Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus FIMEA

Fimea uudisti Sic!-lääkeinformaatiolehden ja käynnisti podcast-sarjan

Jaa

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean julkaisema Sic!-lehti on uudistunut. Lehti on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille, muille lääkealan toimijoille ja sidosryhmille.

– Täysin uudenlainen formaatti ja ulkoasu on muokannut Sic!-lehdestä puhtaasti verkkolehden, jota se on itse asiassa ollut jo vuoden 2020 alusta, kun painetun lehden julkaisu lopetettiin, Sic!-lehden lääketieteellinen päätoimittaja Tiina Kuosa kertoo.

Uudistuksen toteutuksessa on otettu erityisesti huomioon verkkosivuston käytettävyys ja vaatimusten mukainen saavutettavuus.

Sic!-lehden uudessa formaatissa kaikki artikkelit ovat omia itsenäisiä julkaisuja, jotka listautuvat etusivulle ja aiheiden mukaisille kategoriasivuille aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan.

– Uusista julkaistuista artikkeleista kerrotaan noin kerran kuukaudessa ilmestyvässä uutiskirjeessä, joka kannattaakin tilata lehden verkkosivuilta, Kuosa opastaa.

Sic! Puheenvuoro -podcastsarja käynnistyi

Täysin uutena osana lehteä on käynnistynyt Sic! Puheenvuoro -podcastsarja. Ensimmäisessä lääkehuollon kehittämistä käsittelevässä jaksossa vieraana on Eija Pelkonen. Pian julkaistava toinen jakso käsittelee itsehoitolääkkeitä, ja vieraana on Fimean ylilääkäri Vesa Mustalammi.

– Podcastilla haluamme tuoda Fimean vahvemmin mukaan lääke- ja laitealan keskusteluun asiantuntijanäkökulmallamme uudenlaisin keinoin. Uusi avaus osoittaa, että olemme uudistumiskykyinen ja erityisesti uudistumishaluinen virasto, iloitsee Fimean ylijohtaja, Sic!-lehden päätoimittaja Eija Pelkonen.

Lue ja kuuntele lisää

Uudistunut Sic!-lehti löytyy tutusta osoitteesta sic.fimea.fi

Kuuntele Sic! Puheenvuoro -podcastin ensimmäinen jakso ”Keskittyykö keskustelu lääkehuollon uudistamisesta olennaiseen?”

Tilaa Sic!-lehden uutiskirje

Lisätietoja antaa

  • Tiina Kuosa, erityisasiantuntija, Sic!-lehden lääketieteellinen päätoimittaja, 029 522 3269
  • Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus FIMEA
Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus FIMEA
PL 55
00034 FIMEA

029 5223341http://www.fimea.fi

Fimea on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan viranomainen, joka valvoo lääkkeitä, lääkinnällisiä laitteita, veri- ja kudostuotteita, biopankkeja sekä kehittää lääkealaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus FIMEA

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme