Kokkolan kaupunki

Muutoksia liikennejärjestelyihin / Pohjoisväylä, Piispanmäen kiertoliittymän alue

Jaa
Piispanmäen kiertoliittymän rakentaminen aiheuttaa muutoksia Pohjoisväylän liikennejärjestelyihin keskiviikosta 26.4. alkaen.

Pohjoisväylä suljetaan ajoneuvoliikenteeltä Rytimäentien ja Puntuksentien risteyksien väliseltä osuudelta. Liikenne ohjataan kiertotielle. Alueella on voimassa nopeusrajoitus 40 km/h.

Pohjoisväylän suuntainen kevyen liikenteen väylä on käytössä normaalisti. Pohjoisväylältä Ouluntielle tuleva kevyt liikenne ohjataan tilapäiselle reitille Lidlin tontin puolelle.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme