Veikkaus Oy

Veikkaus-vaunussa mahdollisuus hankkia Veikkaus-kortti – vaunu ensi viikolla Kemiössä ja Hangossa

Jaa
Veikkauksen kuponkipelien kuten Loton, Eurojackpotin, Vikingloton ja Toton pelaaminen edellyttää tunnistautumista 15.5. alkaen. Veikkaus järjestää 24.4.–12.5. rekisteröitymispäivät, jonka myötä Veikkauksen asiakaspalvelijat tulevat tekemään rekisteröitymisiä 25:lle paikkakunnalle, joilla ei ole Veikkauksen pelisaleja.

Veikkauksen kuponkipelien kuten Loton, Eurojackpotin, Vikingloton ja Toton pelaaminen edellyttää tunnistautumista 15.5. alkaen. Kaikkien, jotka haluavat jatkossa pelata kuponkipelejä eivätkä ole vielä Veikkauksen asiakkaita, tulee rekisteröityä Veikkauksen asiakkaiksi eli hankkia Veikkaus-kortti. Veikkaus järjestää 24.4.–12.5. rekisteröitymispäivät, jonka myötä Veikkauksen asiakaspalvelijat tulevat tekemään rekisteröitymisiä 25:lle paikkakunnalle, joilla ei ole Veikkauksen pelisaleja.

Veikkauksen asiakkaaksi voi rekisteröityä joko verkkopankkitunnuksilla osoitteessa veikkaus.fi/liity tai jossakin Veikkauksen pelisalissa tai kasinolla. Rekisteröintipäivät toteutetaan asiakkailta tulleiden palautteiden vuoksi.

- Olemme pyrkineet lisäämään ihmisten tietoisuutta kuponkipeleihin tulevasta tunnistautumisvaatimuksesta muun muassa mainoskampanjoiden avulla, ja kyselyjen mukaan asia onkin ihmisillä jo hyvin tiedossa. Osalla Veikkaus-kortin hankinta on kuitenkin jäänyt, koska netin käyttö ei syystä tai toisesta onnistu ja lähimpään Veikkauksen pelisaliin on pitkä matka. Siksi lähdemme kiertämään Suomea kahden Veikkaus-vaunun kanssa, joissa asiakkaaksi rekisteröinti onnistuu Veikkauksen henkilökunnan avustamana, Veikkauksen asiakkuus- ja markkinointijohtaja Anu Kytö sanoo.

Rekisteröintipäivät-kiertueen paikkakunniksi valikoitui sellaisia paikkakuntia, joista on pitkä matka Veikkauksen pelisaleihin ja joissa rekisteröitymispalvelulle tunnistettiin tarvetta. Vedettäviä Veikkaus-vaunuja on kaksi kappaletta ja ne lähtevät liikkeelle maanantaina 24.4. Vaunut lähtevät liikkeelle Sysmästä ja Kittilästä ja etenevät läntistä ja itäistä reittiä kohti etelää. Jokaisella reitille valitulla paikkakunnalla ollaan yhden päivän ajan noin klo 12–18.

Veikkaus-vaunulle tarvitsee ottaa mukaan rekisteröitymistä varten kuvallinen henkilöllisyystodistus (passi, henkilökortti tai kotimainen muovinen ajokortti) sekä henkilökohtainen pankkitilinumero ja puhelinnumero.

- Kuponkipelien tunnistautumisedellytys saattaa tuntua asiakkaille isolta muutokselta. Teemme kuitenkin kaikkemme, että lottoaminen ja muu kuponkipelaaminen olisi jatkossakin asiakkaille mahdollisimman sujuvaa. Toivottavasti mahdollisimman moni Veikkaus-vaunujen reitin lähistöllä asuva käyttää tilaisuuden hyväkseen ja tulee piipahtamaan Veikkaus-vaunulla hankkimassa Veikkaus-kortin, Kytö sanoo.

Veikkauksen asiakkaaksi rekisteröitymisen jälkeen pelaaja voi tunnistautua pelatessaan joko Veikkaus-kortilla, ajo- henkilö, Kela-kortilla tai Veikkauksen sovelluksesta löytyvällä mobiilikortilla. Varsinaista muovista Veikkaus-korttia ei siis tarvitse kuljettaa mukana.

15.5. voimaan tuleva tunnistautumisedellytys perustuu arpajaislakiin. Tunnistautumisen avulla ehkäistään pelihaittoja, vahvistetaan ikärajavalvontaa sekä rakennetaan turvallisempaa peliympäristöä. Tunnistautuminen takaa asiakkaalle myös sen, että voitot kotiutuvat turvallisesti talteen.

Tunnistautumisen myötä peliestojen valikoima monipuolistuu. Jatkossa kuponkipelien pelaamisen voi estää peleittäin tai peliryhmittäin koskien kaikkia myyntikanavia. Muutoksen myötä mahdollistuu myös kaikkien Veikkauksen pelien pelaamisen estäminen. Poikkeuksena tähän ovat raaputusarvat, jotka siirtyvät tunnistautumisen ja estojen piiriin viimeistään 1.1.2024.

Rekisteröitymispäivät lyhyesti

  • Rekisteröintipäivät järjestetään 24.4.-12.5. Veikkaus-vaunut pysähtyvät 25 paikkakunnalla, jolla ei ole Veikkauksen pelisalia. Lisäksi vaunut palvelevat Finlandia-ajoissa Vermossa 7.5.
  • Asiakas tarvitsee rekisteröityäkseen kuvallisen henkilöllisyysasiakirjan, henkilökohtaisen tilinumeron voitonmaksua varten sekä puhelinnumeronsa.
  • Veikkauksen henkilökunta hoitaa rekisteröitymisen Veikkauksen asiakkaaksi.
  • Veikkaus-kortti toimitetaan asiakkaalle postitse. Asiakas voi käyttää kuponkipelien pelaamiseen ajokorttia, henkilökorttia tai Kela-korttia heti rekisteröidyttyään.
  • Asiakkaan tulee olla henkilökohtaisesti paikalla rekisteröityessään. Avustajan käyttäminen on sallittua, mutta rekisteröitymistä ei voi hoitaa toisen puolesta edes valtakirjalla.

Länsireitti

ma 24.4. R-Kioski Sysmä

ti 25.4. R-Kioski Jämsä

ke 26.4. R-Kioski Äänekoski

to 27.4. R-Kioski Saarijärvi

pe 28.4. R-Kioski Viitasaari

ti 2.5. R-Kioski Raahe Laivurinkatu

ke 3.5. R-Kioski Ylivieska Asemakatu

to 4.5. R-Kioski Kannus

pe 5.5. R-Kioski Kristiina

su 7.5. Finlandia-ajot Vermossa

ma 8.5. R-Kioski Kemiö

ti 9.5. R-Kioski Hanko Silta City

Itäreitti

ma 24.4. R-Kioski Kittilä

ti 25.4. R-Kioski Ivalo

ke 26.4. R-Kioski Sodankylä

to 27.4. ABC Kemijärvi

pe 28.4. R-Kioski Kuusamo

ti 2.5. R-Kioski Suomussalmi

ke 3.5. R-Kioski Sotkamo

to 4.5. R-Kioski Kajaani

pe 5.5. R-Kioski Pielavesi

ma 8.5. R-Kioski Iisalmi

ti 9.5. R-Kioski Nurmes

ke 10.5. R-Kioski Savonlinna

to 11.5. R-Kioski Parikkala

pe 12.5 R-Kioski Virolahti

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme