Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Pormestarin asukasilta Oulunkylän, Patolan, Veräjämäen ja Veräjälaakson alueiden asukkaille torstaina 27. huhtikuuta kello 19.00–20.30

Jaa
Seuraava pormestari Juhana Vartiaisen isännöimä asukasilta järjestetään torstaina 27. huhtikuuta kello 19.00–20.30 Oulunkylän yhteiskoululla. Tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla.
Ogelin kyläjuhla. Kuva: Kaarina Kukka Korkeaoja.
Ogelin kyläjuhla. Kuva: Kaarina Kukka Korkeaoja.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan pormestari Juhana Vartiaisen isännöimää asukasiltaa Oulunkylän, Patolan, Veräjämäen ja Veräjälaakson alueiden asukkaille torstaina 27. huhtikuuta kello 19.00–20.30 Oulunkylän yhteiskoululle.

Illan aikana on mahdollisuus kysyä ajankohtaisista asioista pormestari Vartiaiselta ja kaupungin toimialajohtajilta. Tilaisuuteen voi myös lähettää kysymyksiä viestiseinän kautta Helsinki-kanavan verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä. Lisäksi tilaisuudessa nostetaan esiin asukkaiden toivomia aiheita, joita kerätään ennakkoon.

Kerro kantasi -palvelussa on auki kysely, jossa asukkaat voivat kertoa mitä aiheita ja kysymyksiä toivovat illan aikana käsiteltävän. Kyselyyn voi vastata 25.4. kello 23.59 asti.

Kello 18.00 avautuvalla pop up -torilla asukkaille esittäytyy paikallisia ja Helsingin kaupungin toimijoita.

Asukasiltaa voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla. Myöhemmin tilaisuuden voi katsoa tallenteena.

Helsinki-kanavalla katsottavissa alueen nuorten tekemä video: Ogelissa on hyvät palvelut ja loistavat liikenneyhteydet.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Teresa Salminen, pormestari Juhana Vartiaisen erityisavustaja, p. 040 8656961, teresa.salminen@hel.fi


Titta Reunanen, vuorovaikutuspäällikkö, p. 040 5781428, titta.reunanen@hel.fi


Viestinnän yhteyshenkilö:
Taru Itälinna, viestinnän asiantuntija, p. 040 1216902, taru.italinna@hel.fi

Kuvat

Ogelin kyläjuhla. Kuva: Kaarina Kukka Korkeaoja.
Ogelin kyläjuhla. Kuva: Kaarina Kukka Korkeaoja.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus antoi kolme eri lausuntoa lakihankkeisiin18.9.2023 17:49:27 EEST | Tiedote

Kaupunginhallitus kokoontui 18.9. ja päätti antaa lausunnot sosiaali- ja terveysministeriölle valmiuslain toimivaltuussäännöksistä, vanhuspalvelulain muuttamisesta annetun lain voimaantulosäännöksen muuttamisesta sekä hallituksen esityksestä koskien yleisestä asumistuesta annetun lain muuttamista. Kaupunginhallitus päätti myös ottaa Petri Lumijärven henkilöstöjohtajan vakinaiseen virkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme