Uudenmaan ELY-keskus

Espoon Kehä I:n Mestarintunnelissa sulkuja öisin 2.–4.5.2023

Jaa
Kehä I:llä Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Mestarintunnelin tunneliputket suljetaan vuorotellen tunnelin pesua ja huoltotöitä varten.

Ensin sulkeutuu Mestarintunnelin länteen suuntautuva L-putki tiistain ja keskiviikon väliseksi yöksi 2.–3.5. klo 00.00–05.00. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä 3.–4.5. klo 00.00–05.00 puolestaan suljetaan itään päin johtava I-putki. Kehä I:n liikenne ohjataan näiksi ajoiksi kiertotielle Turuntien ja Mäkkylän puistotien kautta.


Mestarintunnelin putket avataan liikenteelle heti huoltotöiden päätyttyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, projektipäällikkö Jami Vähäsoini jami.vahasoini(at)ely-keskus.fi puh. 050 3807 226
Työnaikaisista liikennejärjestelyistä vastaa:
Destia Oy, Mikko Sepänmaa, mikko.sepanmaa(at)destia.fi puh. 040 630 8555

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme