Quattro Mikenti Group

Jukka Kivimäki käänsi Movitekin tuloskuntoon ja siirtää vetovastuun nyt Oiva Loukkojärvelle

Jaa
Movitekin toimitusjohtajaksi on 2.5.2023 alkaen nimitetty LVI-urakoinnissa noin 40 vuoden kokemuksen omaava Oiva Loukkojärvi. Hän on uransa aikana toiminut myös yrittäjänä sekä projektipäällikkönä Movitekin lisäksi Arella ja Caverionilla.
Oiva Loukkojärvi ottaa vetovastuu Movitekissa 2.5.alkaen. Kuva: Petteri Löppönen
Oiva Loukkojärvi ottaa vetovastuu Movitekissa 2.5.alkaen. Kuva: Petteri Löppönen

– Oiva tuntee talotekniikka-alan Pohjois-Suomessa. Hän on ollut Movitekissa LVI-projektipäällikkönä 2014–2021 ja työpäällikkönä syksystä 2022 alkaen. Oiva on hoitanut noina vuosina lukuisia tärkeitä kohteita, muun muassa Oulun Kauppakeskus Valkean LVI-urakan. Nyt hän jatkaa Movitekin kehittämistä Jukka Kivimäen runsaan vuoden mittaisen työn jälkeen. Vaihto on suunniteltu jo Jukan aloittaessa, kertoo QMG:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Heikki Kiiskilä.

Oiva Loukkojärvi näkee Oulun ja lähiseutujen talotekniikkamarkkinan olevan kunnossa, vaikka asuntorakentaminen onkin hiljentynyt.

– Otan tehtävän mielellään vastaan, ja meillä on sitoutunut porukka yhtiössä. Keskitymme viemään projektit laadukkaasti läpi. Talotekniikkainvestointeja on työn alla ja vireillä sekä teollisuudessa että toimitilarakentamisessa, Oiva Loukkojärvi sanoo.

Movitekissa toteutettiin runsaan vuoden uudistusprojekti

Johtuen korona-ajan haasteista sekä muutoksista yrityksen johdossa, Movitekin kannattavuus heikkeni vuonna 2021. QMG nimitti silloin Jukka Kivimäen uudistamaan yhtiötä.

– Näimme, että Movitek kyllä menestyy Oulun seudulla, kun uudistamme yhtiötä. Jukka Kivimäki pitkäaikaisena qmgläisenä toimitusjohtajana ja osakkaana valittiin kääntämään Movitekin suunta. Kiitämme Jukkaa lämpimästi projektista, jolla yhtiö uudistettiin. QMG:n vahvuuksiin kuuluu, että meillä löytyy kokeneita johtamisen ammattilaisia näihin erikoistehtäviin, Heikki Kiiskilä toteaa.

Jukka Kivimäki jatkaa yhtiössä kesään saakka ja pysyy QMG:n emoyhtiön Nimlas Groupin osakkaana.

– Heikki kutsui minut määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi reilu vuosi sitten. Tehtäväni oli selkeyttää toimintaa, parantaa kustannustehokkuutta ja palkata hyviä tekijöitä taloon sekä rekrytoida LVI-tekniikan ammattilainen toimitusjohtajaksi. Nyt on hyvä kohta luovuttaa kapula Oivalle, Jukka Kivimäki kommentoi tyytyväisenä.

Movitek tekee talotekniikkaurakointia ja -huoltoa koko Pohjois-Suomen alueella. Yhtiö työllistää 43 henkilöä. QMG:lla on Movitekin lisäksi Pohjois-Suomessa kuusi muuta yhtiötä – LVI-urakoitsijat Kokkolan LVIS-Palvelu ja Tornion Ilmastointitekniikka, sähköurakoitsijat Mesiel ja Paikallis-Sähkö ja VirtaWorks sekä turvatekniikan erikoisosaaja Capcon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heikki Kiiskilä, QMG, Pohjois-Suomen aluejohtaja sekä Kokkolan LVIS-Palvelun toimitusjohtaja, heikki.kiiskila@qmg.fi, 040 486 2358


Oiva Loukkojärvi, toimitusjohtaja 2.5. alkaen, Movitek Oy, oiva.loukkojarvi@movitek.fi, 0400 351450


Jukka Kivimäki, toimitusjohtaja 2.5. saakka, Movitek Oy, jukka.kivimaki@qmg.fi, 040 519 5776

Kuvat

Oiva Loukkojärvi ottaa vetovastuu Movitekissa 2.5.alkaen. Kuva: Petteri Löppönen
Oiva Loukkojärvi ottaa vetovastuu Movitekissa 2.5.alkaen. Kuva: Petteri Löppönen
Lataa
Oiva Loukkojärvi, Movitek.  Kuva: Petteri Löppönen.
Oiva Loukkojärvi, Movitek. Kuva: Petteri Löppönen.
Lataa
Oiva Loukkojärvi, Movitek. Kuva: Petteri Löppönen.
Oiva Loukkojärvi, Movitek. Kuva: Petteri Löppönen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

QMG (Quattro Mikenti Group)

QMG-konserni on Suomen suurimpia talotekniikka-alan yrityksiä. Se tekee talotekniikkaurakointia ja -huoltopalveluita valtakunnallisesti. QMG:n palveluvalikoima kattaa kaikki talotekniikan osa-alueet. Konserniin kuuluu eri puolilla maata 40 yhtiötä. Vuonna 2022 QMG:n liikevaihto oli noin 230 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on 1300 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. QMG, ruotsalainen Sandbäckens ja norjalainen Konstel muodostavat pohjoismaisen Nimlas Group -talotekniikkakonsernin, jonka pääomistaja on sijoitusyhtiö KLAR Partners. Lisätietoja toiminnasta verkkosivuilta www.qmg.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

Nimlas Groupille hyvä tulos vuonna 2022 ja vahva alku vuoteen 20232.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Vuonna 2021 perustettu Nimlas Group ylsi hyvään tulokseen ensimmäisenä täytenä toimintavuotenaan. Tulos (pro forma) perustuu vahvaan liiketoimintaan ja kasvuun konsernin molemmissa talotekniikkayhtiöissä, ruotsalaisessa Sandbäckensissa ja suomalaisessa QMG:ssa. Joulukuun lopussa 2022 Nimlas julkisti lisäksi ostavansa norjalaisen sähköteknisiin palveluihin ja -urakointiin keskittyvän Konstelin. Yrityskauppa vahvistettiin helmikuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme