Consti Oyj

Consti Talotekniikalle Laakson yhteissairaala -hankkeen talotekniikka-alaurakka-allianssin allianssisopimus

Jaa
Consti Talotekniikka Oy on solminut Laakson yhteissairaala -hankkeen talotekniikka-alaurakka-allianssin allianssisopimuksen. Sopimuksen sisältö tarkentuu hankkeen edetessä, ja tilaukset tullaan tekemään vaiheittain erillisinä tilauksina.

Talotekniikka-alaurakka-allianssissa on mukana kolme toimijaa. Consti vastaa yhtenä talotekniikkakumppanina LVI-, sprinkleri- ja sähkötöistä. Nyt allekirjoitettuja sopimuksia koskevat kehitysvaiheet maanalaisten tilojen, aluetöiden sekä päärakennuksen osalta jatkuvat loppusyksyyn, jonka jälkeen tavoitteena on siirtyä toteutusvaiheeseen.

Constin osuus koko alaurakka-allianssista on tällä hetkellä arviolta noin 50 miljoonaa euroa, ja se kirjataan Constin tilauskantaan tilattujen vaiheiden mukaisesti vuosien 2022–2030 aikana.

Helsinkiin Laakson alueelle rakennetaan kaksi uutta sairaalarakennusta ja kaksi suojeltua rakennusta peruskorjataan. Sairaala-alueelle rakennetaan uusi kalliopysäköintilaitos ja maanalainen huoltokerros. Lisäksi allianssi rakentaa uudisrakennuksen Mäntsälään Ohkola alueelle oikeuspsykiatriaa varten.

Helsingin kaupunki ja HUS uudistavat Laakson sairaala-alueen Laakson yhteissairaala -hankkeessa. Hanke toteutetaan allianssimallilla. Sairaalakokonaisuus valmistuu vuonna 2030.

Hankkeen allianssin muodostavat HUSin ja Helsingin kaupungin muodostama kiinteistöosakeyhtiö, SRV Rakennus Oy ja hankkeen suunnittelijat. Lisäksi allianssi on muodostanut alaurakka-allianssit hankkeen infratoimijoiden ja talotekniikkatoimijoiden kanssa.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Consti Oyj
Consti Oyj
Valimotie 16
00380 Helsinki

010 288 6000http://www.consti.fi

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Consti tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa.

Yhtiöllä on neljä toimialaa: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka. Vuonna 2023 Consti-konsernin liikevaihto oli 320,6 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.

Consti Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Consti Oyj

GLO Hotel Kluuvi muuntautuu Hobo Helsingiksi10.8.2023 09:00:11 EEST | Tiedote

Kluuvikadun ja Aleksanterinkadun kulmassa sijaitseva, GLO Hotel Kluuvina tunnettu rakennus uudistuu ja muuttaa mittavassa remontissa ilmettään merkittävästi. Consti toteuttaa hotellin modernisointiurakan, jossa sisätilat remontoidaan kauttaaltaan. Tilaajana toimii kiinteistön omistava Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. Hanke toteutetaan projektinjohtourakkana tavoitebudjetilla. Tiloissa toiminnan aloittaa ainutlaatuisesta ja urbaanista tyylistään mainetta niittänyt Hobo Hotel. Hobo on yksi Pohjoismaiden johtavan hotellikonsernin Strawberryn menestyneimmistä hotellikonsepteista. Paikallista kulttuuria korostavan hotellin 184 hotellihuonetta toteutetaan virtautetulla toteutusmallilla, minkä lisäksi aula, käytävät ja kokoustilat sekä ravintola ja baari rakennetaan ja sisustetaan vaiheittain. Constin vastuulle kuuluu toteutuksen rinnalla myös osa suunnittelusta. Uudistustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan kesään 2024 mennessä. Hanke on kirjattu Constin vuoden 2023 toisen kvartaalin t

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye