Rud Pedersen Public Affairs

Kutsu medialle: EU-seminaari 9.5. – Mitä seuraavaksi Euroopan ympäristöagendalla?

Jaa
Tervetuloa Rud Pedersen Public Affairsin Eurooppa-päivän seminaariin Musiikkitalon Terassilämpiöön 9.5. klo 8.30–10.30. EU-vaikuttamisen huippuasiantuntijat Peter Vis ja Ilaria Lojodice valottavat tilaisuudessa eurooppalaisen ympäristöagendan tulevaisuuden suuntaviivoja ja kertovat, miten EU-politiikan kehityskulkuihin voi vaikuttaa.

Eurooppalaisen edunvalvonnan merkitys on viime vuosina korostunut esimerkiksi energia- ja metsäteollisuuden aloilla, sillä ympäristö- ja ilmastolainsäädännöstä yhä suurempi osa on lähtöisin EU:sta. Eurooppa-päivän tapahtumallaan yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon erikoistunut konsulttitalo Rud Pedersen haluaa herättää keskustelua eurooppalaisen ympäristöpolitiikan tulevaisuuden suunnasta ja tarjota suomalaisille toimijoille mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia EU-vaikuttamisen johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuuden pääpuhuja on Peter Vis, joka on yksi Brysselin tunnetuimmista ilmasto- ja energiapolitiikan sekä Euroopan vihreän kehityksen ohjelman asiantuntijoista. Vis kehitti EU:n ilmastopolitiikkaa johtavissa asemissa komissiossa yli 20 vuoden ajan ja toimi muun muassa ensimmäisen ilmastopolitiikkaan keskittyneen komissaarin kabinettipäällikkönä. Nykyisin Vis toimii vanhempana neuvonantajana Rud Pedersenin Brysselin toimistossa.

Kuulemme alustuksen myös Rud Pedersenin Brysselin toimiston Associate Director Ilaria Lojodicelta. Hän on erikoistunut EU-edunvalvontaan energia-, ilmasto- ja ympäristöpolitiikan aloilla. Lojodicella on lähes vuosikymmenen kokemus EU-lainsäädäntöön keskittyvistä konsultointitehtävistä ja lisäksi hän on työskennellyt Italian EU-edustustossa.

Tilaisuuden kieli on englanti.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautumiset, haastattelupyynnöt ja lisätiedot:


Rosa Kotoaro
Public Affairs Consultant, Rud Pedersen Public Affairs
rosa.kotoaro@rudpedersen.com
+358 40 322 6999

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Rud Pedersen Public Affairs
Annankatu 12 A 17
00120 Helsinki

https://www.rudpedersen.com/
 
Rud Pedersen Group on eurooppalainen yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon erikoistunut konsulttitalo, joka toimii viidessätoista kaupungissa Euroopassa, mukaan lukien Euroopan unionin sydämessä Brysselissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rud Pedersen Public Affairs

Siltojen rakentamista Ukrainan ja Euroopan välille: Rud Pedersen Group avaa toimiston Kiovaan25.4.2023 11:44:45 EEST | Tiedote

Rud Pedersen Group avaa toimiston Ukrainan Kiovaan. Toimisto on uusin lisä Euroopan johtavan yhteiskuntapoliittiseen vaikuttamisen ja viestintään erikoistuneen konsernin toimistoverkostossa. Uusi toimisto toimii paikallisena ja luotettavana kumppanina yrityksille, instituutioille ja organisaatioille, jotka haluavat tehdä yhteistyötä ja kehittää liiketoimintaansa Ukrainassa. Uuden toimiston myötä Rud Pedersen Group toimii sillanrakentajana ja haluaa edistää integroitunutta Eurooppaa, jossa Ukrainalla on tärkeä rooli.

Rud Pedersen Group avaa jo viidennen uuden toimiston tänä vuonna – nyt Bulgariaan13.6.2022 14:43:06 EEST | Tiedote

Yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon, päättäjävaikuttamiseen ja strategiseen viestintään keskittynyt konsulttitoimisto Rud Pedersen Group rantautuu Bulgariaan perustamalla toimiston pääkaupunki Sofiaan. Toimisto Bulgariassa on uusi merkittävä virstanpylväs Rud Pedersenin strategiassa kohti uusia ja tärkeitä markkinoita Itä- ja Etelä-Euroopassa. Sofia on konsernin viides uusi avaus tänä vuonna ja seuraa toimistoja Lontoossa, Pariisissa, Varsovassa ja Riiassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme