Foodora

Nyt se on mahdollista Raahessa - Foodora käynnistää kotiinkuljetukset 5 kumppanin kanssa

Jaa
Foodora vahvistaa toimintaansa Raahessa tiistaista 25.4.2023 alkaen, kun se alkaa kuljettaa ruokaa kotiin, työpaikalle tai minne vain. Palvelussa on alkuun mukana viisi kumppania Hesburgerista Rose Sushiin ja Pizzeria Alto Mareen.
Einar Toivanen
Einar Toivanen

“Raahen kuljetusalueemme on laaja. Se ulottuu Museonrannasta Multarantaan, sekä Haapajoelta Olkijoelle. Haluamme lisätä raahelaisten mahdollisuutta nauttia hyvästä elämästä helposti. Hyvä, lempeä elämä rakentuu sille, ettei ihminen rasita itseään liikaa”, kertoo Foodoran ravintolatoiminnasta vastaava kaupallinen johtaja Einar Toivonen

Foodora tarjoaa avajaisten kunniaksi kolmenkymmenen päivän ilmaisen kotiinkuljetuksen valikoiduista ravintoloista kolmen kilometrin säteellä toimitusosoitteesta. Jatkossa kuljetusmaksu määräytyy toimitusosoitteen perusteella. Jos maksuttoman kuukauden aikana henkilö tilaa kerran viikossa, niin hän voi esimerkiksi säästää 15,60 euroa tuona aikana, jos normaalisti kuljetusmaksu on esimerkiksi 3,90 euroa hänen kotiinsa. 

“Me haluamme parantaa raahelaisten arkea ja juhlaa avaamalla palvelumme Pohjois-Pohjanmaan lumoavassa helmessä. Haluamme, että ihmiset pystyvät helposti tilaamaan maukasta ruokaa. Se tarkoittaa, että palvelun ja toimitusprosessien täytyy olla kunnossa. Kaiken tulee toimia täydellisesti asiakkaillemme”, Einar Toivonen sanoo.

Toiminnan käynnistyessä Foodoran kotiinkuljetus palvelee maanantaista torstaihin 16-21, perjantaisin 10.30-22, lauantaisin 11-22 sekä sunnuntaisin 12-2 välisenä aikana.

Ensimmäisen kuukauden ajan Foodoran kautta voi tilata ilman kuljetusmaksua seuraavilta kumppaneilta: 

  • Hesburger Raahe
  • Pizzeria Alto Mare
  • Rose Sushi

Lisäksi Foodoran palvelussa mukana ovat myös seuraavat kumppanit: 

  • Asema Plus Huolto Oy
  • Pizzeria Finlandia Raahe

Einar Toivonen on median käytettävissä puhelinhaastatteluihin, olethan yhteydessä Foodoraan haastattelun sopimiseksi. Hän antaa mielellään haastatteluita alustataloudesta ja toiminnastamme Raahessa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

​​Lisätietoja:
PR and Communications Lead Kyösti Hagert
kyosti.hagert(a)foodora.fi
+358 45 162 3300

Kuvat

Einar Toivanen
Einar Toivanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Foodora
Pasilankatu 10
00240 Helsinki

http://www.foodora.fi

Pohjoismaiden suurin ruoan ja päivittäistavarakaupan alan alustatalousyhtiö Foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on toimialansa johtavimpia yrityksiä ympäri maailman. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva Foodora on aloittanut toimintansa vuonna 2007, ja nykyään Foodoran toimistolla työskentelee noin 250 ihmistä. Foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. Foodora tekee elämästä lempeämpää, ja mahdollistaa siten keskittymisen elämän tärkeisiin asioihin. Onneksi on Foodora, oikotie hyvään elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Foodoran ruokabarometri luo mielikuvia presidenttiehdokkaiden kannattajien elämäntyyleistä26.1.2024 08:00:00 EET | Tiedote

Joulukuun 2023 alkupuolella toteutettu Foodoran ruokabarometri luo hauskat mielikuvat eri presidenttiehdokkaiden kannattajista. Aaltolan kannattajista piirtyy selkeä amerikkalainen elämäntyyli, kun taas Stubbin kannattajakunta nauttii kulinaristisemmin. Tuloksista selviää myös Halla-ahon ja Anderssonin äänestäjien olevan innokkaimpia ruokalähettipalveluiden käyttäjiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye