Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Kiitoksen paikka – SSO maksaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta

Jaa
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n edustajisto on kevätkokouksessaan 4.4.2023 vahvistanut 0,25 % ylijäämänpalautuksen maksamisen asiakasomistajilleen. Ylijäämänpalautusta maksetaan asiakasomistajille SSO:n toimipaikoista vuoden 2022 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista yhteensä 0,6 miljoonaa euroa.

Ostojen keskittäminen omaan lähikauppaan konkretisoituu asiakasomistajille kuukausittain maksettavan, palkitsevan Bonuksen lisäksi tänä vuonna myös ylijäämänpalautuksen muodossa. SSO:n asiakasomistajille palautuu vuoden 2022 Bonukseen oikeuttavien bonusostojen osalta ylijäämänpalautuksena yhteensä 0,6 milj.euroa. Ylijäämänpalautus asiakasomistajille on yksi tapa tukea alueen ostovoimaa ja hyvinvointia. Näinä aikoina maksettavalla ylijäämänpalautuksella on monelle kotitaloudelle varmasti entistä suurempi merkitys ja ilahduttaa saajaansa arjen keskellä. Haluamme tällä tavoin myös kiittää asiakasomistajiemme ostojen keskittämisestä omalle alueelle, kertoo toimitusjohtaja Tapio Finér.

– Haluamme uudistua asiakkaidemme toiveita kuunnellen, varmistaen oman seudun elinvoimaisuuden myös tulevaisuudessa. SSO:lla on jalat tukevasti kotiseudulla, olemmehan olleet täällä jo 120 vuotta. Meillä on halu kehittyä, jotta asiakkaamme keskittäisivät ostoksensa meille myös jatkossa. Jatkamme edelleen Sale ja S-market myymälöiden uudistuksia ja laajennamme ABC sähkölatausverkostoa. Lisäksi olemme käynnistäneet suunnitelmat Salon keskustakorttelin uudistamisen sekä Lohjan sydämeen suunnitteilla oleva hotellin osalta. Toteutuessaan nämä hankkeet tuovat varmasti positiivista piristystä ja uutta vireyttä kaupunkien keskustoihin, kertoo Finér.

– Yhdessä asiakkaiden, hallinnon ja henkilöstön kanssa vuonna 2022 uudistettu strategia elää vahvasti ajassa ja ottaa huomioon ympäröivän maailman sekä asiakkaiden kulutustottumusten muutokset. Uudistettu strategiamme antaa meille hyvät suuntaviivat sille, että olemme täällä tekemässä asiakasomistajien, asiakkaiden ja alueen asukkaiden kanssa yhdessä omasta kotiseudusta parempaa paikkaa elää myös seuraavat 120 vuotta, toteaa Finér.

Lisätiedot: SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006

---------------------------------------------------------------------

Milloin ja mihin ylijäämänpalautus maksetaan?
Ylijäämänpalautus maksetaan SSO:n asiakasomistajien S-Tileille keskiviikkona 10. toukokuuta.

Mistä ylijäämänpalautusta kertyy?
Ylijäämänpalautusta maksetaan SSO:n toimipaikoista vuoden 2022 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista. Alkoholi ja tupakka sekä ostot yhteistyökumppaneilta ja tytäryhtiöistä (PP-auto ja Lohjan Autokeskus Oy) eivät kerrytä ylijäämänpalautusta.

Paljonko ylijäämänpalautusta on tulossa?
Ylijäämänpalautusta maksetaan 0,25 % SSO:n toimipaikoista vuoden 2022 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista. Pienin palautettava summa on 0,50 euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Suur-Seudun Osuuskaupalle myönnettiin Future Workplaces -sertifikaatti neljäntenä yli 1000 henkeä työllistävänä yrityksenä Suomessa!24.8.2023 15:00:00 EEST | Tiedote

Kesäkuussa 2023 Suur-Seudun Osuuskauppa SSO palkittiin Future Workplaces -sertifikaatilla osoituksena yrityskulttuurin johtamisesta poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. SSO on Suomessa neljäs yli 1000 hengen yritys, jolle sertifikaatti on myönnetty. SSO on panostanut työntekijäkokemuksen parantamiseen ja yrityskulttuurin johtamiseen jo pitkään, ja SSO:n ensimmäinen työntekijäkokemusta mittaava Siqni-kysely toteutettiin keväällä 2023. Vastausprosentiksi saatiin huikea 90 %, joka on isolle organisaatiolle erittäin hieno saavutus. Siqnin avulla pureuduttiin syvemmin siihen, mikä SSO:laisille on työssään merkityksellisintä. SSO:n työntekijät kokivat merkityksellisimmiksi asioiksi työpaikallaan mm. vahvan yhteishengen, työn ja vapaa-ajan tasapainon, sekä työympäristön, jossa voi olla oma itsensä. Viime viikolla esihenkilöt saivat tutustua sekä SSO-tasoisiin, että oman yksikkönsä tuloksiin. Esihenkilöpäivillä heille annettiin myös eväät siihen, miten kyselyn tuloksia kannattaa k

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme