Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Ajoneuvoliikenne ohjataan kiertotielle seututiellä 387 (Vaalimaantie) Hyypiälän ylikulkusillan kohdalla johtuvasta työstä 5.6.2023 alkaen

Jaa
Seututie 387 (Vaalimaantie) on poikki sillan purkamisen takia Hyypiälän ylikulkusillan kohdalta 5.6. – 7.7.2023 välisenä aikana. Ajoneuvoliikenteelle on opastettu kiertotie.
Kiertotiejärjestelyt.
Kiertotiejärjestelyt.

Seututien 387 (Vaalimaantie) parantaminen alkaa Hyypiälän ylikulkusillan (KaS-747) kohdalla Hyypiälässä Lappeenrannassa.  Hankkeessa puretaan vanha radan ylikulkusilta ja rakennetaan uusi teräsrumpu.

Seututie 387 (Vaalimaantie) katkaistaan ajoneuvoliikenteeltä Moisiontien ja Kanalammentien välillä Hyypiälän ylikulkusillan (KaS-747) kohdalta 5.6.2023 klo 12.00. Ajoneuvoliikenteen opastettu kiertotie ohjataan kuvaliitteen mukaisesti yleistä maantieverkkoa pitkin.

Opastettu reitti: Seututie 387 (Vaalimaantie) – Seututie 388 (Rikkiläntie) – Yhdystie 14821 (Vainikkalantie) - Yhdystie 14821 (Vanha Viipurintie) - Vt 6 Kuutostie. Reitti on opastettu maastossa koko matkan. Ohjausta tehostetaan Haminassa valtatieltä 7 valtatielle 26 (Hamina - Taavetti) kiertotien erkanemisviitalla ja tiedottamisella.

Raskaan- ja pitkämatkaisen liikenteen reitiksi suositellaan valtatietä 26 Hamina – Taavetti.Kevytliikenne opastetaan kiertotielle kohteessa.

Tie avataan liikenteelle viimeistään 7.7.2023 klo 16.00 mennessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Projektipäällikkö Esa Turpeinen, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 029 502 9100
- Valvoja Antti Tilli, Diopco Oy, puh. 044 298 8581
- Vastaava työnjohtaja Nico Leppäniemi, Destia Oy; Väyläpalvelut, puh. 040 571 6081

Kuvat

Kiertotiejärjestelyt.
Kiertotiejärjestelyt.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Salpausselänkatu 22 (PL 1041)
45101 Kouvola

0295 029 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kaakkois-suomi

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen ja infrastruktuuriin sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus kehittää ja tukee taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia. ELY-keskus toimii tiiviissä yhteistyöverkostossa alueen, kansalaisten, yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden hyväksi tavoitteenaan elinvoimainen, kestävä ja saavutettava Kaakkois-Suomi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kaakkois-Suomen ELY-keskus

Kesänopeuksiin aletaan siirtyä 8.4. alkaen Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa5.4.2024 08:33:02 EEST | Tiedote

Talvi- ja pimeän ajan nopeusrajoitusten poisto aloitetaan Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen alueella Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa maanantaina 8.4.2024, mikäli sää- ja keliolosuhteet sen sallivat. Koko maassa on määrä palata kesäajan nopeusrajoituksiin huhtikuun loppuun mennessä. Tielläliikkujien on otettava kevään mahdollisesti vaihtelevat olosuhteet huomioon niin ajamisessa kuin rengasvalinnassakin.

Imatran seutukunnalle valmistellaan äkillisen rakennemuutoksen suunnitelmaa4.4.2024 14:23:44 EEST | Tiedote

Stora Enso uutisoi keskiviikkona muutosneuvottelujen alkamisesta Imatran tehtailla ensi viikolla. Muutosneuvottelut kestävät alustavan arvion mukaan kuusi viikkoa ja niiden tuloksena vähennyksiä voidaan tehdä maksimissaan 120 henkilön verran. Useista toimijoista koostuva ryhmä kokoontui tänään torstaina keskustelemaan siitä, kuinka mahdollisesti työttömiksi jääviä henkilöitä voidaan tukea. Mukana olivat edustajat Stora Ensolta, Imatran kaupungilta, Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta, Kaakkois-Suomen TE-toimistosta, Etelä-Karjalan maakuntaliitosta, Imatran Seudun Kehitysyhtiöstä, Lappeenrannan kaupungilta, Etelä-Karjalan Yrittäjistä ja Etelä-Karjalan kauppakamarista sekä useita henkilöitä työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Kaakkois-Suomen maaseudun elinvoimaa parantaviin hankkeisiin on haettavissa tänä vuonna lähes 10 miljoonaa euroa2.4.2024 13:23:59 EEST | Tiedote

Kaupunkikeskustojen ulkopuolella sijaitsevien yritysten investointeihin ja kehittämiseen on haettavissa tänä vuonna runsaasti EU:n maaseuturahoitusta Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta ja alueen neljästä Leader-ryhmästä. Ympäristö- ja ilmastotoimiin liittyvät teemahaut tuovat oman lisänsä kehittämishankkeitten rahoituspalettiin. Euroopan maaseuturahastosta tuetaan yritysten sekä yhteisöjen investointeja ja kehittämistoimia, jotta maaseudulla palvelut ja elämänlaatu paranisivat ja kaupunkikeskustojen ulkopuolelle syntyisi lisää yritystoimintaa ja työpaikkoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye