Vaasan kaupunki - Vasa stad

Toissijainen haku esiopetukseen toimintakaudelle 2023–2024

Jaa
Esiopetuksen vapaaksi jääneet paikat toimintakaudelle 2023-2024 ovat nyt haettavissa. Paikkoja voi hakea sähköisesti 8.5. klo 8.00 - 15.5. klo 15.00.

Esiopetusikäiselle (vuonna 2017 syntyneelle) lapselle on mahdollisuus hakea paikkaa myös muuhun kuin kunnan osoittamaan esiopetuspaikkaan, jos paikkoja on vapaana.

Paikkaa esiopetukseen on mahdollista hakea vain niistä päiväkodeista, joissa paikkoja on jäänyt vapaaksi. Hakemuksessa on valittavissa yksi vaihtoehto, eli lapselle voidaan hakea uutta esiopetuspaikkaa vain yhdestä päiväkodista.

Haettavissa olevat / vapaaksi jääneet esiopetuspaikat ja sähköinen ilmoittautuminen: www.vaasa.fi/asu-ja-ela/varhaiskasvatus-ja-koulut/esiopetus/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

palvelupäällikkö Maria Karvonen, puh. 050 3254821, maria.karvonen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme