Chaîne des Rôtisseurs Finlande

Turun Mestaripalvi sai korkeasta tasosta ja osaamisesta Chaîne des Rôtisseurs -kilven

Jaa

Turun Pläkkikaupungin osassa sijaitsevalle Turun Mestaripalville myönnettiin eilen keskiviikkona 3.5.2023 Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus yrityksen korkeasta tasosta ja huippuosaamisesta lihatuotteiden ympärillä.

”Chaine des Rôtisseurs-kilpi myönnetään korkean osaamistason omaaville ravintoloille ja herkkumyymälöille. Turun Mestaripalvi on loistava esimerkki tasokkaasta herkkumyymälästä, joka tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia makuelämyksiä ja joiden laatutaso ja osaaminen tehtaalla on korkealuokkaista. Yrityksessä on aito intohimo tekemiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Omistajien Antti ja Emilia Lundénin myymälä on asiakkaalle todellinen makukeidas”, sanoi Chaîne des Rôtisseurs-kilven luovuttanut Chaîne des Rôtisseurs Finlanden valtavouti Johanna Hornborg-Ojala.

Vuosien varrella Turun Mestaripalvista on kehittynyt monipuolinen liha-alan yritys, jonka toiminnan kaksi keskeistä peruspilaria ovat olleet oma tuotanto alusta loppuun sekä ainoastaan suomalaisen, lähialueella kasvatetun ja teurastetun lihan käyttö. Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa. Riistaliha on vahvasti mukana yrityksen toiminnassa. Antti Lundén on metsästäjä ja hänen tavoitteenaan on jatkossa lisätä erityisesti riistalihan osuutta Mestaripalvin tuotannossa. Lundénin Liha on ollut jo kauan vahvasti mukana riistalihapuolella.

”Chef Rôtisseurs Antti Lundén on liha-alan ammattilainen. Hänellä on pitkä kokemus ja hieno arvostus kotimaisia lihatuotteita kohtaan. Tehtaalta toimitetaan ravintoloihin ja kauppoihin hyvin tasokasta lihaa, hienosti siistittyä maksaa ja muita herkkuja. Kaikki liha leikataan itse ja leikkeleet ja makkaratkin valmistetaan omassa tehtaassa omien ammattilaisten kanssa, toteaa Chaîne des Rôtisseurs Turun Voutikunnan vouti Riitta Hirvonen.

”Chaîne des Rôtisseurs kilven saaminen on kunnia. Kun meistä viime syyskuussa tuli Turun Mestaripalvin uudet omistajat, näimme kuinka edelliset omistajat olivat 27 vuoden aikana tehneet niin loistavaa työtä, että me päätimme, että tämä paikka täytyy nostaa tietoisuuteen ja anoa kilpeä paikalle. Tässä paikassa on kaikki mitä lihakaupalta voi haluta, koko tuotantoprosessi on läpinäkyvää, huippuosaajat ja tasokas liha. Meidän 26 ruoka-alan osaajaa tekevät tästä paikasta ainutlaatuisen, totesi Antti Lundén kilvenluovutuksessa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Finlande on Suomen merkittävin kansainvälinen gastronominen järjestö. Järjestön tavoitteena on kehittää Suomen ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä ammattilaisten ja harrastajien kanssa sekä kannustaa nuorten ammattilaiskokkien ja viiniammattilaisten kehittymistä. Kansainväliseen järjestöön kuuluu yli 25 000 jäsentä yli 80 maassa. Suomessa jäseniä on 2100, joista 60 % on harrastajia ja 40 % ammattilaisia. www.rotisseurs.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Chaîne des Rôtisseurs Finlande

Kaksi uutta ravintolaa sai lokakuussa Chaîne des Rôtisseurs -ravintolakilven / Kuokkalan Kartano ja Ravintola OR18.10.2023 15:39:54 EEST | Tiedote

Jyväskylässä sijaitseva Kuokkalan Kartano ja Helsinkiläinen Hotelli Tornissa sijaitseva Ravintola OR ovat saaneet laadukkaasta gastronomiasta, hyvästä palvelusta ja kulinaaristen perinteiden erinomaisesta vaalimisesta kansainvälisen ruokajärjestön Chaîne des Rôtisseurs -kilven. Kilpi on osoitus aidosta intohimosta ruokaan, viineihin ja loistavaan asiakaspalveluun.

Chaîne des Rôtisseurs Finlande 60vuotta23.8.2023 12:51:26 EEST | Tiedote

Chaîne des Rôtisseurs Finlande perustettiin 60 vuotta sitten, juhlakapituli järjestetään Tampereella 25–27.8. Kansainvälisesti suurin ja vanhin gastronominen järjestö Chaîne des Rôtisseurs perustettiin jo vuonna 1248, jolloin Ranskan kuningas Ludvig IX Pyhä antoi nuorten keittiö ammattilaisten tietojen ja taitojen kehittämiseksi julistuksen eri mestarikiltojen järjestämiseksi. Järjestön ensimmäinen suomalainen jäsen oli tamperelainen Jorma Soiro vuonna 1963. Järjestön perustamiseen Suomessa vaikutti erityisesti kolme henkilöä Jorma Soiro, Onni Salo sekä Armas J.Pulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme