Viisas Elämä Oy

Iloa, itsetuntemusta ja luonnon voimaa eteerisistä öljyistä

Jaa
Mona Visurin ja Minna Palmun uutuusteos Eteeristen öljyjen voimakortit – Vahvista värähtelyäsi luonnollisesti (Viisas Elämä 2023) ammentaa hyvinvointia luonnon ikiaikaisesta viisaudesta.
Kirjailijoiden kuva: Julia Alakulju, Kansi: Bhakti Kulmala
Kirjailijoiden kuva: Julia Alakulju, Kansi: Bhakti Kulmala

”Tuoksut herättävät tunteita, vaikutus on moniulotteinen, jokaiselle henkilökohtainen. Tuoksuihin liittyy muistojälkiä, mutta myös kasvien kemialliset ainesosat vaikuttavat kiistatta meihin.”

–Mona Visuri ja Minna Palmu uutuusteoksessa Eteeristen öljyjen voimakortit – Vahvista värähtelyäsi luonnollisesti

Mona Visurin ja Minna Palmun uutuusteos Eteeristen öljyjen voimakortit sisältää 33 intuitiivisesti nostettavaa, kauniisti kuvitettua korttia sekä kunkin kortin kanssa käytettävän eteerisen öljyn tunnevaikutuksiin keskittyvän opaskirjan. Korttien voimaannuttavat mietelauseet johdattavat lukijan itselle tärkeiden asioiden äärelle, ja auttavat häntä löytämään vastauksia siihen, mitä hän kullakin hetkellä tarvitsee. Eteeristen öljyjen voimakortit ovat kaikille, jotka haluavat ammentaa voimaa luonnosta ja nostaa hyvinvointinsa uudelle tasolle. Kortteja on mahdollista käyttää myös pelkästään voimakortteina, ilman eteerisiä öljyjä.

”Eteeriset öljyt ovat kasvien kallisarvoisin aarre, jota käyttämällä me ihmiset pystymme hyödyntämään ikiaikaista luonnon viisautta ja löytämään tasapainoa henkisyyden ja fyysisyyden, sielun ja kehon välillä.” kertovat Visuri ja Palmu eteeristen öljyjen vaikutuksista ihmiskehoon ja mieleen.

Mona Visuri on äiti, moniyrittäjä, valmentaja, vaikuttaja, sijoittaja ja intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläs. Mona on käyttänyt eteerisiä öljyjä vuosia, mutta löysi niiden todellisen syvän hyvinvointia kohottavan voiman vasta oman elämänsä vastoinkäymisten jälkeen. Mona haluaa levittää eteeristen öljyjen taikaa ja niiden tuomia onnen tunteita kaikille.

Minna Palmu on elintarviketieteiden maisteri, kolmen vilkkaan lapsen äiti, wanna-be hyvinvointialan yrittäjä ja pienen tyttärensä omaishoitaja. Eteeriset öljyt ovat Minnalle elämäntapa, joka ilostuttaa ja sulostuttaa arkea ja auttaa monenlaiseen haasteeseen. Perheen lisäksi maalaaminen, käsillä tekeminen ja tanssiminen ovat hänelle rakkaita harrastuksia, samoin luonto ja meri. Minna toivoo kaikella tekemisellään jakavansa maailmaan enemmän iloa, valoa ja väriä.

Eteeristen öljyjen voimakortit – Vahvista värähtelyäsi luonnollisesti ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 19.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kirjailijoiden kuva: Julia Alakulju, Kansi: Bhakti Kulmala
Kirjailijoiden kuva: Julia Alakulju, Kansi: Bhakti Kulmala
Lataa
Kansi: Bhakti Kulmala
Kansi: Bhakti Kulmala
Lataa
Kuva: Julia Alakulju
Kuva: Julia Alakulju
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuusteos: Paranna ruoansulatuskanavan hyvinvointia lääkehoidon aikana27.9.2023 08:47:00 EEST | Tiedote

Miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsan ja suoliston hyvinvointiin? Miten vähentää lääkehaittojen vaikutusta ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan? Farmasian tohtori Johanna Räikkösen uutuusteos Voiko vatsasi hyvin? – Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana (Viisas Elämä 2023) tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla ennaltaehkäiset ja vähennät ruoansulatuskanavaan kohdistuneita lääkehaittoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme