Pirkanmaan ELY-keskus

Virtain Hollitie poikki Liedenpohjanlahden siltatyömaan vuoksi

Jaa
Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii Virroilla toukokuun toisella viikolla Liedenpohjanlahden putkisillan. Tietyön vuoksi liikenne ohjataan silloin kiertotiereitille.

Maantien alittava, vuonna 1984 rakennettu teräsputkisilta korvataan uudella teräsputkella Virtain Liedenpohjanlahdella. Putkisillan uusintatyön vuoksi Hollitie, eli maantie 14381, joudutaan toukokuun toisella viikolla sulkemaan siltapaikan kohdalta liikenteeltä vajaan kolmen vuorokauden ajaksi. Korjaustyöstä aiheutuu liikenteelle merkittävää haittaa.

Hollitie on suljettu maanantain 8.5. klo 9.00 ja keskiviikon 10.5. klo 21.00 välisen ajan. Liikenteen käytössä on silloin seuraava, Virtain kautta kulkeva kiertotiereitti:

Pitkäjärventie (Maantie 14379)–Lahdenkyläntie (Maantie 14381)–Killinkoskentie (Kantatie 68)–Valtatie 23 (Palolammintie)–Kantatie 66 (Liedenpohjantie)

Liedenpohjanlahden siltatyö valmistuu kokonaisuudessaan toukokuussa 2023.

Työkohde sisältyy Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa uusitaan useita kohteita eri puolella Pirkanmaata.

Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Ulf Sundström, Sundström Ab Oy, puh. 0400 139 216


Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, puh. 050 3425 140


Tilaajan valvontakonsultti Ville Holopainen, insinööritoimisto HolVi Oy,
puh. 050 3740 620

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Rantatunneliin puolivuotishuolto ja pesu – yösulkuja arkisin kahden viikon ajan5.9.2023 10:45:00 EEST | Tiedote

Tampereen Rantatunnelissa tehdään yötyönä viikoilla 37 ja 38 tunnelin puolivuotishuolto. Työt suoritetaan tunneliputki kerrallaan neljänä perättäisenä yönä maanantai-illoista varhaisiin perjantaiaamuihin. Pirkanmaan ELY-keskus pesee ja puhdistaa silloin tunnelin perusteellisesti. Samanaikaisesti Fintraffic Tie Oy huoltaa ja testaa tunnelin teknisiä järjestelmiä. Töiden ajaksi ajoneuvoliikenne ohjataan varareitille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme