mauritz-ravintolan omistajat20.9.2023 17:50:29 EEST | Tiedote

Vastikään avatun Bistro Le Coinin laadukas ruoka- ja juomatarjonta ja lämminhenkinen tunnelma kutsuvat viihtymään niin lounaalla kuin illallisellakin. Ravintoloitsijoina toimivat Helsingin huippuravintoloissa työskennellyt Eero Suhonen ja ravintola-alan ammattilainen Hanna Kaartoaho. Ravintolan pääomistajat puolestaan tunnetaan huippuarvioita ja mediahuomiota niittäneestä Mauritz-bistrosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme