Readme.fi

KUTSU: Nordic Fit Mama - Äidin hyvinvointi -kirjan julkistustilaisuuteen tiistaina 9.5.2023 klo 15.00

Jaa
Kun lapsi syntyy, syntyy äitikin. Tämä äitien mielenterveyteen erikoistuneen psykiatri Alexandra Sacksin huomio on Nordic Fit Maman kirjan “Äidin hyvinvointi” kantava oivallus.
Kansi_High res.
Kansi_High res.


Äidiksi tuleminen on kiistatta naisen elämän mullistavin kokemus. Raskaus ja synnytys myllertävät hänen kehonsa, mielensä, ihmissuhteensa, minäkuvansa ja tulevaisuudensuunnitelmansa. Äidiksitulemisen prosessia, jota Sacks kutsuu matreskenssiksi (engl. Matrescence) on tutkittu vielä vähän eikä sitä täysin ymmärretä.

Tiedossa on, että äidit eivät saa riittävästi ohjeita raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen eivätkä tukea äitiydessään. Nordic Fit Maman kirja “Äidin hyvinvointi” haluaa korjata tämän. Se  haluaa tukea ja kannustaa äitejä heidän elämänsä herkimmällä ja haastavimmalla matkalla.

Äidin hyvinvointi -kirja sisältää Nordic Fit Maman suositun ja kiitetyn Kuntouta keskivartalo®-valmennuksen treeniohjelman ja lisäksi paljon tietoa jaksamisesta, seksuaalisuudesta, äidiksikasvamisesta ja mielenterveydestä. 

Nordic Fit Mama on Suomen suurin äitien treeniyhteisö. Se on valmentanut jo 30 000 suomalaisäitiä menetelmällä, joka on saanut erityiskiitosta lempeästä ja armollisesta otteestaan. Kuten Nordic Fit Maman perustaja, kolmen lapsen äiti Riina Laaksonen sanoo:

Raskauden ja synnytyksen jälkeen äideillä on usein kiire palata entisiin mittoihinsa, harrastuksiinsa ja elämäntapoihinsa. Toivoisin kuitenkin jokaisen naisen pysähtyvän ihastelemaan omaa, upeaa kehoaan, mikä on mahdollistanut kokonaan uuden ihmisen syntymän. Siihen pystymme vain me naiset ja meillä on iso syy olla kehollemme kiitollisia.”

“Äidin hyvinvointi” on halaus kaikille äideille, joista aivan jokaikinen on riittävän hyvä lapselleen.

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Kirja on ilmestynyt huhtikuussa 2023.

AIKA: Tiistai 9.5. 2023, kello 15.00

PAIKKA: Lönnrotinkatu 18 A, 2 krs, 00120 Helsinki

ILMOITTAUDU NYT tai viimeistään 4.5.2023, paikkoja rajoitetusti: jussi.kiilamo@readme.fi

Haastattelupyynnöt: jussi.kiilamo@readme.fi

Arvostelukappaleet: minna.auvinen@readme.fi

Tutustu kirjaan: https://www.readme.fi/kirja/nordic-fit-mama-aidin-hyvinvointi/

Kuvat

Kansi_High res.
Kansi_High res.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Peggy Thomasin uusi ruokakirja kutsuu sinut ihastuttavaan joulun tunnelmaan!27.9.2023 09:50:48 EEST | Tiedote

Peggyn pieni punainen joulu -kirjasta löytyy lähes sata uutta ja modernia reseptiä perinteisiä lapsuuden suosikkeja unohtamatta. Reseptien ruoat maistuvat erityisesti joulun aikaan, mutta osa myös ympäri vuoden. Reseptien määrät ovat maltillisia, jotta hävikkiä ei syntyisi. Ruoanlaiton lomassa katetaan pöytä kauniiksi, valmistetaan paukkukaramelleja, paketoidaan lahjoja ja loihditaan kaakaobaari.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme