Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskauppa työllistää kesällä lähes 1200 kesätyöntekijää

Jaa
Turun Osuuskauppa on yksi Varsinais-Suomen suurimpia työllistäjiä ja tarjoaa myös ensi kesänä mahdollisimman monelle nuorelle kesätyömahdollisuuden lähes sadassa toimipaikassaan. Työtä löytyy niin market- ja tavaratalokaupan kuin ravintola- ja matkailualankin parista.

Kesätyöhaku käynnistyi Turun Osuuskaupassa tammikuussa ja hakemuksia saatiin ennätyksellisesti yli 3500 kappaletta. Tulevalle kesälle osuuskauppa palkkaa jopa 530 kesätyöntekijää, jotka tulevat työskentelemään kaikissa osuuskaupan toimipaikoissa ympäri Varsinais-Suomea. Kesätyönhakijoiden valintaan vaikutti ensisijaisesti hakijan motivaatio ja innostus tehtävää kohtaan, ei niinkään aiempi työkokemus alalta. 

Perinteisen kesätyöhaun lisäksi Turun Osuuskauppa järjestää kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluita 15–17-vuotiaille nuorille. Kesäharjoittelun tarkoitus on tarjota nuorelle ensimmäinen työkokemus ja antaa hänelle hyvä alku työurallensa. Turun Osuuskauppa palkkaa tulevalle kesälle noin 650 kesäharjoittelijaa. 

 

Työllisyysmahdollisuuksia tarjotaan myös yksilöllistä tukea tarvitseville 

 

Turun Osuuskauppa tekee kesällä yhteistyötä myös Ammattiopisto Spesian kanssa. Yhteistyön avulla tarjotaan työllisyysmahdollisuuksia yksilöllistä tukea tarvitseville liiketalouden ammattitutkinnon toisen vuoden opiskelijoille. Työllisyysjaksot Prismoissa kestävät tulevana kesänä kaksi viikkoa ja työhön on mahdollista ottaa mukaan myös oma ohjaaja. Ammattiopiston opiskelijoiden työtehtävät ovat pääsääntöisesti hyllytys- ja asiakaspalvelutehtäviä. 

- Turun Osuuskaupan tarjoamat työllisyysjaksot ovat tärkeitä mahdollisuuksia Spesian opiskelijoille. Monelle nuorelle meidän tarjoamamme työssäoppimisjaksot ovat avain työelämään, kertoo S-market Majakkarannan marketpäällikkö Hanna Tuominen. 

Ammattiopisto Spesian opiskelijat ovat olleet jo aiemminkin viikoittain työssäoppimassa S-market Majakkarannassa, ja yhteistyön on tarkoitus jatkua myös tulevina vuosina. Turun Osuuskauppa on sopinut ammattiopiston kanssa kumppanuussopimuksen, joka tarjoaa tulevaisuudessakin opiskelijoille työllisyysmahdollisuuksia osuuskaupan toimipaikoissa. 

- Parasta meidän S-marketissamme työskentelevissä spesialaisissa on heidän välittömyytensä ja spontaaniutensa. Kaupassa työskennellessään opiskelijat oppivat työtaitojen lisäksi myös elämäntaitoja. On ihana nähdä, että nuoret saavat positiivisista työkokemuksista ja kannustavasta työilmapiiristä rohkaisua omalle uralleen, summaa Tuominen. 

 

 

Lisätietoja: 

Turun Osuuskauppa, Henkilöstöjohtaja Terhi Lautkankare, puh. 010 764 4004 

Turun Osuuskauppa, Osaamisen kehittämisen päällikkö Ami Kalliomäki, puh. 010 764 5600 

 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Turun Osuuskauppa
Turun Osuuskauppa
PL 186
20101 Turku

http://www.tok.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Osuuskauppa

Sale-verkosto laajenee - Turun keskustaan uusi Sale29.11.2023 09:00:13 EET | Tiedote

Turun Osuuskauppa avaa ensi kesänä uuden Sale Verkahovin Turun keskustaan. Uudesta kaupasta tulee keskusta-alueen suurin Sale-myymälä. - Olemme viime vuosina kehittäneet vahvasti päivittäistavarakaupan myymäläverkostoa Turun alueella. Uusien kauppapaikkojen etsiminen on työtä, jolla haluamme varmistaa palvelut laajasti asiakaskunnallemme. Verkahovin alueella on paljon asutusta, harrastustoimintaa ja ohikulkijoita ja se tekee siitä meille kiinnostavan kauppapaikan. Sale Verkahovista tulee Turun Osuuskaupan 29. Sale-myymälä ja Turun keskusta-alueen 11. Sale-lähikauppa. Uusi Sale Verkahovi tuo lähialueen asiakkaille alueen edullisimmat hinnat, kattavan valikoiman, lähikaupan nopean ja sujuvan palvelun sekä mahdollisuuden kerryttää Bonusta, kertoo toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta. - Liikehuoneiston uudistus- ja muutostyöt aloitetaan ihan lähiaikoina ja kauppa saadaan valmiiksi tämän hetken arvioien mukaan ensi kesän aikana. Uuden Salen myyntiala on lähes 500 m2 ja se nou

Turun Osuuskauppa investoi ruoan verkkokaupan vahvaan kasvuun - Varsinais-Suomen ensimmäinen keräilykeskus vastaa kasvavaan kysyntään10.11.2023 06:59:45 EET | Tiedote

Turun Osuuskauppa suunnittelee automaatioavusteista ruoan verkkokaupan keräilykeskusta Kaarinaan S-market Auranlaakson yhteyteen. Kyseessä on ensimmäinen ruoan verkkokaupan keräilykeskus Varsinais-Suomessa. Suunnitelmien toteutuessa keräilykeskus otettaisiin käyttöön vuonna 2025 ja rakentaminen alkaisi vuoden 2024 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme