Espoon seurakuntayhtymä

Nettideittailu aiheena sinkkuillassa Tapiolan seurakunnan Kahvila Valossa

Jaa
Tapiolan seurakunnan Kahvila Valo ja deittisovellus Valon yhteisessä tapahtumassa keskustellaan nettideittailun eri puolista.

Netissä tapaaminen ja kumppanin etsiminen netistä on yhä yleisempää. Aiheesta pääsee keskustelemaan sinkkuillassa, jonka Tapiolan seurakunta ja kristillinen deittisovellus Valo toteuttavat yhteistyönä.

Yhteistyö lähti liikkeelle deittisovellus Valon aloitteesta. Diakonissa Merita Hietanen näki, että kahden Valon ”match” saattaisi toimia ja näin edettiin yhteiseen tapahtumaan.

- Haluamme tarjota tilaisuuden, jossa voi tavata toisia ja myös keskustella tästä ajan ilmiöstä, jolla on iso merkitys monien ihmisten elämässä, Merita Hietanen sanoo.

Merita Hietasen mukaan iltaan voi tulla myös kuuntelemaan ja kyselemään, jos on kiinnostunut nettideittailusta ja niiden ihmisten kokemuksista, jotka ovat Valo-sovellusta käyttäneet.

Valo-sovellus perustettiin pandemian aikana kasvaneeseen kysyntään, kun ihmiset etsivät uusia tapoja löytää toisensa. Deittisovellus Valoa Tapiolassa edustaa mediavastaava Kristiina Fekete. Lisäksi tapahtumassa on mukana Tapiolan seurakunnan pappi Oili Karinen, jolla on pidempää kokemusta sinkkuiltojen järjestämisestä.

Tapiolan kirkon Kahvila Valo avattiin keväällä 2022 kirkon remontin jälkeen. Kahvila toimii osin vapaaehtoisten pyörittämänä, maksu on vapaaehtoinen ja ohjataan hyväntekeväisyyteen.

Sinkkuilta Tapiolan kirkon Kahvila Valossa perjantaina 28.4. klo 18. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätietoja

Merita Hietanen, 040 531 1009, merita.hietanen@evl.fi
Valo-kahvilan vastaava, diakonissa, Tapiolan seurakunta

Kristiina Fekete, 050 550 6843, kristiina@kotisatamanvalo.fi
mediavastaava, Deittisovellus Valo

Tietoja julkaisijasta

Espoon seurakuntayhtymä
Espoon seurakuntayhtymä
Kirkkokatu 1, PL 200
02771 Espoo

09 80501https://www.espoonseurakunnat.fi

Espoon seurakunnat - Evankelis-luterilainen kirkko Espoossa

Espoon tuomiokirkkoseurakunta, Espoonlahden seurakunta, Leppävaaran seurakunta, Olarin seurakunta, Tapiolan seurakunta ja Esbo svenska församling muodostavat yhdessä Espoon seurakuntayhtymän. Seurakunnissa on yhteensä 159 200 jäsentä. Työntekijöitä on noin 500.

Kirkko Espoossa vahvistaa yhteisönä kristillistä uskoa, tulevaisuuden toivoa ja lähimmäisenrakkautta. Olemme läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon seurakuntayhtymä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme