Kotipizza Group Oy

Kotipizza kutsui Helsingin ruokalähetit pizzalle

Jaa
Teon tarkoituksena oli osoittaa arvostusta ruokalähettien arvokasta työtä kohtaan sekä kiinnittää huomiota alan pelisääntöihin.
Kuva: Tomi Laine
Kuva: Tomi Laine

Suomalainen ja pohjoismaiden suurin pizzaketju Kotipizza tarjosi maanantaina 8.5.2023 Helsingin alueella toimiville ruokaläheteille ilmaiset pizzat. Ruokalähetit saivat käydä syömässä siihen aikaan päivästä, kun se heille parhaiten sopi. Pizzaa sai yli 20 Kotipizzasta eri puolilla kaupunkia. Ravintolat oli valittu alueilta, joissa ruokalähettejä liikkuu yleensä paljon. 

“Lähetit tekevät raskasta ja monien meidän arjen – ja miksei juhlankin – pyörimisen kannalta arvokasta työtä. Halusimme osoittaa heille arvostusta, ja kertoa, että olemme kaikkien lähettien puolella laukun väriin katsomatta”, toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen sanoo.

Ruokalähettipalveluita toimii eri puolilla Suomea, mutta eniten isoissa kaupungeissa, pääkaupunkiseudulla ja erityisesti Helsingissä. Tästä syystä Helsinki valikoitui toteutumispaikaksi.

“Asiakkaat ovat viime vuosina ottaneet ruokalähettipalvelut omakseen, ja ne ovat tärkeitä myös ravintoloille. Samaan aikaan ruokalähetit tekevät liian usein työtä olosuhteissa, jotka eivät kestä päivänvaloa. Tilanteen korjaamista ei pidä jättää kuljetuspalveluita käyttävien kuluttajien eikä etenkään lähettien itsensä vastuulle. Tärkeää on, että asiasta käydään julkista keskustelua, joka lopulta johtaa eri osapuolten oikeudenmukaiseen kohteluun”, Stirkkinen toteaa.

”Ravintolamme lähtivät mukaan innolla. Videokutsuja lähetettiin somekanavissa monella eri kielellä, jotta saavuttaisimme varsin liikkuvaiset ruokalähetit. Videoiden lisäksi jaoimme ruokaläheteille flyereita eri puolilla kaupunkia”, Stirkkinen kertoo.

Eri arvioiden mukaan Suomessa työskentelee reilut 10 000 ruokalähettiä, joista yli 400 otti kutsun vastaan ja kävi pizzalla Kotipizza-ravintoloissa maanantain aikana. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen, 020 771 6202

Kuvat

Kuva: Tomi Laine
Kuva: Tomi Laine
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on 305 ravintolaa ympäri Suomen. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Kotipizza-ravintolat kuljettavat pizzansa itse ja pizzalähetit ovat työsuhteessa ravintolaan.

Kotipizza Group Oy

Kotipizza-ketjua hallinnoi Kotipizza Oyj, joka kuuluu Kotipizza Groupiin. Konserniin kuuluvia yhtiöitä ovat myös artesaaniburgereita valmistava The Social Burger Joint Oy ja hankinta- ja logistiikkaorganisaatio Helsinki Foodstock Oy, joka toimittaa vastuulliset raaka-aineet konsernin ravintolaketjuille. Kotipizza Group on osa norjalaista Orkla-konsernia, jonka toiminnan pohjana ovat kestävät arvot.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme