Tampere Filharmonia

MEDIAKUTSU: Tampere Filharmonian syksyn 2023 ohjelmiston julkistus 4.5. klo 17:30

Jaa
Tampere Filharmonia julkistaa syksyn konserttiohjelmistonsa ja 2023/24-kausisarjan torstaina 4.5. klo 17:30. Median edustajat ovat tervetulleita julkistustilaisuuteen Tampere-talon Maestro-auditorioon.

Aika: To 4.5. klo 17:30
Paikka: Tampere-talo, Maestro

Rennossa alkuillan tilaisuudessa ensi syksyn konserteista ja 2023/24-kausisarjasta kertovat Tampere Filharmonian uusi ylikapellimestari ja taiteellinen johtaja Matthew Halls sekä intendentti Eija Oravuo. Tilaisuudessa soi myös musiikki.

Vapaa pääsy.
Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautumalla ennakkoon varmistat istumapaikkasi. Ilmoittaudu tästä.

Tilaisuus kestää noin 45 min.

Tampere Filharmonian kausikorttien myynti alkaa 4.5. tilaisuuden jälkeen klo 18:30 Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippu.fi-myyntikanavissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampere Filharmonia
Tampere Filharmonia
Tampere-talo, Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

https://www.tamperefilharmonia.fi/

Tampereen kaupunginorkesteri Tampere Filharmonia on 97 muusikon huipputasoinen sinfoniaorkesteri, joka soittaa myös kamarimusiikkia, viihdettä, lastenkonsertteja ja balettia. Orkesterin koti on Tampere-talossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere Filharmonia

Tampere Filharmonian konserteissa kävijöistä lähes jokainen suosittelisi – livekonsertti voittaa verkkokonsertin ja lipun hintaa pidetään sopivana29.8.2023 14:30:00 EEST | Tiedote

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n jäsenorkesterit toteuttivat kevään 2023 aikana valtakunnallisen kävijätutkimuksen, jonka tavoitteena oli selvittää konserteissa kävijöiden tyytyväisyyttä ja toiveita. Tutkimuksen perusteella suomalaisilla orkestereilla on tyytyväistä yleisöä. Tampere Filharmonian tuloksista erottuvat vahva kokemus vakioasiakkuudesta ja korkea sitoutuminen seudun omaan orkesteriin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme