A-Insinöörit Oy

A-Insinöörit ja Elomatic tiivistävät yhteistyötä teollisuuden suunnittelussa ja konsultoinnissa

Jaa

Suunnittelu- ja konsulttiyhtiöt A-Insinöörit sekä Elomatic tarjoavat kumppaneina kokonaispalveluita teollisuuden investointiprojektien suunnitteluun ja läpivientiin.

A-Insinöörien toimitusjohtaja Kari Kauniskangas (vas.) ja Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo.
A-Insinöörien toimitusjohtaja Kari Kauniskangas (vas.) ja Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo. A-Insinöörit

A-Insinöörit ja Elomatic ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jolla yritykset vahvistavat kykyään vastata teollisuuden kasvaviin tarpeisiin. Yhteistyö yhdistää Elomaticin vahvan teollisuuden prosessien suunnittelu- ja projektijohto-osaamisen A-Insinöörien laaja-alaiseen rakennustekniseen ja hankejohtamisen osaamiseen. 

– Teollisuuden investoinnit Suomeen ovat voimakkaassa kasvussa. Voimme yhdessä tarjota investointien toteuttamiseen vahvan asiantuntijakumppanin ja täyden palvelun kokonaisuuden, jolla asiakkaan oma työkuorma kevenee ja sopimusten hallinta helpottuu. Kun tiimit toimivat yhdessä useammassa hankkeessa, toimintatavat muokkautuvat asiakkaan eduksi, toimitusjohtaja Kari Kauniskangas A-Insinööreistä sanoo. 

– Elomaticilla ja A-Insinööreillä on vuosien kokemus yhteisistä hankkeista teollisuuden asiakkaille. Investoinnit vihreään siirtymään lisäävät teollisuussuunnittelun kysyntää. Meillä on yhdessä erinomaiset valmiudet vastata tähän kysyntään hankekokonaisuudet kattavalla palvelutarjoamalla ja asiakaskeskeisellä toimintatavalla, toteaa toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo Elomaticilta.

A-Insinöörit ja Elomatic toteuttavat teollisuuden projektit kokonaisvaltaisena palveluna. Yhtiöt vastaavat yhdessä kaikesta investointiin tarvittavasta prosessien, laitosten ja rakennusten suunnittelusta, hankinnasta, toteutuksesta, valvonnasta ja johtamisesta asiakkaan kanssa sovitun laajuuden, budjetin ja aikataulun mukaan. 

Yhteistyösopimus allekirjoitettiin 17.4.2023. Sopimus mahdollistaa yritysten yhteistyön myös muiden konsulttikumppaneiden kanssa. 

Yhteyshenkilöt

Kari Kauniskangas, toimitusjohtaja, A-Insinöörit
Yhteydenotot viestinnän kautta: Silja Sarkamo, puh. 050 379 4767

Patrik Rautaheimo, toimitusjohtaja, Elomatic
Yhteydenotot viestinnän kautta: Piia Leinonen, puh. 040 350 3719

Kuvat

A-Insinöörien toimitusjohtaja Kari Kauniskangas (vas.) ja Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo.
A-Insinöörien toimitusjohtaja Kari Kauniskangas (vas.) ja Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo.
Lataa

A-Insinöörit (AINS Group) on suomalainen, ennakkoluuloton kiinteistö- ja rakennusalan suunnittelu- ja konsulttitalo. Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. 1 300 hengen asiantuntijayhteisö tarjoaa kiinteistö- ja rakennushankkeisiin kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut kuudella liiketoiminta-alueella: rakennuttaminen, arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, korjaussuunnittelu, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu. Toimimme 18 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi

Elomatic on suomalainen, maailmanlaajuisesti toimiva insinööri- ja konsulttitoimisto, joka tarjoaa huipputason asiantuntijapalveluita, tuotteita ja kokonaisratkaisuja prosessi-, kone-, meri-, energia- ja lääketeollisuudelle. Keskitymme jatkuvaan parantamiseen ja kestävään kehitykseen, ja olemme sitoutuneet suunnittelemaan ratkaisuja, jotka lisäävät ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. Vuonna 1970 perustettu yritys on edelleen yksityisessä omistuksessa ja työllistää 1 300 ammattilaista. Asiakkaita Elomaticilla on yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. www.elomatic.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Insinöörit Oy

Tikkurilan osaamiskampus etenee – pääradan varteen nousee oppilaitosten ja yritysten ekosysteemi21.9.2023 08:37:00 EEST | Tiedote

Tikkurilan Jokiniemeen rakennetaan merkittävä opiskelijoiden ja työpaikkojen keskittymä, jossa kaikkialle pääsee esteettömästi kävellen ja pyöräillen. Maan alla tärinän ja runkomelun torjunta sekä kunnallistekniikka yhdistyvät kekseliäällä tavalla. A-Insinöörit vastaa Vantaan kärkihankkeessa muun muassa katusuunnitelmista ja tärinäntorjunnasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme