Varma

Muistutuskutsu medialle: Varman osavuositulos ESG-sijoittamisen uudet tuulet

Jaa
Varma julkistaa Q1-osavuosituloksen perjantaina 28.4.2023 klo 9. Samalla järjestämme tiedotustilaisuuden median edustajille.

Toimitusjohtaja Risto Murto esittelee Varman tuloksen ja käy läpi markkinoiden näkymiä. Vastuullisuusjohtaja Hanna Kaskela kertoo Varman vastuullisesta sijoittamisesta ja ESG-sijoittamisen uusista teemoista, kuten luontokadon hillitsemisestä ja ihmisoikeuksien huomioimisesta sijoituspäätöksissä.

Saavuttiko vastuullinen sijoittaminen jo saturaatiopisteen? Miten erottautua, kun yritys toisensa perään haluaa olla hiilineutraali? Yhdysvalloissa vastuullinen sijoittaminen on politisoitunut ja koulut haastavat oikeuteen somejättejä nuorten mielenterveysongelmista – mitä tämä kaikki tarkoittaa vastuullisen sijoittajan näkökulmasta.

Paikalla on myös sijoituksista vastaava johtaja Markus Aho.   

Mediatilaisuuteen voi osallistua sekä etäyhteydellä että livenä Varman toimistolla. Varman toimiston osoite on Salmisaarenranta 11, Helsinki.  

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 27.4. mennessä viestintäpäällikkö Marjut Tervolalle, puh. 045 673 0120 tai marjut.tervola@varma.fi.    

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, oletko osallistumassa tilaisuuteen etäyhteydellä vai paikan päällä Varman toimistolla. Lähetämme linkin etäinfoon ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.  

Tilaisuuden puheenvuorojen jälkeen on mahdollisuus mediakohtaisten haastattelujen tekemiseen.  

Lämpimästi tervetuloa!     

Varman viestintä    

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja ja työkykyjohtamisen edelläkävijä. Tehtävämme on turvata eläkkeet nyt ja tulevaisuudessa. Varma on myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme