Osuuskauppa PeeÄssä

Uudistuva kuopiolaishotelli Puijonsarvi esittelee: glamouria huokuva Rock Suite ja kvintettihuoneet

Jaa
Original Sokos Hotel Puijonsarven päärakennuksen huoneet uudistuvat kesäksi 2023. Ensimmäiset uudet huoneet ovat nyt valmiina, niiden joukossa 41 neliömetrin kokoinen hulppea ja glamouria huokuva Rock Suite. Osuuskauppa PeeÄssä panostaa 5,5 miljoonaa euroa hotelli Puijonsarven päärakennuksen uudistukseen.
Rock Suiten oleskelutilaa. Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen.
Rock Suiten oleskelutilaa. Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen.

Aitoa rokkitunnelmaa ja upeita yksityiskohtia

Uudessa Rock Suitessa on lavamainen vuode neonvaloineen, ja koko huoneisto on täynnä rock-elämäntyyliin sopivia yksityiskohtia, kuten mustaa samettia, kullattuja yksityiskohtia, esiintymisasuja ja paikallisten muusikoiden soittimia. Sviitistä löytyy muun muassa Turmion Kätilöiden basso, jota on soitettu Kuopio Rockin lavalla. Olo- ja makuuhuoneesta sekä saunasta koostuvan Rock Suiten teknisiin yksityiskohtiin sekä tunnelmaa luovaan valaistukseen on panostettu erityisen paljon.

"Rokkisiviitissä on paljon ylellisyyttä ja hienoja yksityiskohtia, joista hauskimmat löytyvät ehkä kylpyhuoneesta – värejä vaihtavat suihkuvalot ja pesevä wc-istuin esimerkkeinä. Tämä uniikki huoneisto sopii esimerkiksi Kuopioon esiintymään tuleville yhtyeille, festarivieraille, polttareihin tai mihin tahansa hetkeen, joka kaipaa erityistä tunnelmaa. Rock Suite on tehty ihan kaikille oman elämänsä rokkistaroille ja musiikin ystäville", hotellinjohtaja Johanna Väätäinen kertoo.

"Kuopio on tapahtumakaupunki, ja erityisesti musiikkitapahtumia on täällä paljon. Esimerkiksi 30.6.–8.7. järjestettävä Kuopio Wine Festival ja heinäkuun lopulla järjestettävä Kuopio Rock ovat kaupungin suosituimpia tapahtumia. Uskonkin, että kiinnostusta tälle teemaan sopivalle huoneistolle riittää."

Hotelli Puijonsarven uudistuksen myötä esittelemä toinen uutuus ovat kvintettihuoneet, joissa on nimensä mukaisesti viisi vuodetta. Huoneessa mahtuu nukkumaan jopa seitsemän henkilöä, joten kvintetti on hyvä vaihtoehto porukassa matkaaville tapahtumavieraille tai isoille perheille. Päärakennukseen tulee myös kolme muuta sviittiä sekä 15 saunallista Superior-tason huonetta.

Puijonsarvi tapahtumien keskipisteessä

Kuopiossa järjestetään ympäri vuoden runsaasti kulttuuri- ja musiikkitapahtumia.

"Kuopio on ilon, tanssin, musiikin ja kulttuurin kaupunki ja olemme halunneet antaa sen näkyä myös meillä Puijonsarvessa. Muun muassa näissä päärakennuksen uusissa hotellihuoneissa, joiden sisustus on saanut inspiraationsa paikallisen musiikin ja tanssin eri muodoista, tummanpuhuvasta tangosta keveään valssiin", Väätäinen kertoo.

Hotellissa on ennestään Kuopio Tanssi ja Soi -tanssitaidefestivaalin mukaan nimetty siipi. Sen mustan ja punaisen sävyissä kylpevä Jorma Uotinen -sviitti on kunnianosoitus maestrolle. Uotinen on itse osallistunut vahvasti sviitin suunnitteluun ja asuu huoneistossa aina Kuopiossa käydessään.

"Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali tuo Kuopioon sekä kotimaisia että ulkomaisia tanssin ystäviä ja on tunnelmaltaan ainutlaatuinen. On upea kokemus nauttia festivaalitaiteesta ja yöpyä festivaalin ajan teemaan sopivissa huoneissa", Väätäinen vinkkaa.

Tulossa vilkas kesä

"Suosituimpien tapahtumien ajankohdat alkavat jo varauskalenterissa täyttymään, mutta tilaa on vielä. Monipuolinen hotellimme palvelee kaikenlaisia matkaajia ja erilaisia tarpeita. Puijonsarven sijainti on myös erinomainen kesän kulttuuritapahtumiin osallistumista ajatellen", kertoo Väätäinen.

Original Sokos Hotel Puijonsarvea on uudistettu vaiheittain vuodesta 2018. Päärakennuksen 157 huoneen uudistuksen valmistuttua kesäkuussa 2023, on hotellin mittava uudistustyö kokonaisuudessaan valmis. Puijonsarvessa on 293 huonetta, neljällä eri sisustustyylillä ja viidessä eri hotellirakennuksessa.

Hotellia operoiva Osuuskauppa PeeÄssä kehittää matkailupalveluitaan myös Tahkolla ja Iisalmessa. Original Sokos Hotel Koljonvirran uudistus valmistuu kesällä 2023, Break Sokos Hotel Tahkon uudistustyöt alkavat keväällä 2023 ja valmistuvat loppuvuonna 2024.

Kuopion tapahtumia kesä- elokuussa:

-       Kuopio Komediafestivaali 8.–10.6.2023

-       Kuopio Tanssii ja Soi 14.–20.6.2023

-       Kuopio Wine Festival 30.6.–8.7.2023

-       Kuopio Rock 27.–29.7.2023

-       Sunset Kuopio 5.–6.8.2023, urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma

Lisätietoja:

Johanna Väätäinen, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Puijonsarvi, puh. 050 517 4801 johanna.vaatainen@sok.fi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi on savolainen hotelliklassikko ja monipuolinen tapahtumatalo Kuopion keskustassa, Snellmanin puiston vierellä. Hotellissa on 293 huonetta, neljä ravintolaa, juhlasali Puikkari ja 20 tapahtumatilaa. Hotelli hehkuu historiaa nykypäivän iloiseen ja moderniin savolaiseen elämänmenoon yhdistettynä. Talo on kuin runsauden sarvi, jonka eri tiloista ja palveluista voi ammentaa elämyksiä vieraiden arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

https://www.sokoshotels.fi/fi/kuopio/sokos-hotel-puijonsarvi

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Rock Suiten oleskelutilaa. Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen.
Rock Suiten oleskelutilaa. Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen.
Lataa
Rock Suite, Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen
Rock Suite, Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen
Lataa
Puijonsarven hotellipäällikkö Tatu Ahonen Rock Suiten soitinta testaamassa.
Puijonsarven hotellipäällikkö Tatu Ahonen Rock Suiten soitinta testaamassa.
Lataa
Original Sokos Hotel Puijonsarven uusi Standard Twin -huone.
Original Sokos Hotel Puijonsarven uusi Standard Twin -huone.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa PeeÄssä
Osuuskauppa PeeÄssä
Savilahdentie 10
70700 Kuopio

http://peeassa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa PeeÄssä

Aleksi Vuorinne PeeÄssälle majoitus- ja ravitsemiskaupan sekä liikennekaupan toimialajohtajaksi29.8.2023 10:17:26 EEST | Tiedote

Osuuskauppa PeeÄssän uudeksi toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu Aleksi Vuorinne. Aleksi siirtyy PeeÄssälle Etelä-Karjalan Osuuskaupasta, jossa hän toimii tällä hetkellä majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtajana. Toimialajohtajan tehtävä kiinnosti laajasti sekä S-ryhmän sisällä että ulkopuolella ja valintaa päästiin tekemään jopa yli 40 potentiaalisen ehdokkaan joukosta. On ilo saada Aleksi vahvistamaan PeeÄssän joukkuetta juuri nyt, kun lähdemme yhteiselle matkalle kohti parhaan elämän edelläkävijyyttä, kertoo PeeÄssän toimitusjohtaja Mikko Junttila. Aleksilla on pitkä ravintola-alan kokemus. Aleksi aloitti uransa kaupparyhmässä vuonna 2008 Sokotelilla ja on sen jälkeen toiminut osuuskaupoissa eri tehtävissä. Hän aloittaa PeeÄssällä viimeistään maaliskuussa 2024. - PeeÄssä on upea osuuskauppa, ja olen todella iloinen ja innoissani päästessäni mukaan viemään tarinaa eteenpäin yhdessä uusien työkavereideni kanssa. PeeÄssän toimipaikkaverkosto on erinomaisessa ku

Kuopio Wine Festival 2023 -yhteenveto9.7.2023 01:00:00 EEST | Tiedote

Espanja rantautui Kuopion satamaan viinijuhlille reilun viikon ajaksi. Kuopio Wine Festivalilla eli Kuopion Viinijuhlilla oli tänä kesänä 32 000 kävijää. - Kuopio Wine Festival pääsi asettamaansa 32 000 kävijän tavoitteeseen ollen edelleen yksi Kuopion suurimmista tapahtumista ja alueen merkittävistä matkailutuloa tuottavista tapahtumista. Kokonaisuutena viinijuhlista jää alueelle noin 10 miljoonan euron matkailutulot. Tapahtuman aikana keskustan ravintolat ja hotellit ovat olleet erinomaisella täyttöasteella, ja kauppa on käynyt varmasti hyvin kaikilla keskusta-alueen toimijoilla, summaa festivaalipäällikkö Johanna Kämäräinen. Tänä kesänä Viinijuhlilla on hurmaannuttu espanjalaisesta keittiöstä ja viineistä. Suosituimpia viinejä ovat olleet erilaiset kuohuvat ja samppanjat sekä espanjalaiset talon viinit. Roseeviinin suosio on noussut tänä vuonna merkittävästi edellisestä vuodesta. Kaikkineen alueella viinejä on myyty noin 9500 pulloa. Tapahtumassa kävijät viihtyvät myös hyvän ruoan p

Iisalmen Original Sokos Hotel Koljonvirran uudistus valmistui. Tiedossa levollista ja luonnonläheistä tunnelmaa.6.7.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Iisalmen keskustassa sijaitsevan Original Sokos Hotel Koljonvirran mittava, koko talon kattanut uudistus on valmistunut. Kiireettömyyttä henkivä hotellikokemus syntyi pohjoissavolaisten ammattilaisten ja kansainvälisesti palkitun sisustussuunnittelijan yhteistyöllä. Uudistuksessa hotelliin saatiin 32 täysin uutta, luonnonläheisesti sisustettua huonetta, saunatilat, vastaanottoaula ja uusi ravintolamaailma. Osuuskauppa PeeÄssä on panostanut hotelli Koljonvirran uudistukseen 5,6 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme